LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 323
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И още едно питане - имам продукт в кошницата който е "Article personnalisé" - bastet обясни, че когато тръгнеш да плащаш ти излиза поле в което въвеждаш текста, който искаш да ти изпишат на продукта. Някой досега дали го е правил? Начислява ли се допълнителна сума за този текст?
При мен този надпис се появява когато съм сменяла номера на даден продукт или цвета и не ми пречи да поръчам, но не се и пише текст. Може би има някой продукти на които може да се пише текст, виждала съм го на детска играчка кърпа, но не мисля, че това е точно това. Пробвай на друг продукт да смениш номера и виж, че и на него ще пише така.

# 406
сега и аз да не остана по -назад...не видях да е публикувана тази оферта
Тази оферта, много странно ми намали един сутиен и блузки PRIX MINI, а намалените неща които сложих, ми ги даде на реални цени.

# 407
Здравейте, момичета! Въпросът ми ще ви подразни сигурно, дано да не е много! Simple Smile
Опитвам се да си направя първата самостоятелна поръчка и при последната стъпка ми отхвърля картата (Виза Електрон на Пощенска банка) От картовия център на банката ми отговориха, че трябва да съм регистриран в e-pay, за да мога да плащам с нея. Не съм чела обаче никой да коментира този въпрос. Дали е вярно и дали това е проблемът?

# 408
Не е вярно,нещо друго е.

# 409
Здравейте, момичета! Въпросът ми ще ви подразни сигурно, дано да не е много! Simple Smile
Опитвам се да си направя първата самостоятелна поръчка и при последната стъпка ми отхвърля картата (Виза Електрон на Пощенска банка) От картовия център на банката ми отговориха, че трябва да съм регистриран в e-pay, за да мога да плащам с нея. Не съм чела обаче никой да коментира този въпрос. Дали е вярно и дали това е проблемът?

Не е вярно. Плащам с такава без да съм я регистрирала някъде  Peace Пробвай да стартираш сайта отново или дори да рестартираш комп.

450, права си!  Peace

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 10:20 от Stefoni

# 410
  • Перник
Не съм сигурна, че едното има нещо общо с другото. А от банката може би мислят, че се плаща през и-пей, но доколкото знам не е така. Нали все пак трябва да ти отговорят нещо.

# 411
Не е необходимо да си регистрирана в е-рау , явно проблема е друг  Peace

# 412
Много ви благодаря и аз мисля така! Сега ще се отдам на експерименти, ще търся какво съм сгрешила. Хубав ден ви желая!

# 413
  • София
Имаше едно черно късо кожено яке с ципове. Има ли някой линк да ми помогне, че се скъсах да го търся  Praynig

# 414
Момичета,тези кецове са на много изгодна цена и брат ми ги иска,някоя от вас поръчвала ли ги е вече да сподели дали са хубави и дали това наистина е кожа!

# 415
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-toile-talon-compe … e&pagesize=16
Моля Ви кажете ми дали си отговарят на номера

# 416
момичета изпратиха на пошата оферта с код но незам как да я кача  newsm78

# 417
  • DE
Момичета, искам да ви се оплача от кафевия шлифер, който даваха като подарък.
Стои ми като на дива кооператорка или труженичка от БКС-то!
Ама за подарък - толкова!

# 418
Божура, виж на последната стъпка да не си избрала по грешка някой друг вид карта. Току що ми се случи. И аз съм с карта като твоята Peace

# 419
Момичета, искам да ви се оплача от кафевия шлифер, който даваха като подарък.
Стои ми като на дива кооператорка или труженичка от БКС-то!
Ама за подарък - толкова!

Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт