ЮЛСКИ бебчета '08(тема 39)

• 10 580
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Дайте, моля ви, линкчета на снимките, на които сте вие. И аз бях, но с мъжа ми и закъсняхме, а и да си призная ме е срам просто ей така да дойда и да ви кажа аз съм еди коя си  Embarassed ...а ми се иска все някога да се запознем  Hug

# 301
Здравейте на всички!
Днес се прибрах в 4 от срещата за мерене на кореми! Да си призная беше по-забавно после! Само първо да ви кажа, че Шмилянка спечели наградата на водещия Крум Савов, ама си мълчи - много е скромна! Всички се гордеем с нея!

# 302
Puhtulka, разкрита си  Heart Eyes Нали теб са снимали на 31 стр. в новия брой на списание МОЯТА БРЕМЕННОСТ. И си мълчиш, а  Sunglasses

Щях, даже се облякох, ама като ме хвана един срам Embarassed. Оф... ужасно съм необщителна, направо темерут Whistling

Браво на Шмилиянка. Наша гордост Laughing

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 18:23 от emzi

# 303
  • София
Майра размазах се от кеф Heart Eyes много е сладичка Heart Eyes

Моята пупа е 95см.

Дрешки на Азис има в Комсед. Аз тези дни ще отскоча, че имам ходене и да Джъмбо и ще ви кажа какво има Peace

# 304
Здравейте, мамита!

Нета е отвратителен днес.
Време е за нова тема.
Кой ще я пусне?
Тити и аз видях снимката за, която говориш, но съм на друго мнение Crazy Обаче се радвам, че на теб ти харесва Embarassed
Включих се и аз.....

# 305
Медийни звезди от сега станаха бебоците hahaha, а за майките няма да говорим. Греят  bouquet

# 306
# 307

Общи условия

Активация на акаунт