Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ!

Здравейте, момичета! Не съм писала от петък, и сега набързо прегледах какво е ставало тук през това време. Благодаря на всички, които са ни поздравили за рождения ден. Ние в събота празнувахме, но беше голям екшън, защото на Дими и се беше зачервило дупето и я болеше, и в комбинация с навалицата и емоциите от деня, след 5 часа плака буквално през цялото време докато заспи. Милото детенци, такъв рожден ден изкара, че сигурно му се видя черен. Иначе направихме и прощъпулник, и се хвана за кавала  Wink.
        Как е бебе Ники? Оправи ли се след падането?
        На мамите които имат проблеми с НОИ, мога да препоръчам да вдигат скандали и да пишат жалби. Аз много се чудя, дали да не им предявя иск за лихвите за закъсненията при изплащане на обезщетението ми. Не че ще е кой знае каква сума, а за назидание! Белким се стреснат малко! #Cussing out

# 61
Честито на всички рожденици днес!Специални целувки за чаровната Вяра! smile3525

# 62
  • Чехия
Честит Рожден Ден, мила Верче,  сладурчета Марти, Марина и Димитър.
Бъдете усмихнати, здравички и радвайте всички край вас.

На Вярката специално пожеление да и донесе феята на зъбките най-белите бисерчета.

Stra4i, и smooth, честито и на вашите рожденички, нека са живи и здрави и дълги години да ви радват и обичат.
  bouquet  bouquet

# 63
Честит празник на Вяра, Марти, Марина и Димитър!!!

Честит половин век на майката на Ради!

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 18:38 от Ламята Спаскa

# 64
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВЯРКА!
Да расте много здрава, весела и послушна!
Честито и на щастливите мама Дени и тати Стойчо!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РОЖДЕННИЦИТЕ МАРТИ, МАРИНА И ДИМИТЪР! newsm59

Честит рожден ден и на майките на Smooth и Stra4iatela!

# 65
Страчи, честит празник и на твоята мама!

Бързо мама Станислава Станчева да си признава какъв й е ника. Благодарности за превода, получила съм паричките. Използвам случая да благодаря и на Ара75 за превода Hug!

# 66
Бързо мама Станислава Станчева да си признава какъв й е ника.
Паричките са от Клер Peace

# 67
Здравейте, досега само съм чела форума, но искам да се включа за дръвчетата, та затова да се запиша. Живеем в Пловдив, майка - Яница, дете - Десана, родена на 27.04.2007 в София 1АГ София /Т. Киркова/, това ми е първо дете.

# 68
  • Пловдив
  bouquet Честито на днешните празнуващи априлчета   bouquet

Момичета, кога трябва да са готови паричките за дръвчетата?
Ние на 21-ви ще събираме априлчетата на общ РД и тогава може да ги съберем и накуп, но ако ще е късно да действаме самостоятелно newsm78

# 69
Страчи честит юбилей на мама! Да са ни живи и здрави , да дочакват още внуци и правнуци!

# 70
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ  newsm59

Ние вчера имахме един прекрасен рожден ден. Тържеството беше много хубаво, Борис получи толкова много подаръци и се забавлява много. Накрая естествено се поизмори и изнерви, но спа като къпан Simple Smile Снимков материал малко по-късно ще пусна.

ЯницаЧ , добре дошла в нашия отбор  wavey

# 71
Момичета, какво стана в крайна сметка с паричките за дръвчетата? Дайте банкова сметка, защото тези, които не сме от София, няма как да дадем по друг начин.

# 72
gabin, към края на предната тема или в началото на тази, Sve_dim публикува банковата си сметка, на която можем да превеждаме пари за дръвчето! Peace
Яница, добре сте ни дошли с Десанка!  bouquet
cattyM, чакаме снимките!

# 73
# 74
Честит рожден ден на днешните рожденици! (малки и големи)
Гледам по снимките едни къси ръкави, един Алекс със заголено краче... ех, ще доживея ли аз пролет!! Ние сме още със зимните якета и вълнените торби. А на рождения ни ден и сняг валя!  Close

Общи условия

Активация на акаунт