Детски градини в Пловдив?

• 202 329
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 720
здравейте предстои ни да почваме в детска градина . приети сме в две градини Звезда и Росица в кв. Хр. Смирненски. Коя според вас е по добра дайте отзиви. И още нещо докога работят градините, ние с мъжа ми сме до 6ч на работа има ли възможност да се взима деттето в 6 и 20 например или е проблем?

Здравей, детенцето ми е първа група в "Звезда". Там е, защото го изписаха още януари, когато навърши 3 години и това беше единственото място, където пожелаха да го вземат. Още тогава чувах доста отрицателни отзиви за там, но друг избор нямах, дори и за септември. Обще взето в "Звезда" почти винаги има свободни места и трудно се запълват. За "Росица" съм чувала само хубави неща. "Звезда"е сгоре-долу прилична база, 2 първи групи, дворът лично на мен не ми харесва, няма място за игра. само някакви пясъчници, пълни с пръст. Отнсоно заниманията в групите - имат телевизор и кабелна и гледат доста от времето Джетикс. С две думи госпожите се грижат за децата, но не ги обучават и занимават особено, от което никак не съм доволна. За вземането принципно няма проблем, но през лятото ми се цупеха всеки ден, като идвах към 6 и 20, защото уж работели с намалено работно време - дрън - дрън.
Росица е по специална образователна програма, чувала съм много добри отзиви.Според мен вообще няма място за сравнение. Ако можех веднага бих си преместила детето от "Звезда". Ако имаш други въпроси питай на лични, имам още доста отрицателни коментари за "Звезда", просто не искам да я оплювам така публично и без това не могат да си запълнят бройката

# 721
  • На гарата
Моята дъщеря ходи в Незабравка и ние бяхме много доволни.

# 722
Ние ходим в ЦДГ"Слънце".Много съм доволна от госпожите и базата.Нашата група е базова и заниманията са наистина на ниво.Съветвам майките от Тракия да пробват там,ако им е близо. Hug

Здравейте,Диляна!
Имате ли представа дали е късно за подаване на молба за ЦДГ Слънце сега?Става дума за набор 2006,който ще тръгна градина през септември тази година.Може и на ЛС.Мерси предварително! Peace

Аз подадох молба в ДГ Слънце още май месец и ми казаха да не се надявам много, макар че с новите градини можело да има място. Но казаха че с предимство са живеещите близо до градината, а ние сме в Съдийския квартал.

# 723
А след като сте в Съдийски, защо  не се пробвахте в Радост? Мисля, че там приемат с предимство хора от квартала.

# 724
А след като сте в Съдийски, защо  не се пробвахте в Радост? Мисля, че там приемат с предимство хора от квартала.

Подадох молба в Радост, но понеже там се приемаха по-късно реших да подам и още някъде молба. Сега се надявам силно че ще приемат малкия в Радост и няма да обикалям града докато се приберем.

# 725
Пожелавам ви го! Прекрасна градина, с чудесен персонал. Много съм доволна.

# 726
Мили мами,
моля ви за вашето мнение
от скоро съм в Пловдив.живея в Кичука.
Ще дадете ли лични впечетления за детските градини в квартала
Много ви благодаря

# 727
   tanqdbg, зависи в коя част на Кичука си, защото има доста градини. Мога да кажа за нашата  Деница, която е блокова, естествено не я препоръчвам, но госпожите се паднаха свестни. говори се че ще я местят в друга сграда.

# 728
  • Пловдив
Ние в момента ходим в Радост. Много съм доволна. Дребното ходи с желание, персонала е страхотен.

# 729
  • Пловдив
Мили мами,
моля ви за вашето мнение
от скоро съм в Пловдив.живея в Кичука.
Ще дадете ли лични впечетления за детските градини в квартала
Много ви благодаря
Синът ми ходи в "Албена". В момента са в апартамент, но след 2 месеца се местят в чисто нова сграда с басейн и т.н. Той е във втора група, госпожите и лелите са страхотни!!! Живот и здраве и малкият ми син ще ходи там от Октомври 2010 г. Новата сграда се намира в двора на у-ще "Яне Сандански".

# 730
  • Пловдив
Може ли някоя мама да ми каже колко струва на ден храната в частната детска градина Дъга от мечти?

Интересуваме само цената на хранодена.

# 731
мерси на мамите които ми отговориха
аз съм на квартира в кичука и затова не уточних (там нещата са променливи-знаете как е )
за момента съм близо до детска градина Зорница.някои има ли с детенце там да каже повече

# 732
  Зорница е една от градините до нас. Голям наплив имаше и не ни приеха там.

# 733
zornitza_sto, аз се връщам сутринта от Звезда от предучилищна група и базата и госпожата ми направиха много добро впечатление.
Отлично бих казала. А не е като да нямам база за сравнение.

# 734
Зимата ходих в Стоянстрой -частната Английска Гимназия -която се намира срещу Бриколажа и там също има детска групичка -в детската  градина. Бяха към четери дечица. госпожата се занимава с тях по писане и четене. а едно имаше на 4 годинки си рисуваше или слушаше приказки! Някой има ли впечатления? Иначе си имат сайт -но градинката никъде не е описана. а обстановката беше хубава -и парк си имат през лятото да излизат!

Общи условия

Активация на акаунт