Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бебешки слънцезащитен крем за лице?
Какви са впечатленията от срещата и какви са коментарите за снимките?
Какви са препоръките за посещение в Нюрнберг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бебешки слънцезащитен крем за лице?
-
Какви са впечатленията от срещата и какви са коментарите за снимките?
-
Какви са препоръките за посещение в Нюрнберг?
-
Какви са ефективните начини за бързо лечение на ушни инфекции?
-
Какво е морбили?

Но аz, паткаааааа, го сложих така, беz да иz4истя носът предварително (не zнаех как, тя не може да го духа оЩе)
Та сега ме светнаха 4е трябва първо да сложа фиz. раzтвор, и след това Отривена. Ве4е има подобрение, Ще се опитвам първо беz други работи, пък до аптеката винаги мога да отида. Мерси ви zа съветите 

или поне не се издадоха, а много гледаха, защото на всяка контракция тоновете намаляваха драстично. Накрая като излезе се оказа, че пъпната връв е омотана три пъти около врата... А аз имах някакво предчувствие, защото след 32.седмица се беше въртяло 2 пъти на горе и на долу, как да не се омотае шилото 

Аз имам някакви тефтери, ама за имунизациите и аз съм безотчетна. Знам че всичко дето е било по имунизационен календар ми е слагано, ама и аз като Биба, доказателства неам
.Това моето дете може от сутрин до вечер да гледа ТВ(или да седи на комп.,или да играе на ПлейстеЙшъна),като че ли други zанимавки не съществуват zа него..Не мога да се преборя да прави нещо друго..А пък сега,като си е в къщи болен е трагедия просто,а и по принцип с това лошо време постоянно...Давате ли на вашите деца да гледат много ТВ?Просто не zнам какво да го правя....