Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит празник на днешните рожденичета Николета, Александър и Калоян!

Честит празник и на всички именници днес!

# 241

Пепена, Страчи, Iva_lex, и всички останали празнуващиименници, на който не знам истинските имена! Честит имен ден ! Само с добро да се споменават имената ви!
  bouquet и весело изкарване
и много целувки и прегръдки на априлчетата носещи цветни имена днес!

Честит рожден ден на Николета на Vanesast, Александърна  dari_stz,  и Калоян на Стаси! щастливи, здрави и усмихнати да растете! Честито и на майките!

# 242
  • Чехия
ЧРД на малките вече порастнали априлчета.
Бъдете здрави и весели Алекс, Калоян и Николета.

Честито и на имениците, прекрасен празник и много любов ви желая.

Алекси много благодаря мила, но празнувам на Иванов ден тогава хем именден хем рожден  Embarassed..  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Николетчето ви черпи по случай 1 рожден ден, кой с каквото пожелае.

ЧРД и на астралните ни близнаци, да са живи, здрави и много да Ви радват.   bouquet

Благодаря за поздравленията!

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 21:10 от Vanesast

# 244
  • Стара Загора
Да почерпим и ние в края на важния ден!!!! Честито и на другите малки рожденничета, и на всички именници!!!

Нашия празник се провали, защото и  Алекс и кака му са болни и само снова да меря температури и да давам лекарства. Преди малко пак имаше стойности от 38.5 за него и 39.6 за кака му, така че цирка е пълен. Иначе рожденния ден мина в тесен семеен кръг на обяд, но  Алекс е изключително крив, не иска в никого освен в мен.....Е направихме малко фото, ще пусна снимки по-късно
А, и най-важното - вчера се пусна един два пъти и прави по 3-4 крачки сам. Днес го повтори същото Grinning, така че скоро ни очаквайте в отбора на проходилите

# 245
Aleksi, мерси мила, че си се сетила  Heart Eyes Как си ти, как е шкембака ? Няма ли скоро да раждаш, че нещо те изгубих от зрение ?  Hug
Момичета, честит празник на всички. Малко късно ви черпя, ама ние сме по-зле от циганите, празнуваме от 16-ти, та до днес, гости-та, купони  ooooh! Веселба да има. Хората вече ни майтапят, че щом рожденния ден на Мая е 5 дена, балът трябва да 1 месец, а сватбата 3 месеца  hahaha
Черпя ви с разни вкусотийки, бяло винце и саладка  Heart Eyes , пък специално тази знам, че много от априлските мами я обичат и заради тях все нямаше за моята "питка на Баба"
Wink

СНИМКИ - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/36

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 23:11 от Stra4iatela

# 246
  • Чехия
Страчка, тогава мисли му колко снимчици ни дължиш за отчет  Whistling Whistling Whistling Чакам с нетърпение да се порадвам на пчеличката Мая.. Hug Heart Eyes

Dari stz, бързо да ти оздрявяват слънчевите дечица, за да можете подобаващо да отпразнувате събитието.  bouquet
Честито прохождане.. Peace

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 22:16 от ivalex

# 247
  • Чехия
...нета ли аз ли съм неграмотна нещо се замотах..

# 248
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛЕТА, АЛЕКСАНДЪР И КАЛОЯН!   newsm59 newsm38  ura
Растете много здрави, весели и послушни дечица!

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ! Да сте живи и здрави да носите красивите си имена!

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКИ СЛАДУРИ!
Dari stz, бързо да се оправят малките и да спретнете още по-голямо парти от планираното вчера... и ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА АЛЕКС!

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 20:19 от marini

# 250
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Васил, Катерина, Звездомир и Мартин!

Болничките да оздравяват бързо и да купонясват здраво след това!

Снимките на всички сладури са страхотни.

Аз да ви си оплача, ние вчера много лошо паднахме на едни стълби. По точно паднахме върху стълбите. просто си стоеше пред тях и изведнъж падна по гръб. Как стана изобщо не разбрах. Предполагам, че нещо е залитнала и не е могла да се задържи, незнам. Имахме цицина вчера на главата, но днес вече я няма. Дано да не падаме повече така, че направо ми изкара акъла.

# 251
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ГОДИНЯЧЕТА, НА ВЧЕРАШНИТЕ И ЗАВЧЕРАШНИТЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ МИЛИ НАШИ ДЕЧИЦА!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ! ДА СА ВИ ЖИВИ ПРЕКРАСНИТЕ ВИ ИМЕНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МОЯТА БАБА, КОЯТО ДНЕС НАВЪРШВА ЗАВЕТНИТЕ 88 ГОДИНИ! ОБИЧАМ ТЕ БАБЧЕ!
[/color]

Ние вчера бяхме на вилата и си прекарахме един страхотен ден.Бабата на Томи беше именничка и си хапнахме тържествено! После разходих Томи из селото и направихме топ 5 на къщите. Сега като се постопли ще го водя там поне 2-3 пъти в седмицата, незаменимо е!

# 252
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ВАСИЛ, КАТЕРИНА, ЗВЕЗДОМИР И МАРТИН! newsm59 newsm38 
Растете здравички и безгрижни!

Честит рожден ден и на бабчето на Smooth!

Lina6.3, дано да няма повече падания или поне да са по-леки. И аз уж все го гледам Валко и все намира да се удари някъде или да падне.

# 253
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И ПРЕДИ ТОВА

Момичета моля ви пратете ми на лични банковата сметка на Све за дървото, че съвсем съм изкуфяла

# 254
Честито на вчерашните и днешни рожденици! Hug
Честито на всички, които празнуваха имен ден на Цветница! Hug

Бързи и здрави крачета на проходилите и бързо оздравяване на болните! Hug

Общи условия

Активация на акаунт