МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 299
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Честно да ви кажа , ще се побъркам ooooh!Цялото лице на Катя е в пъпки. Засега не се чеше ,но има окло устата и тям определено я дразнят и ги пипа и аз умирам от старх да не и остане белег.Много е крива и има малко Т и сополи, които допълнително я дразнят и я карат да си пипа носа и лицето. Абе грозна картинка. Почвам да се чудя защо не ги ваксинират децата и срещу тази шарка.
Стискайте ни палци скоро да се свърши,че и двете ще полудеем затворени вкъщи. А тя горката като ме види вече да се доближавам със спитра или пудрата и бяга като луда и крещи. Абе ужас ви казвам.
Разгледах снимките, много са ни сладурски децата Hug

# 31
Здравейте!

Да се отчета и аз. Нямам време да пиша, но чета горе-долу редовно. От днес съм на нова длъжност в нашата фирма - повишение един вид Wink А до сега обучавах едно момиче, което ще ме замества на старата длъжност.

При нас няма нищо интересно. Едно и също в общи линии. По празниците няма да сме в София и така.

Разгледах снимки от зеления уикенд - прекрасни са  Hug

Ели, дано по-бързо минава шарката и да няма белези. И на другите дечица, които са болнички - скорошно оздравяване.  Heart Eyes

# 32
Ели  Hug колко време продължава тази шарка? явно ви е много тежко,   Praynig дано й минат скоро пъпките!

Дейзи  Heart Eyes, може пък алергията да е само към някое цвете, не към всички. Майка ми например като идва в нас и започва да киха моментално, после казва, че като си тръгне нищо й няма, явно някое от стайните ми растения я дразни, ама не знам кое. Дано да е временно при вас! Ти как си , да не би да нямаш време да хапнеш и затова така ти прилошава? притесняваш ме!

Стела е супер, наистина колко се е разхубавила!

моите бебета пак спят по едно и също време и аз ще се възползвам , за да сготвя  Joy Писи  сякаш започна да взима по-насериозно бебето и да ме слуша, от време на време иска да я нося на ръце, но аз й напомням,ч е ме боли корема и тя се примирява. Аз пък съм се видяла в чудо, толкова старателно слагам памперса на Лъчко и все е опикан горкия, не мога да разбера откъде минава, моля ви кажете кои памперси бяха с ластик на кръста да взема да пробвам, досега бях доволна от Памперс с Писи, но явно при всяко дете е различно.

Мила  Hug, къде се изгуби?

# 33
  • София
Здравейте,милички! Hug

Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания,много ви обичам Hug Heart Eyes

Ели Hug,и аз много ви съчувствам,дано мине по-бързо пустата шарка!

Деси,честито повишение!  bouquet

Стела наистина е голяма хубавица и колко е пораснала! Praynig

Кетито,пиши как сте?Надявам се,че сте избегнали болницата и Дени е добре вече Praynig

Кали,ние с теб май сме на една и съща диета в момента WinkАз за 3 дена свалих 2 кг,сега продължавам със смесения етап.И на мен много ми липсваха зеленчуците,втръсна ми от пържоли Mr. Green
Зоуи не ни разкри каква е тая шоколадова диета и ние се мъчим тука като грешни дяволи Grinning

# 34
Дани, аз доколкото си спомням от бебешките ни писания, памперсите на момченцата се слагаха по-различно от на момиченцата  newsm78 Точно такова опикаване се получаваше. Но мамите с момченца да кажат каква беше цаката  Laughing А ластици на кръста имаха май Хъджис. Но не знам дали се намират  Rolling Eyes По едно време четох, че ги нямало.

Симба, честито повишение  Hug /Много ми е странно с новия ти ник  Simple Smile/

# 35
Симба, честито повишение  Hug /Много ми е странно с новия ти ник  Simple Smile/

Кво да се прави - така съм с "шапка-невидимка"  Mr. Green

Веси, айде само да се поокопитя малко на новото място и ще ти се обадя да пием кафе по съседски  Grinning (не че в нашия район има къде, ама ...)

# 36
Тася извинявай забравила съм,тя хи4 не е шоколадова диета,но веднъж на 4 дни е разрешено всякакво сладко,дори шоколад и сладолед,днес ми е то4но такъв ден PartyЕто тука я има
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283436.0
Ти сега дЮканка ли си?Аз 4естно казано не мога да ям толкова месо,не се 4увствам добре.
За памперсите на мом4енца,единственото което трябва да се гледа е пишката да е надолу,ина4е наистина се полу4ава опикаване.
Дейзи а ще и правите ли някакви изследвания,все пак вие само предполагате,не можете да кажете със сигурност,4е е от това newsm78

# 37
Мерси , момичета , за комплиментите ! Е , Зоуи , май пусках малко снимки лятото , не чак от предния рожден ден Grinning Малко съм несериозна в това отношение.
Ели , дано скоро минат тези пъпки !
Безмерна, Хъджис са с ластик , а аз бях доволна и от Либеро , имаше един период когато при Стела Памперс пропускаха и бяхме минали на тях.
Симба , честито повишение !
Сега сме в питанка какви спестявания да направим за Стела - влог, застараховка или друго newsm78 Отдавна се каним. Четох в Нашите деца подобни теми. Може ли да споделите вие на какво сте се спрели?

# 38
дани, купувай хъджис и няма да сбъркаш. Аз имах този проблем с памперс и продължавам да ги смятам за най-кучата марка на света... Има ги в метро и пикадили, предполагам и в други хипермаркети. Хъджис са с ластик и на където и да сложиш пишката не прропускат, а памперс квото и да правех иван беше опикан 23 часа в денонощието. изхвърлих 2 джъмбо пакета и си спестих по 5 перални дневно на опикани чаршафи и дрешки

# 39
Ели, много кофти Confusedнезнам какво да ти кажа, освен да ти дам едно другарско рамо Hug

Дани, ти мен не ме мисли. То реално само два пъти ми е прилошало, като единия път беше ясно, че  е от рейса. Виж за втория и аз се притесних. Даже ми идеше да си направя един тест за бременност, но се въздържах. Усетих се, че наум смятам кога би ми бил термина, ако съм бременна  Laughingмного се радвам, че звучиш така бодро, възхищавам ти се много да знаеш Hugайде като се стопли времето окончателно и ти се възстановиш като хората да водим децата на разходка. Иначе Либеро май бяха с ластик.

Зоуи, трябва да вдигна един тел.на педката да я питам какво ще правим сега. Доколкото знам до 3 години тест за алергии не се прави. Язък ми за дългото кърмене значи  Crossing Armsбаща й е виновен, той влачи години наред сенна хрема преди баба ми да го оправи с един бъркоч от народната медицина.

Симба, пописвай по-честичко  Hug

# 40
  • София
 Hug Здравейте,
Все сме си така Rolling Eyes До обяд е добре и после оцапва нещата. На стоа диета е .Не сме влизали  в болница- за сега Rolling Eyes
Изпозаразихме всички ooooh!

Дани Hug Либеро са с ластик. Аз само тях ползвам Peace

# 41
Дани, ти мен не ме мисли. То реално само два пъти ми е прилошало, като единия път беше ясно, че  е от рейса. Виж за втория и аз се притесних. Даже ми идеше да си направя един тест за бременност, но се въздържах. Усетих се, че наум смятам кога би ми бил термина, ако съм бременна  Laughingмного се радвам, че звучиш така бодро, възхищавам ти се много да знаеш Hugайде като се стопли времето окончателно и ти се възстановиш като хората да водим децата на разходка. Иначе Либеро май бяха с ластик.

Зоуи, трябва да вдигна един тел.на педката да я питам какво ще правим сега. Доколкото знам до 3 години тест за алергии не се прави. Язък ми за дългото кърмене значи  Crossing Armsбаща й е виновен, той влачи години наред сенна хрема преди баба ми да го оправи с един бъркоч от народната медицина.

Дейзи и аз си помислих да не си бременна като каза,4е ти прилошава LaughingЗа алерги4ните тестове и нашта педиатърка така ни каза,но ушният все пак ни назна4и един тест и излезе отрицателен,незнам доколко е верен,но беше само на една група алергени.Аз пък понякога ми става тъпо от това,4е съм спряла да кърмя,щото то4но от тогава ни по4наха вси4ки здравословни проблеми,да не говорим,4е истериите преди така ги контролирах,а сега е неконтролируем,аз с моят болен мозък пак взех да му поставям страшни диагнози,ама какво да направя като имаме по голяма 4аст от симптомите,ама няма да ви кажа каква е,за да не ме лин4увате EmbarassedАма живот и здраве,ако се реша на второ детенце,сигурно щ? го кърмя до естественото му отбиване,ако е рекъл господ Peace
Кетито а вие пиете ли някакви лекарства?

# 42
Дани, хъджиз има в метро. с ластик са. либеро също са с ластик, и в била и в метро ги има.
в англия памперс също са с ластик.. и нямат общо с българските ...

Дейзи, не се разкайвай за кърменето. ъс сигурност има много скрити плюсове Simple Smile надявам се че почивката ще ти вдъхне малко сили.
(новия ми облик е заигравка с мацките от фотографската тема)

Симба, как е на новата позиция? дано ти е по-интересно и да не те тормозят просто с повече задължения.

Кети, има едно механично раздразване на стомаха, което продължава и след като е преминал грипа. трябва МНОГО да внимаваш със захранването. Карайте на бисквити и солети само (Кайо беше така 10 дни) и после постепенно сирене и тн... но много постепенно, за да не го повтори...)

Тася, и аз се пробвам на Дюкан, страшно близка е до естествения ми режим. хляб, захар и сладко не ям, много обичам мръвка, без мляко не мога, ако имах време да си готвя, вместо да гладувам и карам на кисело мляко с трици, щеше да е супер... не можах да мина на зеленчуци 3 дни, защото нямах време да си измия салатките, просто отидоха в кофата Sad ама аз не я спазвам 100% (ям непозволени мръвки)... днес обядвах една сушеница, разтопена да й се махне мазното. но пък откъм количество не прекалявам... но понеже нямам кантар, нямам идея дали отслабвам... по-скоро не Sad мислех, че за 8 дни ще има повече ефект. може утре да ида на фитнес, за да се претегля поне Simple Smile

половинката с уплах очаква загубите и вместо обезмаслена извара последния път ми купил любимия ми шоколад и биричка... не може да повярва, че седят вече 10 дни недокознати.... ама няма да се давам Joy

# 43
Здравейте пак!

Аз днес общо взето нищо не правих на новото място. Колегата, когото "набедиха" да ми бъде "ментор"  Mr. Green беше много зает и не можа на нито един нов чалъм да ме научи. Иначе мисля, че ще ми е по-интересно. Кали, доста по-различна е работата от досегашната ми и задълженията ще са различни. Само дето докато новото момиче (на стара ми позиция) влезе в час, ще трябва да кОпам на двете ниви. Ама здраве да е! Иначе аз драпам за тази работа откакто се върнах след майчинство, та сега съм доволна, че ми се отвори тази възможност и най-вече, че шефовете повярваха в мен  bowuu

Като сте подхванали темата за диетите. Аз спрях да вечерям от около седмица и мисля, че има ефект. Поне по това как се чувствам, тъй като с кантарчета мразя да се занимавам. Аз даже не знам колко тежа в момента, въпреки, че кантара е в нас на достъпно място - спомен от бременността  Mr. Green Аз съм на принципа, че ако се чувствам добре и ако се харесвам като се видя в огледалото в оскъдно облекло  Joy, значи всичко е ОК  Wink

Лека вечер на всички  Hug

# 44
Здравейте и от нас !
Рядко ми остава време да пиша (с това годишно приключване което ме е налегнало ) , но пък редовно ви чета .
Благородно ви завиждам за зеления уикенд .
Искам да ви се похваля, че за 1 месец свалих 7 кила и се чувствам страхотно .
Дани аз след като пробвах всички видове памперси се спрях на ХЪДЖИС .Моя Данаил пие много течности и все е опикан , но с тези определено издържа повече .От вчера проявява голямо желание да ходи на голямото гърне да чурка и след това да пуска сифона .Надявам се това да не е само моментно , а най-накрая да махнем памперса .
Лека вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт