Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните изследвания по време на бременност?
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
Какви имена се обсъждат за бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните изследвания по време на бременност?
По време на бременност се извършват редовни изследвания, включително кръвни и уринарни тестове, за проверка на нивата на хемоглобина, антитела, сифилис, спин и други параметри. Тези тестове обикновено се провеждат в определени интервали от време, като честотата може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и здравословното състояние на бременната жена.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни проблеми, свързани с бременността, като нисък хемоглобин, бактерии в урината, проблеми с щитовидната жлеза (хипотиреоидизъм и кисти), висок пулс (тахикардия), нервност и стрес. Участниците споделят лични преживявания и търсят съвети за справяне със здравословните проблеми по време на бременността.
-
Какви имена се обсъждат за бебетата?
-
Какви са някои от често срещаните здравословни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява измерването на корема в мола?

И въобще бях много подготвена за всичко и изобщо не ме беше страх.----- Но се оказа така, че раждането протече много тежко
Тези неща не могат да се предвидят и аз съм против риска
. Най-после.
. Друг е въпроса, че докато четях имах желание да се включа по поне 4-5 въпроса, а сега не си спомням изобщо за какво ставаше дума
. Аз си взех тази и следващата седмица отпуска и ще се погледаме с Алекс вкъщи, защото от резултатите от изследванията му стана ясно, че утайката му е ужасно ускорена - 35, при норма 12. Днес ще му излезе и микробиологията на гърлото. И така както уж беше "само третата сливица възпалена", така може да се окаже някоя инфекция
. Много се подразних на педиатърката, че не се сети сама да му пусне излседвания след като й го водих 1000 пъти, а трябваше сама да си ги поискам. Дори понеделник мъжа ми като го завел при нея и тя питала какъв АБ му е изписвала, за да го смени с друг, защото явно този не помогнал. Мъж ми се ядосал и я питал как така на сляпо ще сменя през 2 седмици антибиотиците и тя тогава решила да му пусне посявка от гърлото. Направо думи нямам
. 
а що се отнася до името, на мен и Анита ми харесва
и аз междувременно ще се опитам да открия инфо
. Само едно ме притесняваше, че започва с буквата на баща ми, а той е последния човек, който заслужава да си кръщавам детето на него. Но все пак името ми харесва. За момче името ми фаворит, още преди да се роди Алекс беше Никола
Пък съм си хванала и някакъв вирус от който всичко ме боли.