Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 549
  • 998
  •   1
Отговори
# 315
Минавам да ви пожелая приятна вечер.
Оооо, Цоци! Стпрашна си! Това вече повече ти утива на ника Mr. Green
Мацки, аз се отеглям. В чат стаята беше супер и нямам търпение утре пак. Мъжо нещо не ще да инсталирам skype на домашното РС  Sad Само това му трябвало..Ала-бала. Ще види той как ще го изненадам в гръб.
Хайде, лека, емоционална и отслабваща  Hug Hug Hug Hug Hug
Цунки на всички  Heart Eyes

# 316
Здравейте момичета! Честито на всички с минусчета!!!
Аз изглежда пак съм в застой. Не мърда тази стрелка на кантара и това си е. Отдавам го на предменструалния период. Да видим след това как ще е. Карам си стоически 5П/5ПЗ от 31.03. насам.
имам голяма молба към всички. Моля ви кажете ако някой знае сайт с рецепти или обясненията на немски или френски. Предстои ми цял месец извън БГ и искам да съм режимна. Нямам никаква идея къде да търся рецепти. Триците ще си ги нося оттук за всеки случай  Crazy

Честит празник на всички юристи!

П.П. моя ник в скайп е vessy_cat   ще се радвам да мога да поддържам връзка в скайп с вас  Grinning
трудно ми е да ви изчитам. По цял ден на работа и когато се прибера от четене ми се завивя свят  Crazy затова и не пиша редовно. Ще се радвам и да се запозная наживо с онези от вас, които са във Варна, защото по/голямата част от времето си съм във Варна. Хубава вечер на всички.

# 317
Pussycat, напиши в Google, на френски: рецепти-Дюкан и ще ти излязат!

# 318
  • София
Гледам очевидно всички чатят от работното си място, не знам какво да кажа. Ами поне темата е по-къса - за сметка на това е повече от оспамена - здраве да е... А после се чудим защо държавата била такава онакава...   Embarassed

Искам специално да обърна внимание на всички, че какаото не е най-режимният продукт на света за първа и втора фаза. Даже според книгата направо не е режимно.

deni_kali, ако може да не викаш най-първо, предварително благодаря. Предлагам ти да изчетеш внимателно книгата, ама цялата, защото във всички раздели има полезна информация.

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус    chef

Не е добре да се препоръчват нережимкни неща на други хора. Който прегрешава, го прави за своя сметка.

Ще замоля който е от Добрич да прегледа магазините за трици дали няма дублаж и ако може, да каже все пак улиците им -   bouquet

amerie, zazu1, Sun, krikriHug

Лека нощ на всички, с този чат ще имам време да  1ironing и  wash

# 319
Благодаря. Трябва да помоля приятеля си да го направи, защото аз френски не говоря.

и аз искам в чата моля  Grinning

къде да ви намеря? Може ли някой да ме впише там? никът ми е vessy_cat

# 320
Здравейте, момичета! Много нови дюканки има в темата. Добре дошли и от мен  Hug.
        Аз си карам третата нормално, но тази сутрин имах един минус от 500 грама ! Хич не му се разсърдих  Wink. И на още толкова ще се зарадвам  Laughing. До скоро!

# 321
...

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус    chef

Не е добре да се препоръчват нережимкни неща на други хора. Който прегрешава, го прави за своя сметка.
.....
В книгата с рецепти на стр.129 има рецепта за сладкиш.Тя е за двама и е с 40 гр царевично
нишесте.  1 с.л. = 5 гр
Аз от половин пакетче / 37,5 гр / правя  4 кафеени чашки за 4 души.
Почти във всяка 2-3 рецепта с манджи, за 1 -  2-ма ,има по 1-2 с.л цар.нишесте.
А то е същото в кремчетата , само че с аромат , но без съдържание на захар.
Със същата калорийност .
Сега се чудя , щом може едното , защо да не може и другото ?
Също бе спорен и въпросът за соевия сос , а сега видях на стр. 68 , че може.

Но си права - всеки решава за себе си ...
Особено като чета ,че някои прегрешават с доста по-нережимни неща   newsm78

# 322
трети ден с дюкан.чувствам се идеално.имам едно въпросче.прочетох че сорбитол <подсладител> да не се консумира.а във всички дъвки има сорбитол.в книгата пише че е хубаво да се дъвчат.какво да правя???

# 323
Всички, които обичаме сладко повечко, консумираме и подсладител! Дъвчи си дъвките, според мен!

# 324
  • София
mamce, да се изясня, че, пусто, пак не съм разбрана  Embarassed

"Готово нишестено кремче с крем карамел" ако ти звучи режимно, значи каквото и да споделя, няма да те убедя. Решението е лично.

Аз лично не ползвам сгъстители (нишесте и т.н.).
Ти си проучила и прочела, да кажем, че си решила за себе си, сметка си направила, че ще ползваш това вместо сос или там както си си решила. Колко души според теб са го направили от тези, които са почнали режима вчера, да речем? Колко от тях са наясно какво правят? За Бога, хората дори не са прочели книгата, питат хич ли не може да се пие алкохол и прочие.  #Cussing out

Бъди убедена, че ако беше написала тези пояснения в първоначалния си пост, думичка нямаше да кажа. Всеки да прочете и да реши. Но да го праснеш ей така... Макар че все пак много странно ми звучи твоето кремче, готовото, де, да няма захар  newsm78

No hard feelings, просто в началото много хора приемат всичко тук за абсолютно и не се замислят грам. Знаеш ли, че едно момиче беше написало следното питане: Не била намерила от блогосайта от раздела с продукти един продукт, да кажем за по-голяма образност СТЕП череша, ама дали не можело само с останалите да почне режима  #Crazy

П. С. Книгата с рецепти не съм я чела още. Искам да подчертая, че спазвам режима по оригиналната (първата) книга. Т. е. в най-строгата му форма!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 22:38 от Зеленкото

# 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я и тук да си пусна питането  Blush пък дано някоя добра душа се смили над мен и отговори
записала съм си, че трябва да се следят протеините до тук добре, но после става каша  Blush Blush макс. 1000 на ден, дописано мин. 1000 на ден, че и някаква сложна връзка между количеството на ден и килограмите на човека

Hug Hug та за да си поправя личния наръчник (халваджийския тефтер) моля някой да ми го разясни пак  Praynig

# 326
И аз с едно въпросче ....
Не прочетох нищо за майонезата?!? Позволена ли е тя!?

# 327
  • София
Мамче  Hug не се засягай  Hug Hug Hug
Може би това е причината да задържаш и да сваляш бавно. Имам едно нишесте, правих вчера бисквитена торта на децата.
Състав: царевично нишесте, сухо мляко, калциев лактат и няколко Е-та. Без захар е. 80 гр. Стават 4-5 купички. Съдържание на хранителни вещества: 5,1 гр. белтъчини, 4,7 гр мазнини, 78 гр. въглехидрати, 375 кал в 100 гр.
Много е въглехидратно. Абсолютно нережимно. Ако го спреш, може би ще започнеш да сваляш по-бързо  newsm78 Аз още не съм ползвала нито какао, нито царевично нишесте за сгъстител. След седмица правя една година.
Розичка, има дюканска майонеза в рецептите. Аз не съм правила и не знам как става.
Халеева Hug Hug Hug, честита трета фаза! smile3525 Много се радвам за теб и ти  пожелавам да е безпроблемна и приятна!  newsm51

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 21:53 от krikri

# 328
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
майонезата е яйца и олио  Confused значи не става  Hug

# 329
  • София
В нея има олио..........
Опс, Гуди  Peace не видях, че си отговорила

Общи условия

Активация на акаунт