МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 293
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Христос Воскресе Hug
Кетито да навсякъде е теракот вкъщи,само в спалнята и детската е паркет,нямаме килими,защо питаш?Португалия е католи4еска държава и тук великден мина още март месец,но аз по слу4ай великден,понеже съм православна боядисах яйца и направих козунак,така 4е празнуваме 2 пъти CrazyРазгледах снимките,много сладки дрешки имаш за бебка Heart Eyes,измислихте ли ве4е име?А нали щеше да показваш пупа отказа ли се newsm78

# 241
4estit praznik Mila  bouquet
ne si otgovaria6 na gsm?samo v toia forum te namiram
tuk sam za 2 sedmitzi...............
vlado

# 242
Христос Воскресе! бъдете живи и здрави, много топлина и обич на семейства ви!

# 243
Христос Воскресе!Да сте живи-здрави всички, а дечицата ни здрави и щасливи!

Няма да ви показвам моите яйца че ме е срам направо, от 20 станаха 10, изпотрошиха се, а уж всичко по правилата правих. Затова пък козунака ми стана страхотен!

Приятно празнуване!

# 244
Нелче страхотни са ви яйцата  Mr. Green Peace аз тази година не се сетих така с памук шарени да ги направя  Rolling Eyes ама то май нямаше много значение защото Алекс като ги видя ги помисли за топки и набързо нахвърля 1-2 на земята  Joy.После като разбра ,че са яйца взе да ги чупи едно в друго и ги натрошихме за отрицателно време  Mr. Green съвсем успешно можех и да не ги боядисвам  Joy нкой нямаше да разбере. Между другото онзи ден тази моята приятелка където взе количката ме попита кой месец си и аз нещо блокирах та сега като ти видях лентичката  #Crazy установих ,че не останало вече ... Grinning леле как минава времето  Heart Eyes хайде и аз искам снимки на корема сигурно вече е доста големичък  Heart Eyes Hug
Калаза и вашите яйца са супер  Peace много харесвам рисувани с парафин и обикновенно със свещт ги правя ,но вчера с тези болки нямах спокойствие и търпение за никъкви изяви  Tired
Свекърва ми е купила някъкви чисто бели яйца много са странни отдавна не бях виждала такива. На тях има печат ,че са български ама нещо не ми се вярва. Наш познат има автосервиз и срешу него има някъкви скаладове за яйца та ми каза ,че миналата седмица всеки ден са пристигали и са разтоварвали по 2 -3 турски ТИР-а .Довечера ще видя нейните ,сигурно са станали страхотни цветове на чисто бялата основа много чисти и ярки стават.

Имах още нещо да пиша ама забравих какво беше  ooooh! ние ударихме всички вкъщи един голям следобеден сън и още немога да се събудя като хората  Mr. Green

# 245
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !  bouquet
На мен пък тази година не ми остана никакво време от работа да боядисам яйца  Confused
Добре че майка ми и бабите боядисаха и за нас та си взехме .
Ние изкарахме страхотно празника , цялото семейство се събрахме на вилата от снощи и падна голям купон . Днес ние с мъжа ми се прибрахме , че довечера ще ни идват кумците на гости .
Нямам търпение да се събудя утре , стягам багажа и заминаваме в Турция за 10 дена , имам огромна нужда от почивка .Дани го оставям тук при баба му и те ще говодят на почивка с други семейства с деца .Малко ми е притеснено , че от вчера е със сополки и леко покашля , но се надявам да се разминат нещата , за да може и те и ние да си изкараме спокойно .
Приятна вечер на всички .

# 246
4estit praznik Mila  bouquet
ne si otgovaria6 na gsm?samo v toia forum te namiram
tuk sam za 2 sedmitzi...............
vlado
Stop
моля да не ми се навлиза в личното пространство

# 247
Честит Рожден ден на nadeto7! бъди жива и здрава, много щастие, късмет и любов!!!    bouquet

# 248
Наденце  Heart EyesЧестит Рожден Ден скъпа  bouquet  bouquet  bouquetс много обич от мен и Б Heart Eyes
Извини ме,че сутринта не видях ,че си сред рожденниците Embarassed

# 249
  • Варна
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави и много щастливи всички!  bouquet
Честит рожден ден, Наде!
  bouquet
Ох, да ви кажа аз как "приказно"си изкарахме Великден. В петък следобед ме сви корема, хвана ме разстройство, вечерта ме втресе и посрещнах празника с Т от 38-39гр. Токова зле никога не съм била. Два дни не можах да стана от леглото. Едва днес успях да се надигна, Т ми спадна, но коремът още ме тормози и ми се вие свят. Влязох да се изкъпя и щях да припадна в банята. Преслав и мъжо бяха командировани два дни на Кичево при свекитата и Габи и се прибираха само да нощуват. Естествено, пътуването до Елена пропадна. И така си изкарах Великден. Tired Свалила съм 3 кг. за 2 дни, което  единственото хубаво нещо в цялата история, но благодаря, нямаше нужда. Crossing Arms
Ох, отивам да лягам, че пак ми се вие свят. Sick

# 250
Наде, честит рожден ден! Много щастие, късмет и здраве!!!

Кате, какво става, какви са тези болести! Стискам палци бързичко да се оправиш!

тука времето е приказно, едно слънчице, около 19-20 градуса, направо не ми се вярва! Гладаме непрекъснато да сме навън, че като започне пак да се мръщи и вали ще се заровим пак по къщите!

цунки

# 251
Честит Рожден Ден Наде  Hug желаем ти от всичко хубаво по-много   bouquet

Момичета едно питане , искаме да си наемем къща на морето за лятото, спомням си че някои бяха наемали миналата година. Много моля за някакви кординати???

# 252
Честит Рожден Ден , Наде!
Да си жива и здрава!
bouquet

Кате, какво ти се случи?
Егати  гадния вирус!

Ние сега оставихме децата при майка, защото утре сме на работа. Не сме правили нищо особено. Вчера ходихме у свеки и побеснях много , защото се оказа, че тя е супер болна, но не беше намерила за нужно да ми каже. И ние отидохме с децата , а тя уж стоя в другата стая, но пак се тревожа да не се заразят. И то при положение , че Катя все още е хремава, а на Галя и предстои операция и тя чудесно знае това.
Както и да е, и да се ядосвам няма смисъл. В събота една моя приятелка от София беше у нас , та си бъбрихме до късно, че не сме се виждали отдавна, а снощи други приятели дойдоха да ни гостуват и така. Днес сутринта дойдоха куците ни с бебо , но той беше крив и седя в майка си , та не можах да се порадвам на едно момченце и аз. Пак моите мадами ми седяха отгоре Laughing
Сега сме младоженци Wink и отивам да си видя мъжлето Laughing
Лека вечер и Кате , да се оправяш Hug

# 253
Христос Воскресе! Желая здраве, мир и разбирателство в семействата ви!
Наде, честит рожден ден! Най-вече от здраве и късмет да не се оттървеш!

Ние бяхме на село вчера! Видях се с две приятелки, които не съм виждала отдавна, поговорихме и така мина деня! А днес брат ми има рожден ден и бяхме малко на Кокаляне при нашите, ама лошо време, не можа да поиграе детето навън!

Хайде лекичка!

# 254
Христос возкресе! Да сте здрави, много благоденствие и мир във вашите домове!

Наде, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива и усмихната Hug

Прекрасни снимки на яйцата, момичета Hugи нашите станаха много хубави Rolling Eyesама не съм свалила снимките. Ползвахме желатинови бои и станаха прекрасни, вече само такива ще купувам. Алис естествено участва в целия процес покачена на един стол, бъркаше в оцветените буркани, как не оляхме къщата незнам Rolling Eyesмежду другото извъртях в събота вечерта три козунака Simple Smile е много ме бива да меся значи Flutterхем бяхме взели два от Пикадили за всеки случай, ама така си и останаха Simple Smile

Иначе се спукахме от ядене на агнешко тия дни Sickсамо като си помисля и ми се повдига. Алис я влачихме по гости и ние посрещахме. Много добре се държи детето сред хора, ама като останем за малко сами подивява просто. Скъсала ми е нервичките. Като излезем на разходка са едни ужаси ревове да я нося на ръце. В резултат ми се обади операцията от миналата година и сега ми придърпва. Върха беше, че точно сме застанали насред парка и аз й обяснявам на висок тон как пак ще се наложи да е оперират заради нейното "мамо, носи"  и се обръщам, а зад мен застанал доктора, който ме оперира и се хили и вика " ми щом се налага" Laughingбеше много впечатлена от "деде поп", който й помаза челото, връщахме се поне 5 пъти, защото все искаше пак Crazy

Шофьорският курс върви много добре /Анетка ще успееш от втория път споко Hug/. Голям кеф ми прави да карам. Явно се отпуснах. Отказах се от Тиграта. Но си държа на малката кола, защото мъжа ми е с голяма семейна, а и на мен ми трябва само да си пътувам до офиса. Даже мислех да търся Смарт, но пък ако все пак се наложи да карам Али някъде трябва да има поне някаква задна седалка. Та се спрях на един малък двуврат Меган. Много готин, малък, а аз нямам избор и искам малка кола, главно заради паркирането в центъра. Абе рибата още в морето, а аз слагам тигана на печката.

Болничките как сте днес?
Друго не се сещам, ама пак ще пиша, че днес ама хич не ми се работи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт