Детски градини в Пловдив?

• 200 512
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 425
elfi4ka ,как удостоверяваш адресна регистрация за албена?

Нищо не удостоверявам.

Просто в заявлението си пиша адреса и те си вадят вече изводи  Tired

# 1 426
  • Пловдив
Наскоро говорих с родител на детенце от нашия блок и той ми каза че в Албена гледали и това дали родителите работят т.е. един от родителите не работи детето отпада с мотива, че за него има кой да се грижи. Това вярно ли е?
Ние живеем на 200 м. от Албена и догодина по това време ще подам документи там, но нямам много надежда че ще приемат синът ми. Все ми се струва че това с районирането отпадна като предимство. В тия т.н. "елитни" детски градини все има някакви странни условия за прием или още по странни предимства, на които отговарят точно определени, предварително известни деца.

# 1 427
  • Пловдив
В тия т.н. "елитни" детски градини все има някакви странни условия за прием или още по странни предимства, на които отговарят точно определени, предварително известни деца.

за Албена и аз това съм чула

# 1 428
В тия т.н. "елитни" детски градини все има някакви странни условия за прием или още по странни предимства, на които отговарят точно определени, предварително известни деца.

Не го разбирайте като заяждане, но кой е казал, че Албена точно е от т.н. "Елитни" градини?! Нищо подобно - това, че са в нова база не ги прави елитни. Персонала е същия както и преди да се преместят и повечето от тях са изключително безхаберни за децата и образованието им. Казвам повечето, защото със сигурност има и госпожи които наистина си вършат работата. Но като погледнем директорката и ми става ясно какви са останалите. Да не говорим, че говоря и от личен опит - сина ми беше една година там и го преместих.
За сравнение - в Малина са много по образовани и компетентни госпожите. Най-малкото си стоят на работното място докато в Албена се е случвало и да не са а децата да се гледат само от леличката.
Когато записвах сина ми в Албена не приемаха само онези, които не са подали молби (преди да се преместят). Почти никой не записваше там детето си ако е имал друг избор. Не мисля, че новата база е толкова важна - важен е подходът. Затова не се подлъгвайте по красивите гледки.

# 1 429
Фъстък , то това е ясно .

Просто е набедена за "елитна" ,както "Малкия принц","Щурче" и "Мирослава" примерно.

Ние искахме градина в Кичука,защото ще се местим извън Пловдив и  ни е напът.Затова и подадохме в тамошните градини.
Но никъде не ни приеха,може би защото имам по-малко дете и съм в майчинство и не съм от квартала.

Затова пък сега ни взеха в "Белослава".Може да не е "елитна" ,но директорката е толкова земен и истински човек,че чак се чудя съществуват ли такива  Laughing Отчет  и допитване до родителите  за най-малки подробности.Все едно разговарям с приятел  Heart Eyes

# 1 430
  • Пловдив
elfi4ka, на наши познати и двете деца бяха в Белослава и майката коментираше защо при тях никога не се запълват бройките, предвид че персонала е страхотен и поне тя не можела да се сети нищо лошо да каже за градината, а децата й обожаваха учителките си, хем при различни са били. Не съжалявай, че сте там  Peace

# 1 431
elfi4ka, на наши познати и двете деца бяха в Белослава и майката коментираше защо при тях никога не се запълват бройките, предвид че персонала е страхотен и поне тя не можела да се сети нищо лошо да каже за градината, а децата й обожаваха учителките си, хем при различни са били. Не съжалявай, че сте там  Peace

Не,аз въобще не съжалявам .Още като подадох молбата исках да я вземат там.
Освен това  ни е изключително близо до моментното  ни местоживеене,така че само мога да се радвам от думите ти  Heart Eyes

# 1 432
Момичета детенцето ми е набор 2008. Доколкото бях запозната трябва да се подадат документи януари месец в годината в която навършва 3 годинки и когато ще тръгва на ясла /за нас това е септември 2011/  Чух  обаче, че някой вече са започнали да да приемат документи и аз май съм закъсняла  Rolling Eyes Имате ли идея къде мога да видя кои градини кога приемат деца? Мен ме интересуват градините в Кичук Париж. 
Направо се притесних....да не остамем вкъщи догодина.

# 1 433
  • Пловдив
Момичета детенцето ми е набор 2008. Доколкото бях запозната трябва да се подадат документи януари месец в годината в която навършва 3 годинки и когато ще тръгва на ясла /за нас това е септември 2011/  Чух  обаче, че някой вече са започнали да да приемат документи и аз май съм закъсняла  Rolling Eyes Имате ли идея къде мога да видя кои градини кога приемат деца? Мен ме интересуват градините в Кичук Париж. 
Направо се притесних....да не остамем вкъщи догодина.

за някой градини си закъсняла,да-всяка градина приема по различно време

МАЯ-след 1 вата година детето-молбата е свободен текст
Малина-по всяко време т.е кандидатстват още като им издадат акта за раждане-молбата е по техен образец
Албена-на 1 октомври тази година е вашия набор
Вяра-първия работен на 2011 г е вашия набор-приемат молбо свободен текст или техен образец
Валентина-по всяко време като Малина

за тези знам-8 март също не бяха през януари,но не знам кога приемат

Линката,кога приемат 8 март?

# 1 434
  • Пловдив
8 март приемат на 1 септември  Wink

# 1 435
  • Пловдив

за кой набор-2008 или 2009

т.е като стане детето на 2 или на 1 г

# 1 436
  • Пловдив

за кой набор-2008 или 2009

т.е като стане детето на 2 или на 1 г
Сега, тази година на 1 септември подаваха заявления майките, чиито деца ще тръгват догодина първа група т.е. 2008 набор.

# 1 437
  • Пловдив

Не го разбирайте като заяждане, но кой е казал, че Албена точно е от т.н. "Елитни" градини?! Нищо подобно - това, че са в нова база не ги прави елитни. Персонала е същия както и преди да се преместят и повечето от тях са изключително безхаберни за децата и образованието им. Казвам повечето, защото със сигурност има и госпожи които наистина си вършат работата. Но като погледнем директорката и ми става ясно какви са останалите. Да не говорим, че говоря и от личен опит - сина ми беше една година там и го преместих.
За сравнение - в Малина са много по образовани и компетентни госпожите. Най-малкото си стоят на работното място докато в Албена се е случвало и да не са а децата да се гледат само от леличката.
Когато записвах сина ми в Албена не приемаха само онези, които не са подали молби (преди да се преместят). Почти никой не записваше там детето си ако е имал друг избор. Не мисля, че новата база е толкова важна - важен е подходът. Затова не се подлъгвайте по красивите гледки.
Фъстък, гледам че синът ти е набор на моя. Предполагам, че не е бил в група "Смехорани"?

# 1 438
  • Пловдив

Сега, тази година на 1 септември подаваха заявления майките, чиито деца ще тръгват догодина първа група т.е. 2008 набор.

уффф,добре,че не сме изпуснали  Grinning

# 1 439
  • Пловдив

уффф,добре,че не сме изпуснали  Grinning
Не сме. Догодина на 1 септември, живот и здраве, ще правим нощно бдение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт