ВРАЦА - 14

• 9 688
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Arven,какво за педиатър?Нещо съм пропуснала,а  уж чета под ред?

# 61
аз се мажа със зехтин, през ден и за сега честно нямам нито една дано да е така, но за тъмната линия започна да се появява по малко но според мене нее чак толкова гадно.
_baby  мерси ще взема да разпитам newsm78 днес ходих таз зад паметника на ботев но те не ми казаха нищо такова, а нашата счетоводителка във фирмата ми се направи на интересна и за това ще търся съвет от др. места

# 62
  • Бургас
Арвен, нова съм в града,мацко и не мога да ти помогна засега за педиатър,но търся личен лекат и добър педиатър, та в случай че ми препоръчат такива, веднага ще ти пиша след срещата ми с тях, след като се убедя лично.
 Момичета, много ви благодаря за съветите! Само не разбрах стриите и тъмните петна едно и също ли е, защото не са ми излизали досега и не знам..Инак за тъмната линия все тая, въпросът е тези петна да не плъзнат, та да стана като далматинка..Simple Smile
За утре искате ли в 13ч на СУМИ?

# 63
ох и аз я имам тази тъмна линия,но все мисля че след раждането ще изчезне,за мазането се мажа когато се сетя,а това не е много често.да ви се оплача,много ме мъчат тези киселини,да имате идея как да ги намаля поне малко newsm78 а за срещата в 13:00 няма да мога,а май за съжаление и за следбобяда няма да мога.утре ще разбера със сигурност и пак ще пиша.

# 64
За киселините Талцид  Peace На мен ми помагаше и газирана вода. Аз обаче получавах само от кафето и по тази причина го пиех с много мляко  Wink

За педиатър и личен лекар педиатър де- да ми препоръчате такъм който е по в час с новостите- захранване, кърмене и т.н. Не съм чула да има във Враца и затова питам

Утре ако е хубаво времето ще се постарая и аз да дойда с малкия  Hug

# 65
Ааа тъмната линия си се появява по принцип, първо от пъпа до долу а после и от пъпа на горе. мойта още си стои, е малко поизбледняла де ама си е там.
 Казвайте за утре кога ви е удобно та да събереме най накрая

# 66
Ех как забравих да се обадя на майка ми да ми даде телефона на Махинова. Извинявай Муцито, но наистина съм шемет и много забравям. Направо съм си за доктор. С това забравяне ще се подпаля някой път.
Аз утре може и да не мога, защото май ще пътувам. Но ако не пътувам ще дойда. Жалко, а имах желание.

# 67
добро утро момичета, срещата остава ли, за колко и къде и ще идва ли някои че като гледам маи повечето не можете, аз ще се опитам че по обяд съм на консултации, трябва да кажете къде ще сте че като закъснея да мога да доида Flutter
Аз киселините всеки път от разлини неща ги получавам, забелязала съм от бозата най много, хапчета не пия карам на кисело мляко, помага до някъде, litle angels  - сама трябва да разбереш кое ти помага може и газирана вода или прясно мляко, пробвай newsm78
а за доктор не знам но някой ако знае и ние да се насочваме вече Simple Smile

# 68
Добро утро на всички! Телефона на Махинова мога да ви го дам- 0887 47 91 62 Hug Днес съм на консултация- стискайте палци всичко да е наред, че вчера цял ден ме болеше ниско долу Praynig Rolling Eyes

# 69
Добро утро, на мен ми е удобно да се видим към 13:30. Но наистина нещо и този път май ни се провали срещичката. Стига да не вали мисля да излезем с малката, а на който му е удобно ако иска да дойде 13:30 на Суми ( стига времето да не се развали аз ще съм там). А за тези които не могат тогава, нека кажат къде и кога по-късно през деня им е удобно.
mi6ence, всичко ще е наред  Hug

# 70
Добро утро. Вчера взех пюренца на Мандев, че от 1 месец всеки ден изхвърлям тези на Ганчев. Валя не иска да ги яде. Сега си изпапка пюренцето и съм много доволна. Минавам на Мандев и това си е.
Искам да ви питам за детската кухня. Ако някой знае нещо по въпоса, къде, кога, как и качество и заплащане. А за доставка колко взимат? Благодаря предварително. Дайте някакъв ДжиСиЕм  Laughing да се обадя да ми кажете къде ще сте, че ако не пътувам или си дойда по-рано да ви намеря.

# 71
и аз съм на консултация и за това може да закъснея но колко не знам, ако успея 13 и 30 ще съм точно пред суми пред вратите Simple Smile
mi6ence  надявам се че всичко ще е ОК но не забравяй да го споменеш това на д-рката ти

# 72
mi6ence  надявам се че всичко ще е ОК но не забравяй да го споменеш това на д-рката ти
непременно ще й кажа, защото много се притесних по едно време вчера. На теб също ти желая приятна среща с бебочето ти Hug

# 73
аз мога да се присъединя към вас евентуално следобяда,но сигурно вече срещата ще е минала към 15:30 -16h някъде

# 74
Аз ще съм там 100%
А дано се събереме..
litle angels - ние ще сме в някоя от градинките, или на Ботев или отзад където е тракииската гробница

Общи условия

Активация на акаунт