Къде в Бургас (9)...

• 62 408
  • 585
  •   1
Отговори
# 480
  • у нас
Здравейте,
знаете ли къде има най-голям избор от надуваеми играчки за плажа-басейнчета, пояси и т.н.
Благодаря ви преварително,защото нямам време да обикалям много, а искам да зарадвам сина ми с нещо интересно като за първи плаж в живота:)

на пазарчето на Флората, също и срещу Будоара има няколко павилиончета с плажни стоки, както и на входа на централния плаж  Peace

# 481
При арменците имаше голямо разнообразие също миналата година, а и цените им не са така надути като тези на Флората.

# 482
Много мерси за инфото на всички.
А къде са арменците:)

# 483
Има до Велека, на пазарчето в Зорница под Макдрайв, в Славейков също има, но незнам точно къде са.

# 484
  • у нас
Арменците в Славейков са в блока на Сан Сити до Билата.  Peace Peace

# 485
Момичета, подскажете ми къде мога да намеря сенници за автомобил за страничните стъкла. Най-често виждам по колите от тези черните с мечи муцунки, но не ми харесват особено. Виждала съм много хубави и шарени с картинки и рекламни на Чико и други, но така и не знам откъде мога да си купя.

# 486
  • Бургас
Сенници за кола има в м-н Полием на Богориди. Ние си взехме точно на Чико и са много свежи.

И аз имам въпрос - къде изкупуват сребро, може и за замяна. Ако се сещате, ще съм благодарна да споделите.

# 487
  • София
Момичета, мъжът ми е в Бургас и иска да купи подарък на детето, но там където е, не намира нищо. Използвам ви темичката за да попитам, къде има детски магазини в Бургас в района на Бургаският Свободен Университет, Богориди и на онази главната, на която в момента инсталират изложбата със снимки /извинете ме, но не знам как се казва  Embarassed/. Утре е последният му  ден във вашият чист и красив град /аз отдавна не съм ходила, но мъжа ми е много впечатлен/, ще се радвам ако можете да помогнете с координати.  Hug

# 488
. Утре е последният му  ден във вашият чист и красив град /аз отдавна не съм ходила, но мъжа ми е много впечатлен/........................

Сигурна ли си, че мъжът ти е в Бургас Mr. Green
Сега за детските магазини: като тръгне от БСУ нагоре към Механотеникума, отсреща е магазин "Синди".
От БСУ към новата поща- 200м по нагоре откриха един магазин -"Юник"
По Богориди, срещу Ротонда има два детски един срещу друг- Полием и Кокодрило.
Има и други доста хубави магазини, но не знам дали са му по маршрута Peace

# 489
Детски хипермаркет "Вега" е точно срещу университета, до сградата на Пощата има един портал и паркинг - до него е магазина.
По-добрият вариант обаче е магазин "Синди", който вече са ти препоръчали - на 200-300 м от университета, в посока обратна на центъра, непосредствено след кръстовището със светофарите.

# 490
  • София
КатКа, идвала ли си скоро в София???  Laughing  Mr. Green Мъжа ми каза, че си имате машини за почистване на улиците, каквито в София въобще няма.
Благодаря ви, днес ще ходи да търси. Кокодрило така или иначе ни е скъп магазин, така че ще търси в другите.

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 491
  • Бургас

В случая търсех безжични слушалки (за телевизор) и само там бях виждала. Някакви идеи от вас?

Аз също имам задача, да купя слушалки за телевизор, но не знаех че има безжични, ако намериш ще свиркаш ли? Whistling  Wink

# 492
  • Бургас
Момичета, подскажете ми къде мога да намеря сенници за автомобил за страничните стъкла. Най-често виждам по колите от тези черните с мечи муцунки, но не ми харесват особено. Виждала съм много хубави и шарени с картинки и рекламни на Чико и други, но така и не знам откъде мога да си купя.

В магазините за авто-аксесоари и по бензиностанциите.

# 493
Момичета, има ли някъде магазинче, където да продават "части" за бижута.... ама се изказах и аз Laughing
имам предвид, че искам сама да си изработя колиета и обички... но от някъде трябва да си купя камъчета и синджирчета и телчета Laughing

# 494
Момичета, има ли някъде магазинче, където да продават "части" за бижута.... ама се изказах и аз Laughing
имам предвид, че искам сама да си изработя колиета и обички... но от някъде трябва да си купя камъчета и синджирчета и телчета Laughing

Тедка, в Умболо-то, в една пресечка на Богориди, след Лермонтов посока Морската първата вляво на 5 метра. На ъгъла направиха една нова парфюмерия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт