Детски градини в Пловдив?

• 199 523
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 300
Aз живея в р.Централен и имам наблюдение само за "Малкият принц".Всички майки са много доволни,но няма ли детето Ви да расте с комплекси?Там повечето деца на 4 и 5 години са с телефони.Родителите им правят доброволни дарения и всички деца са много лигави.Например когато взимат детето на един пл.бизнесмен.......... отцепват пътя с джиповете, и охрана.Това нормално ли е?
Стига,бе, hahaha,на това му се вика пълна простотия,като имат толкова пари,що не си водят децата в частните градини,за да има места за децата на обикновените(не толкова богати хорица,като нас).
За майките от район Тракия- строят нова детска градина срещу испанските къщи.Вчера като минавах от там видях изкопа и табела,но кога ще се завърши не видях,защото имаше багер който копае и табелата беше доста далече.Ще се казва ЦДГ"Невена".Дано построят и още ,за да не се изнервят родителите и да чакат от ранни зори ,за да запишат децата си за детска градина.Мисля ,че беше хубаво и ясла да има ,защото в Тракия са само една ясла и ОДЗ"Д- р Едгар Бороу".

Видях и аз,пусковия срок е септември тази година,но разбрах от една позната,че никъде не приемат молби за тази градина.Но пък какво ли да очакваме,като вече 2-ра година не могат да направят млечната кухня,която щеше да е някъде до Детски свят в Тракия.
Да се надяваме поне ,че при този наплив от деца за градините,ще побързат.
Лек ден на всички.

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:18 от мама миа

# 301
За млечната кухня искам да кажа ,че може би скоро ще бъде пусната.Тя се намира точно до нас- до ОДЗ"Д-р Едгар Бороу"срещублок 195.Там има и магазин-склад на ESPRIT.
Всеки ден виждам да влизат и излизат разни дами мисля си ,че от са приемателни комисии.Нали трябва от ХЕИ и други инстанции  да подпишат.Направени са тротоарите около самата кухня и сега отливат бетони около новия блок ,който е до кухнята.Вярно е ,че всичко става много бавно,но все пак е надежда за тези които след година или две им предстои да посещават детски градини.

# 302
Млечната кухня в "Тракия" вече е отворена.Но не мога да ви кажа до кой блок беше точно.
 Нова ЦДГ се строи в момента с/у 197 бл. и с/у "Лаута". И двете ще бъдат с по- 8 групи.
 Ноооооооооо кога ще функционират не разбрах.

# 303
Млечната кухня е в района на ЖСК "Локомотив"

# 304
Дано общинските ни управници продължават в същия дух,и в същото темпо smile3501 със строежа на ДГ в града.Стискам палци.

# 305
...................................
 Нова ЦДГ се строи в момента с/у 197 бл. и с/у "Лаута". И двете ще бъдат с по- 8 групи.
 Ноооооооооо кога ще функционират не разбрах.

Разбрах, че  еданата до Лаута ще отвори септ.- октомври 2008ма. Успех им пожелавам!

# 306
чух че една се строи в тракия и ще е готова за септември  но кога и как ще приемат не знам

# 307
Може ли някой да ми каже,дали се презаверяват молбите всяка година?Аз подадох молба октомври на сина ми в ''Мая'',която ми е най-близо.Октомври 2008 ще навърши 3г.Някой знае ли нещо за нея?Струва ми се добра!

# 308
Най-добре,говори с директорката тези месеци!

# 309
Здравейте!

Знае ли някой как може да се подадат документи за новата детска градина, която се строи в двора на училище 'Яне Сандански' в район Южен? Ще се мести ли някоя от градините 'Албена" или Малина" там? Чувам различни мнения, не знам къде да подам молба...

# 310
  • Пловдив
Здравейте!

Знае ли някой как може да се подадат документи за новата детска градина, която се строи в двора на училище 'Яне Сандански' в район Южен? Ще се мести ли някоя от градините 'Албена" или Малина" там? Чувам различни мнения, не знам къде да подам молба...
"Албена" ще се мести там. Синът ми ходи там и знам, че пусковия срок е септември, 2008г., макар че не сигурно дали ще успеят до тогава. Молби се подават в сегашната "Албена", т.е в блока до Супермаркета.

# 311
  • Пловдив
Здравейте!
Дъщеря ми е на 1 годинка, но доколкото разбрах от познати записването за ясли и детски градини ставало поне 1 година предварително, ако сме искали да се вредим. Въобще не съм наясно как, кога, къде...Живея в Тракия и мисля до 2 годинки да си гледам детето, но след това ще трябва да я запиша. Дайте съвет?

# 312
В Тракия има две ясли- "Слънчев рай" и ОДЗ "Едгар Бороу".Отиди и си подай документи-копие акт за раждане и молба от името на родителя.В ОДЗ "Едгар Бороу" приемните дни на директорката са вторник,сряда и четвъртък от 9.30-до 11.30. ако не се лъжа.Мога да проверя и ако искате да Ви пиша точно.Добре е да отидете сега.Те почти винаги ги вземат когато са навършили две години.детето да има създадени навици.

# 313
  • Пловдив
В Тракия има две ясли- "Слънчев рай" и ОДЗ "Едгар Бороу".Отиди и си подай документи-копие акт за раждане и молба от името на родителя.В ОДЗ "Едгар Бороу" приемните дни на директорката са вторник,сряда и четвъртък от 9.30-до 11.30. ако не се лъжа.Мога да проверя и ако искате да Ви пиша точно.Добре е да отидете сега.Те почти винаги ги вземат когато са навършили две години.детето да има създадени навици.
По-близо ни е Едгар Бороу, до колкото разбрах е близо до Детски свят, а ние живеем до Хлебозавода. Слънчев рай, ако не се лъжа е до бараките на общината  newsm78.
Малко глупав въпрос, но до каква възраст са в ясла? ОДЗ ясла с детска градина ли е?

# 314
Може ли някой да ми каже,дали се презаверяват молбите всяка година?Аз подадох молба октомври на сина ми в ''Мая'',която ми е най-близо.Октомври 2008 ще навърши 3г.Някой знае ли нещо за нея?Струва ми се добра!
До колкото съм запозната молбите не се презаверяват.Списъкът с приетите деца ще го изнесат през м.Май-Юни.
Пожелавам ви успех!Ние ходим  в ДГ "Мая".Персонала е невероятен,дечицата свикват бързо,директорката е невероятен човек!!!  bouquetДано да имате късмет да сте сред приетите!

Общи условия

Активация на акаунт