Вечке, давай снимките от срещата в DE 72!

• 15 742
  • 292
  •   2
Отговори
# 90
Берлаух - миам, крем фреш - миам, всякакви нудели - миам. И чаша сух ризлинг към гозбата = оргазъм.

И това го казва най-големият дието-маниак в немската тема! Мистик, престани да се тормозиш, наяж се най-накрая като хората!

Мишоно, аз ако нямах нужда от диета, нямаше да говоря за ходене по мъките. А имам нужда от диета защото съм дегустатор-гурмé. Затова.
Виж, Ася е аномалията. Тя готви по цял ден, има си тема с нейните рецепти в готварския, пасионирана готвачка, ама слаба и стройна, биотанте е момичето. Не е като мен  Grinning

# 91
  • Германия
Ъхмммм тази сгляда в Нюрнберг по кое време мислите да правите  newsm78

Жабодилче, бързо оздравяване на юначето.

Не разбрах, учителката на каква възраст е? В нашият Шпрахенцентрум лелките също имат предразсъдъци, хеле пък ако си падаш устат.

# 92
биотанте е добре, ама ако ти иде изотвътре. при асето това е начин на живот, има вътрешно убеждение и душевна хармония.
тя съчетава вкусното със здравословното и не е като нас, да и се дояжда примерно нещо панирано. така ли е асе newsm78
ние не сме само гурмета-чревоугодници, а и лакомии. поне аз. знам, че нещо е много вредно и пак понякога го ям.
хайде да си призная. по няколко пъти в годината влизам в макдоналдс. Sick
иначе, хляб правя сама, масло също, кисело мляко - тоже. сладко също мисля да варя тази година. кухнята ми е отврат малка, иначе, когато имам такава, за каквато си мечтая, няма да излизам от нея и всичко ще правя сама. единствено животни с цел изяждане не бих гледала май. много ми е жал.
лакомията е страшно нещо. баба ми беше лакома, мама е лакома, аз съм лакома. баща ми и мъжът ми например-не. до човек е.
да се мъча с диети е просто безсмислено, ама понякога ме хващат дивите. абсолютен спортен инвалид съм. ще си карам май пухкава останалата част от живота, какво да се прави.
въпросът е да си в хармония със себе си, да се харесваш и да ти е удобно. имам приятелка 100 кила на 160. подвижна е като гумена топка и се чувства добре в кожата си. аз в моята не се усещам комфортно. имам страшно тънки кости и с времето повечкото сланинка определено тежи.

вечка има една много хубава теза и е напълно права. като престанеш да мислиш за диети и дебелеене, преставаш и да качваш. инак само се тормозиш, свалиш 3, качиш 5.
мисти, хапвай си кака и след като ти иде отръки, спортувай. има едно понятие-идеалгевихт. това е теглото, което тялото ти намира и от което има нужда за да си здрава. ама да рупаш зеле по цял ден - не си е работа.

# 93
Като казахте здравословно ядене да ви кажа как ме развесели моята щерка тази сутрин. Водя я на градина и по пътя ме пита какво ще й сготвя като се върне. Питам " а ти какво искаш?" Усещам, че на устата й е да каже пак нудели, но не го каза, защото вчера ядохме такива и знае, че се изнервям от всекидневните нуделски желания Wink Мисли, мисли и накрая казва "каквото решиш ти... хауптзахе гезунд" Joy направо щях да падна от хилеж Laughing това някакви наченки на "био танте" ли са? От къде ли го е научила newsm78 няма да е от мен, моето мото е "хауптзахе вкусно" Embarassed Laughing

# 94
Mistinьо, никаква те няма у вас - звъня, дрънча, йок чиляк! Отивам да взема дребната и ще ти звънна следобяд като я катурна в кревата.

За времето за срещата - определете вие - аз съм най-близо, а и детето ми е от тия, дето не им пречи много липсата на следобеден сън при положение, че има други деца, с които да си играе. Дават го хубаво време за неделята - 20 градуса(уж) и слънце. Все пак
11-12-13ч.  винаги е ОК - има време и за лаф + 3/4 часа за игра, но и не обираш беруфсферкеера на връщане, особено за тези които ще пътуват през Ансбах - там има винаги неделя след 17-18 ч. задръстваници, така че имайте го предвид и това.

"Хауптзахе гезунд"  Laughing Laughing Laughing - не е никак лошо...Бтв. вие водите ли си дневници или нещо подобно с "бисерите" на децата? Имах преди време една много весела книжка на Корней Чуковски  "От 2 до 5", беше много сладко четиво> случки, фрази, които след време се забравят (май)...

# 95
Ей, ми на пазар бях бе! Цяла сутрин валя, като спря дъждът, веднага излязохме, че няма нищо за ядене в хладилника  Joy

И аз тендирам към хауптзахе вкусно, защото, което е гезунд, не ми шмеква много  Simple Smile

# 96
хахахаааа, от двух до пяти Laughing любима книжка!
не zнам дали на Малик бисерите да ги zаписвам или на хората около него. Онzи ден бяхме с една приятелка в zоото и в един момент тя му обясни с много сериоzен тон: "Look, Malik, this is leshoyad!"

# 97
  • Германия
Бисерните изрази на Мартин си ги записвах в един бебешки дневник , когато започна да говори. Сега от постоянното му бърбочене просто няма в какво да ги побера. На дневен ред са "ратакета" Вайценман"  "Фабиан пречи мир"

Питам  за час на срещата, защото ако на половинката му отпадне ангажимента, би се навил да ни докара.

# 98
малкия заспа от противния вирус има и обрив даже, гадост и половина. Благодаря за пожеланията. Сега да ви кажа на вси;ки с диетки, моята половинка ви удря в земята. От 2 седмици има проблемис едни зъби и ги прави, но той много се грижи за здравето си и сега се грижи много и внимава като похапва да не натисне някой зъб ... е за 2 седмици бавно и внимателно ядене , без диети каквито и да било , вси;ко си хапва наред с мен ;овека см-кна 5 кг. ДА , как да не му завидиш  Laughing

# 99
  • Германия
Има логика! Абсурд обаче да приуча моята половинка да яде бавно и здравословно.

# 100
Жабо, ваШата температура да не е била 3 Тагес Фийбер, Щом сега има обрив?  newsm78

Милена каzва Наzентух и Фийбермессер  Laughing  Не 4е няма логика, де  Wink

# 101
нямам представа, защото ве;Е 2 ри ден диска .
пепеляшка няма нужда да го приу;Ваш, само го убеди ;Е има проблеми със зъбите!

# 102
  • Германия
нямам представа, защото ве;Е 2 ри ден диска .
пепеляшка няма нужда да го приу;Ваш, само го убеди ;Е има проблеми със зъбите!
Номерът със зъбите не минава, той е единственият в цялата фамилия с 100% здрави зъби. Всички му завиждат за това.

# 103
  • Germany
Аууу, като казахте зъби  Sad мен един ми е много зле, но това не ме спира да ям на другата страна  ooooh! ooooh! И сега като си ходя в Бг ще имам повече време и мисля да си ги оправя всичките там. Бях се навила да си ги правя тук, от застраховката ни се полагат много пари за зъби всяка година, но толкова истории съм слушала за тукашните зъболекари, че не се престраших, а и все нямам време  Whistling Whistling Дали са верни тези митове и легенди на народите за тукашните зъболекари - че не ставали, нищо не можели да направят като хората, аз все слушам слушам и чак пък толкоз не ми се вярва да са зле  newsm78

# 104
дезита за мен са верни. Това, което се плаща от касата (ле;Ението в същност не им е изгодно ,касата плащ по ниски тарифи. ). Изнася им да правят големи пломби, коронки, импланти , плащаш  сам. Та ако отидешс развален зъб ще ти го изпилят и пломбират, но ще пропуснат да сложат 1 или 2 пъти лекарство , за да се успокои нерва . Ако види кариес на снимка, но не се оплакваш и нямашболка пак ще те остави така  ... такива ми ти работи. Това е моят опит . Ти можешда се опиташ да се самоубедиш, ;Е и от другата страа имашпроблем и тогава ще дъв;еш бавно.

Общи условия

Активация на акаунт