МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 301
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Калина, tasia, честит рожден ден!
Мерси, милички, за поздравите! Вече бях загубила надежда, че ще ме огрее, защото слуховете бяха, че ще взимат само 30 човека, а и моята длъжност вече е съкратена и кандидатствам за нещо, което не съм работила. И нали 2 години ме е нямало, реших, че са ме забравили. Но шефката казала, че със сигурност ще ме вземе, защото е много доволна от мен. bowuu Та, ми се вдигна самочувствието. Crazy
Кате, много се радвам, че си се преборила за работата, евала и браво Hugще ти трябват 3 месеца да се адаптираш /това КатетоМ ми го каза и аз не повярвах, ама се оказа живата истина Grinning/, но пък после все едно не си спирала Grinning
Той сезонът е 5 месеца, та докато свикна ще са ме освободили вече. Joy Мани, мани, дано да нямам много гафове, че ще ми се стъжни. ooooh!
Силве, моля се за братовчед ти. Praynig Ох, такова безсилие и яд ме обзема като чуя за поредната жертва на безумието по нашите пътища. Tired
zoui, много ми е мъчно като чета за вашите проблеми. Sad Така се надявам да се оправи дечко вече. Може още време да трябва, за да се оправи нослето. Thinking

# 16
Кали,Тася,честит рожден ден!Здраве,много обич и прекрасни мигове с малките ви съкровища!

# 17
силве, стискам палци за братовчед ти  Praynig.

Зоуи, при нас хъркането и хремата спряха след 2 седмици, а отворената уста още не сме я оправили. тоест не чакай разултати след 5-6 дни.  Стискам палци скоро да отшумят нещата.... също така имай предвид, че кашлечния рефлекс или там както сее води може да отшумява месеци след като е махната първопричината. аз кашлях от септември до януари, като само първите 10-ина дни бях болна. Даже правих снимка и нищо... Та ми обясниха за този кашлячен рефлекс, че ако е силно раздразнен не минава толкова лесно.... Надето може да се включи и да обясни по-научно. Дано при вас това да е причината и проблема да е отстранен.

# 18
Кали и Тася,Честит Рожден ДЕН!!!!! Да сте много здрави и обичани!И да получите хубави подаръци Simple Smile
Кате,честито за работата.
Зоуи,дано по-скоро да се оправите.
Силве,стискам палци за братовчед ти.
Ние сме по-добре вече,ама не смея вече да се похваля.Има още малко разстройство,ама е на минаване.Но пък по лигавене и тръшкане няма равен напоследък.

# 19
Гер4о благодаря за подкрепата,дано да се оправи наистина.Ние понеже звъняхме на лекаря и той ни каза,4е не е нормално това и досега трябваше да има видим ефект,поне хремата из4езна,което е обнадеждаващо Rolling Eyes
Силве стискам палци за братов4ед ти Praynig
Кате радвам се,4е са те приели на работа Hug

# 20
Здравейте , готини мамчета,
аз както винаги се позабравих , чета ви редовно , но не винаги имам муза да пиша.
Първо честит рожден ден на Силвето на патерици ! Многого здраве и само хубави емоции ! Дано браотовчед ти се оправи и аз настръхвам като чуя за такива случки , много лошо!
Честит рожден ден на Тася и Кали !!! Много здраве , усмивки и прекрасни мигове и на вас   bouquet
Да кажа ,че всички снимки са много хубави ! А Писи и Лъчко са мноооого сладки , Писи колко голяма и все по-хубава , а с братчето толкова си приличат определено няма да сбъркаш като ги видиш.
Кате , честито за работата , ще се справиш то се знае  Grinning А дребните кой ще ги гледа , приеха ли Преско на ясла?
Ели , дано бързо минат гадните пъпки!
Зоуи , много препатихте , оф дано да се разбере най-сетне какъв е проблема!
Ние сме добре , ходим по разходки , аз вече изкарах всички часове на кормуването и сега чакам да разбера кога ще ми е изпита , но въобще не се чувствам сигурна в карането и незнаааам какво ще правя!
Обещах малко снимки , но на този компютър имам много малко , а другия е заразен с някакъв гаден вирус и ме е страх да менкам разни неща м/у  двата . Ето тук може да видите малко :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231112
Паролата е : stela
Ами това е от нас Hug

# 21
включвам се набързо да пожелая на милите ни Тася и Кали Честит Рожден ден!!! бъдете живи и здрави, все така красиви и мили, нека късметът ви съпътства винаги и сте обградени с любов!

много ви благодаря за милите думи за дечицата!

страхотни снимки от уикенда, чак ви завидях (благородно естествено Simple Smile)!

зоуи, дано все пак има резултат от операцията, стискам палци вече да е добре Дани!

Ели, стискам палци шарката да подмине Галето!

Кате, ЧЕСТИТО!

Силве, ще се моля и аз за братовчед ти!

целувки! имам още снимки за разглеждане Simple Smile

# 22
ТАСЯЯЯ : ))))))))))))

Много щастие и здраве ти пожелавам Simple Smile
Дани да те радва и да се гордееш с него. Баща му да те уважава много(в какъвто смисъл го разбирай, стига да ти носи радост Wink )
Пожелавам ти Дани да се справи геройски с яслата и ако не се решиш на сестричка, да намериш много приятна и добре платена  работа, да намериш нови полета за изява Simple Smile

Момичета, много ви благодаря за милите пожелания. изненадахте ме ! Много ведро настроение ми създадохте днес.
(аз нали много не ъм по рождените дни)

започнах да ровя в разни фотографски сайтове за почерпка, но не издържах дълго... не искам да си развалям диетата, за това ето от мен:
другото след 6 месеца и 8 кг Joy

Силве, ГУШ

Кате, МНОГО се радвам за работата ти. Наскоро излезе един учебник по английки за вашия бизнес, интересува ли те?

Чао за сега, отивам на вечеря с мама тати и любимия.

# 23
  • In the jungle out there..
Чудя се аз що цял ден никой не пише в старата тема  Twisted Evil

Честит рожден ден Кали и Тася! Бъдете много здрави и обичани майки и съпруги!

# 24
Анетка,ако не знаех,4е това е Стела нямаш? да я позная,последно май си пускала снимки на предният рожден ден Laughing,много е порастнала и е страхотна красавица,жалко 4е няма пове4е снимки Hug

# 25
Благодаря ви милички. Още незнам дали има подобрение, уж казват, че помръдвал, ама ... Дано Господ е с него и се оправи, просто коремът ме е свил, макар че не сме били никога много близки, но кръвта вода не става.
Лека вечер

# 26
ЧРД на Тасинка и Кали!!!Бъдете много щастливи и обичани!   bouquet  bouquet  bouquet

Силве  Hug дано се оправи братовчед ти  Praynig

# 27
  • Варна
Ей, много яки снимки от уикенда. Как ми се ходи и на мен... Ама за сега няма... Sad А Стела е невероятна. Аз от край време си я харесвам много. Heart Eyes
Кате, МНОГО се радвам за работата ти. Наскоро излезе един учебник по английки за вашия бизнес, интересува ли те?
Ъф корс, давай заглавие. Wink Като работех в Британски съвет бях в час с новите учебници, но откакто затвориха офиса във Варна съм много назад. Много ми липсва библиотеката им. Sad

# 28
Добро утро,

много  е сладка Стела, а и майка й е страхотна красавица Wink

Кали, нов никнейм, а? Grinningв първия момент не те познах, добре че Кайо наднича от подписа Grinning

Аз нямам какво да кажа...а, да всъщност сополите на Алис се оказа алергия към цветя Confusedот рождения й ден, после от този на баща й имаше много букети вкъщи. Оня ден майка хвърлила последния и оттогава ни сопол, ни нищо Confusedпоне причината е ясна, да видим сега какво да я правим девойката. Другото е, че снощи имахме час и половина истерия Confusedза един буркан с шоколад. Какви ли не методи прилагах - игнориране, обясняване със спокоен тон, 3 пъти я водих в нейната стая да си реве и затварях вратата, защото ме преследва иначе, аз два пъти се затварях в спалнята, накрая я наплясках и миряса Confusedне ми издържайха нервите просто, нещо обаче не се чувствам виновна. Тя просто прекали. Сутринта ми казва "мамо, Али пачкала за дай бони" и се хили, маймуна е голяма.

# 29
Ей не ми остан време вчера да влезна в нета и голям пропуск  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАСЯ И КАЛИ / с малко закъснение / ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО-МНОГО  Hug

Снимките от зеленото са супеееер, хайде скоро пак, че и ние да се включим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт