Цеци ,започнах работа ама вече я и свърших
За съжаление беше само за 2 седмици . Сестра ми си беше тук командировка и ме беше взела при нея /снимаха филм/ та така, наработих се набързо
Не се отчайвай, знаеш, че ще мине.
Само ще се изтормозите, ама няма как, за съжаление.
Много се радвам за Галито, сигурна съм, че е била страхотна. Имаш прекрасно талантливо дете. 

,ако пък отворя и види,4е го няма пак реееев
,направо в 4удо се видях,по4увствах се като супер лоша майка,особено от факта,4е Дани не говори и като го питам за какво пла4е,нищо не ми казва,ако искам да го гушна по4ва да ме рита и удря
,явно яко си е дръннал главата в яслата,естествено като ги питах днес никой нищо не знае
И снощи като си дойде мъжът ми и Дани се укроти,взе да се смее,минаха му вси4ки сръдни,въобще идилия
Тази сутрин пък в 7:30 още се развика "тати",4е и дойде да ми крещи на ухото,вместо да го потърси в кухнята
И отиде да надни4а през една стъклена врата и по едно време като се уплаши и като ревна 
,което си е страш?н рекорд при нас
,искренно се надявам да продължава в същият дух 

Много моля да ми препоръчате, ако може да е близо до Лозенец
,ама незнам какво да направя,лошото е,4е нямам приятели тук и затворена вкъщ съвсем изперквам,ако не бяхте вие със сигурност щях да съм в непрекъснати депресии,имам приятели,но те са в Лисабон,това ми е на 200км и там ходим обикновено един път в годината.Само за последната една седмица 3 пъти се прибра в 9 4аса,3 пъти в 10:30 и един път в след като си бяхме ве4е легнали,според него в 11 4аса
,кога ли ще си хвана шапката,засега само заплашвам Препоръчани теми