Детски градини в Пловдив?

• 202 391
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 975
Новата млечна кухня се намира до ЦДГ"д-Р Едгар Бороу" -Детски свят.
Дано сте ме разбрали.

# 976
Моля за извинение, ако съм подвела някой с поста си.
Днес сутринта бяхме в Червената Шапчица и от утре всички групи  започват нормално учебната година в новата сграда.
Официалното откриване се отлага за неопределено време, това мен ме заблуди, защото аз автоматично си помислих, че след като няма откриване няма да приемат деца и да работят.
Може модератор да изтрие предния пост.

# 977
  • Plovdiv
Ние тръгнахме днес вдругата нова детска градина в Тракиядо параклиса,но за едната група няма още назначен учител newsm78

# 978
  • София / Пловдив
....
Официалното откриване се отлага за неопределено време, ....

До десетина дни ще бъде и откриването.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:06 от bim_bam

# 979
  • -
Някой "ученик" в 1-ва група от днес от ДГ"Осми март" да има?Да сподели отзиви,ако може Simple Smile Змейковица? Ние чакаме да навършим годините в неделя и се чудя за следващата седмица на 23-ти ли да я пускам или направо от новата седмица...А още не сме готови и с изследванията-моля кажете за чревните как се процедира,чета за някаква лепенка,за стъкло-имам само направления от ЛЛ,всичко ли се поема от ЗК?

# 980
  • Пловдив
Калина е в 1 А група - тя е в голямата сграда, а 1Б група е в бараката на двора.
Момата влезе с усмивка, така ме и изпрати, с усмивка си я взех, дано така даа бъде и занапред  Laughing Laughing
Пуснаха ни да погледнем стаята - хареса ми - новичко, спретнатко, играчки има - Кики нямаше търпение да влезе...
Ще има скоро родителска среща, ще кажат допълнително

За изследванията - отиваш при личната лекарка - те знаят - всичко се поема от касата

# 981
За изследванията - отиваш при личната лекарка - те знаят - всичко се поема от касата

Не всички джипита дават бележки за всички изследвания. Провери за какво са ти дали направления. Моето джипи отказа да ми даде направление за чревното  носителство ( Е. коли, салмонела и дизинтерия), а ги искат в градините. Вчера върнаха една майка за това, а изследването не става за 1 ден.

# 982
Темата и без това е безумно голяма, моля не я превръщайте в "отчетна"!

# 983
  • Пловдив
Моето дете е в І Б група на ЦДГ "8 март" в Пловдив, но още не е тръгнало, защото през октомври навършва 3 г., а в градината не ги искат по-рано. В момента все още сме на ясли /каква ирония на съдбата, тъкмо вече ходим с такъв мерак и охота и яслите свършват/. Наистина, І Б група разбрах, че е в бараката, повече подробности не знам. Моля само ако някой разбере за родителска среща в скоро време, да ми "драсне" на лични, за да не задръстваме темата. Благодаря!

# 984
Здравейте, пловдивски мами,
Днес ни беше първият ден в детска градина Велимира в Тракия, малкият през цялото време ревешар направо ми се късаше сърцето. Дори си мисла, дали да не ида на обяд да си го прибера, пак и искам да поговоря с учителките. Това което ме притесни, е чи никой нищо не те пита и не ти казвар само ми го взеха и го вкараха вътре. Дори не разбрах как се казва госпожата. Толкова ми е притеснено. Ако някоя от вас знае нещо за тази градина, споделете!!!
Моето дете е там от два дни. оставих го в първа група - взех го от втора. Учителката коя е също не разбрах. Ако някой знае нещо за персонала моля ви споделете..... ooooh! Praynig

# 985
познавам госпожите от бараките, ако са същите тази година, присъствах без да искам май месец когато се разделяха с децата си от подготвителна група - то не бяха прегръдки, целувки, мили думи, страшно изпращане, чак и аз пуснах някоя сълза
Харесаха ми определено! Simple Smile

# 986
  • Пловдив

Моето дете е там от два дни. оставих го в първа група - взех го от втора. Учителката коя е също не разбрах. Ако някой знае нещо за персонала моля ви споделете..... ooooh! Praynig
И дъщеря ми е в първа група във Велимира. Това се е получило така, защото все още децата са в една единствена група, а трябва да са 2 първи групи. Но няма назначен персонал все още и затова някой от децата са преместени във втора група, просто  няма места за всички - легла, място за хранене и т.н. Госпожите се надяват в най-сокро време това да се оправи и да се нормализират нещата, защото и на тях им е трудно с толкова много нови деца, една част от тях ревящи всяка сутрин.  Когато вземеш детенцето, настоявай да влезеш и да говориш с госпожата, на мен не са ми отказвали досега. Аз обикновено отивам към 5ч когато е по-спокойно и жената ми казва как се е държало детето, има ли някакви проблеми. Тази сутрин не успях да стигна до госпожата, макар че исках нещо да попитам. Тя се занимаваше вътре с децата, по-точно успокояваше няколко, говореше им нещо и не беше удобно да настоявам. Но когато всичко е спокойно, едва ли ще откаже да се срещне с теб.  А и в най-скоро време каза, че ще има родителска среща и тогава вече спокойно ще може всеки да разговаря и да попита това, което го интересува.

# 987
През ноември ни предстои тръгване в ДГ "Каменица". Доколкото знам в началото на годината се провежда родителска среща. Няколко пъти проверявах за съобщение за среща, но досега не съм видяла такова. Чух, че от 15ти септември децата все още били в сборни групи, включително и невоприетите. Може ли някой да ми помогне с актуална информация. Имало ли е вече родителска среща и тръгнаха ли децата в нормални групи? Благодаря.

# 988
  • Пловдив
Родителска среща ще има след като тръгнат нормално децата - всяка група си има. Ще ви го кажат учителките - кога точно. По последна информация от сряда си започва нормалната учебна година - забавиха ги заради ремонта, който започна втората седмица на септември Crossing Arms. Аз все си имам едно наум - моят син е в единия филиал и уж казаха, че в сряда тръгват там, обаче докато не го закарам и го оставя на място, все ще имам съмнения. Crossing Arms

# 989
  • Пловдив
Здравейте!
Търсих инфо за ОДЗ "Зора" но не намерих.
Как стоят нещата с единствената яслена група?
Да се надявам ли, че ако някое детенце стане на 3 год. примерно януари месец ще го преместят в детската градина и по този начин ще освободи място на друго детенце в яслата?  Rolling Eyes
Или нямаме шанс  Tired

Общи условия

Активация на акаунт