МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 315
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро  Hug
Цеци ,започнах работа ама вече я и свърших  Joy За съжаление беше само за 2 седмици . Сестра ми си беше тук командировка и ме беше взела при нея /снимаха филм/ та така, наработих се набързо  Crazy Mr. Green

# 61
Добро утро,

пак нищо интересно покрай нас  Rolling Eyes

Мики, айде здрасти, чакахме те с нетърпение Laughing

Стискайте ми палци утре в 2 часа следобед. Почвам шофьорски курс  Laughingникой да не се мярка в района на Плиска Laughing

# 62
Еее благодаря ви  Hug много приятно посрещане ама поне да бях ходила някъде  Joy
Дейзи ,браво за шофьорския курс  Peace отдавна те чаках и се чудех кога ще го направиш  Grinning успех ,дано да свикнеш бързо  Hug ииии благодаря ,че предупреди за утре  Wink ще стискаме палци от вкъщи за по сигурно  Joy

# 63
Добро утро!
Завиждам ви на доброто настроение.
Ние не сме добре. Катя вдига Т и продължават да излизат нови пъпки. Цялото и лице е в пъпки. Моля се да не и останат белези. Болят  я и вечер плаче, не може да спи, абе мъка голяма. Освен това има хрема и носа и е запушен. Слагам капки давам Коризалия, витанмини , зиртек и тн , но нищо не минава. Вече се отчайвам да ви кажа честно.
Иначе мога да се похваля с Галито. Вчера беше представлението. ДЕтето се представи чудесно.А на 15 имаше концрт от хора където също се е представила отлично, но аз не можах да отида заради Катето, нямаше кой да я гледа. Като имам време ще кача снимки на Галито.
Хайде хубав ден и от нас.
Дейзи и аз трябва в най-скоро време да се науча да карам , защото  с две деца е абсурд иначер. Но пък мен супер много ме е страх.

# 64
Но пък мен супер много ме е страх.

Ха, ти ако знаеш мен колко ме е страх  Rolling Eyesмъж ми вече ми търси кола, само и само да ме мотивира. Зарекъл се е да я паркира пред входа и всеки ден да я гледам, та да не се откажа пак от курса и да тръгна по рейсовете. Тоя път обаче жива-умряла ще го изкарам, толкова са вдигнали цената, че ако пак се откажа  и изгърмя с парите, ще се самоизям от яд.

Много ми е мъчно за Катя Confusedдано по-скоро се скрият тези пъпки гадни.

# 65
  • Варна
Ох, Ели, много ми е мъчно за Катето. Sad Не се отчайвай, знаеш, че ще мине. Hug Само ще се изтормозите, ама няма как, за съжаление. Tired Много се радвам за Галито, сигурна съм, че е била страхотна. Имаш прекрасно талантливо дете. Hug
Дейзи, успех с курсовете. И аз напоследък доста често започнах да карам и се чувствам по-сигурна. Дори утре ще приватизирам колата, за да отида на фризьор и маникюр. Flutter
Дано Мими и Ели бързо да се преборят с хремите. Hug
Аз пък се чудя дали въобще да пиша, ама айде от мен да мине. Embarassed Преслав ще вземе да проговри най-накрая. Направо ме е срам да се хваля с такова нещо, като знам вашите деца как приказват, а ние се радваме на "мамо", "бабо", "ало". Rolling Eyes Ама до сега и това не казваше по предназначение. Иначе нон-стоп си плямпа негови си неща, но нищо смислено. Та от няколко дни има голям напредък. Дано така да продължава, че то за кога вече. Rolling Eyes

# 66
Ехооо  Hug

Трябва да сменя личният лекар на Илин и съм в голяма чуденка  newsm78 Много моля да ми препоръчате, ако може да е близо до Лозенец  Peace
И да попитам, слагахте ли ваксината която се слага на 2г, че ние още не сме  Embarassed

# 67
И да попитам, слагахте ли ваксината която се слага на 2г, че ние още не сме  Embarassed
каква е тази ваксина  newsm78

# 68
Споко, Кате Simple Smileсигурно става въпрос за последния прием на Пентаксим. Някои лекари го отлагат за 2 г., а други като наш'та дават зор още на година и половина.

# 69
Айде и аз да се опла4а как в4ера бях на ръба на нервна криза Rolling Eyes,4ак си поплаках Twisted EvilЗна4и напоследък мъжът ми хи4 не се прибира навреме и не прекарва  по4ти никакво време с Дани,съответно на него много му липсва и по цял ден ми се тръшка "тати тати",в4ера от 5 до 8 4аса то не бе мрънкяне,то не бе тръшкане,то не бяха ревове и ходи да 4ука по вратата,и после ми обяснява,4е баща му се прибира и да отварям вратата,и ако не отворя в каква истерия изпада ooooh!,ако пък отворя и види,4е го няма пак реееев #Crazy,направо в 4удо се видях,по4увствах се като супер лоша майка,особено от факта,4е Дани не говори и като го питам за какво пла4е,нищо не ми казва,ако искам да го гушна по4ва да ме рита и удря Rolling Eyes,направо отка4их,накрая на ве4ерта забелязах,4е непрекъснато се пипа по глави4ката и като разрових в косата и намерих едно такова като цицина,4е и с малко кръв Sad,явно яко си е дръннал главата в яслата,естествено като ги питах днес никой нищо не знае #Cussing outИ снощи като си дойде мъжът ми и Дани се укроти,взе да се смее,минаха му вси4ки сръдни,въобще идилия WhistlingТази сутрин пък в 7:30 още се развика "тати",4е и дойде да ми крещи на ухото,вместо да го потърси в кухнята CrazyИ отиде да надни4а през една стъклена врата и по едно време като се уплаши и като ревна Shocked,абе викам сега на това дете какво му стана,какво видя,и като се успокои и отива до стъклото и вика"бебе ела" и вика бебето от стъклото да дойде,от собственото си отражение се уплашил нашият Laughing
Кате   много се радвам,4е имате напредък в говоренето,вярвай ми,4е знам за какво говориш.Ние май ще останем последни Rolling Eyes
Ели  стискам палци Катето бързи4ко да оздравява Praynig
Ади дано и Мария бързо да оздравее.
Тука е момента да се похваля,4е като изклЮ4им запушеният нос и кашлицата дето си ги вла4им от септември Дани от 2м не се е разболявал Praynig,което си е страш?н рекорд при нас newsm44,искренно се надявам да продължава в същият дух Praynig
Дейзи завиждам ти за куража за курсовете,мен моят мъж ме врънкя от 2г,щото тука без кола си заникъде,ама аз съм такава паника,4е само при мисълта и ми се разтреперват ръцете Embarassed
Мила 4акаме те Hug
Мики добре дошла Mr. Green,аз като нямам интернет направо отка4ам smile3511

# 70
девойки мили, обяснете ми от какво точчно се страхувате в шофирането?! Прежалвате първите няколко драскотини по колата, и карате смело напред. Когато трябва, завивате. на червено се спира. и готово Simple Smile

Зои, помняш ли си, че Дани беше пръв в прохождането, тичането и всички физически упражнения? знаеш, че има връзка... в отделните етапи се развиват определени неща. после идва ред на другите, но обикновено не се развиват две едновременно.

за мъж ти не знам какво да ти кажа... с тези хора проблемите ако не са едни, ще са други. Жалко, че така се отразява на Дани. а ако говориш с баща му за тези проблеми, той как реагира? Не осъзнава ли, вашите отношения се проектират и върху детето?

мислите ти за лоша майка изобщо няма да ги коментира. просто следващия път само да се появи върха на обувката на някоя подобна, я сритваш на момента и ако се опита пак да те напада, я заплаши, че ще си има работа с мен! ама ха...

не се опитвай да компенсираш и да бъдеш и мама и тати. не можеш. когато ти го осъзнаеш и приемеш, и дани ще се научи. не подценявай, че то й ЗНАЕ какво мислиш, чувстваш. той познава сърцето ти. не можеш да го заблудиш детето. дребните са  като  извънземни. особено преди да проговорят. в мери попинз имаше една такава теория, и аз дълбоко вярвам в нея. колкото и абсурдно да звучи. Не случайно терапията с малки деца се извършва чрез майката. имаме връзка с тези по-силна от пъпната връв. 

# 71
Ехооо  Hug

Трябва да сменя личният лекар на Илин и съм в голяма чуденка  newsm78 Много моля да ми препоръчате, ако може да е близо до Лозенец  Peace
0888950092 - Панайотова се казва. работи в поликлиниката в иван вазов - мисля, че е бившата 14-та. има малки косури, но като цяло е доста стабилен доктор. проверих я из основи преди да си запиша детето при нея. 2-3 пъти съм и подивявала, защото е била доста предпазлива, но след това осъзнавам, че е била права. Дано да има места при нея. Ако избереш нея и ти откаже пиши да и звънна да видим дали можем да уредим нещо.

# 72
Герчо  Hug ще и звънна .

# 73
Калина , ами аз си мисля че в шофирането едни им идва по-присърце , други ( като мен ) не. Ей ,ме на изкарах всички часове курмуване ( знам че с това не се става шофьор ) , а се чувствам супер несигурна , направо незнам как ще се равият нещата на изпита. Че на всичкото отгоре е другия петък - баш на Разпети петък!!! Ама другата седмица взимам още малко допълнителни часове ,че да не се изложа съвсем... И толкова пари хвръкнаха ,че ще трябва да я избутам някак таз книжка. Ианче ,Дейзи , и мъж ми е много навит и все ми търси кола из нета , сякаш аз не съм чак толкова навита , но ще трябва да се справя. Кураж и на теб !!!
Ели , още малко кураж , сигурно ви е много тежко !
Зоуи и Кате , всяко нещо с времето си . Стела също не приказва толкова много ( като чета някои от дечицата какви бисери ръсят ) , но аз не се притеснявам , всички деца са различни.Мога да ви кажа че заедно със Стела се родиха и още две децица . Е едното също момиченце токова много прикава, приказки , сложни изречения. Другото е момченце , то пък почти нищо. Стела е нещо средно. Такаче...споко , после като почнат да дърдорят ще искаме да им сзатворим устите поне замалко!
 Аз хубаво си бях направила планове за козаметик за събота и преди малко ми се обажда мъж ми че май ще е зает и направо ще се изям ... а от 2 седмици знае за часа. Дано поне сестра ми да успее да погледа малко Стела...
 Айде весело посрещане на хубавите пролетни празници през уикенда Hug

# 74
Калина мила,аз отдавна си знам,4е бяхме първи в прохождането и ще сме последни в проговарянето,но ми е адски трудно да си комуникирам с него и това е адски изнервящо,още пове4е пък в периодите ни на тръшкане.С мъжът ми говоря естествено,ето снощи пак ми се извинява и повтаря как съжалява,и как ще се промени,а аз съм сигурна 4е това няма да стане Whistling,ама незнам какво да направя,лошото е,4е нямам приятели тук и затворена вкъщ съвсем изперквам,ако не бяхте вие със сигурност щях да съм в непрекъснати депресии,имам приятели,но те са в Лисабон,това ми е на 200км и там ходим обикновено един път в годината.Само за последната една седмица 3 пъти се прибра в 9 4аса,3 пъти в 10:30 и един път в след като си бяхме ве4е легнали,според него в 11 4аса #Cussing out,кога ли ще си хвана шапката,засега само заплашвам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт