Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 595
  • 998
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  момиченца! Скоро не съм се съм писала , но ви чета. При мен нещата вървят добре.Талия и ханш с по -2см. в гръдна -1см. За кг  незнам , но като гледам по дрехи сигурно съм свалила. Каня се сега като взема мъни , веднага да си купя кантар.Така не става да ходя при съседката да се тегля.
Благодаря не Перличка, Нели, Лени, Мими  идр. които ме подкрепят и ми дават съвети, когато имам нужда.
Пак се повтарям, но имали някои от Ямбол.Искам да сформирам и аз такива срещи, като вашите.Който желае да пише на скайпа  ми :e_balcheva.
Лек и отслабващ ден на всики!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222515

# 136
Привет Дюканки,
гледам тръгнали сме на отчет Laughingпри мен тази сутрин кантара окончателно заби на 68кг.
кеф Laughing
Данито  Peaceпоздравления
Клер ще тръгнат нещата Hug
vili bets  Hug
Вещи,Франци, Сънче,Фоли,Ори,Перла,Мамс,Славе,Гуди, Hug Hug Hug
leni27 smile3501
Lady_Aчестито намаление Hug

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 10:22 от rivela

# 137
  • my own world....
Добро утро, хайде на закуска

Минавам да се запиша в новата тема и да се похваля с - 1кг  newsm68

# 138
Здравейте, хубавици!  Hug
Ники.Ади, добре дошла и успех!   bouquet Чудесен резултат до тук! Браво!  smile3501
КатеДжин, Зайка, Амери, половинката на Вили Бетс, Играчка-плачка, Ривела, Лейди А, честити намаления!  Hug
Дидка74, Рали смайлс, благодаря за кафенцата!  Hug
Нелинка,  Hug
ЗеленкоHug Не забравяй да пиеш фолиева киселина.  Heart Eyes
Пираня, радвам се да те видя!  Hug Успех!   bouquet
Лени плд, по този калкулатор съм с 12% мазнини.  Party
Даанитоо, браво!  smile3501
Лени27, браво!  smile3501

Хубав ден на всички и много усмивки!  Kissing Heart

# 139
Момичета, нямам време да пиша, но ви чета от време на време.
На знам чия беше идеята за "бухтички" в уреда за крок мосю, но много благодаря.
Става много по-вкусно от палачинката в тиган и не загаря   bouquet  bouquet

От вчера с една колежка ходим да тичаме с група и треньор.
Програмата се казва start to run и обещават, че ако я спазваш редовно от 0 км в момента след 10 седмици ще можеш да тичаш 5 км (без почивка)
В програмата се редува ходене и тичане и лично на мен ми допада. Ако искате мога да ви пусна схемата

Честито на всички, които продължават да са упорити в борбата с килограмите   bouquet
Резултатите няма как да не дойдат, ако не днес след седмица.
Не знам дали тук или другаде го бях чела, но много ми хареса и си позволявам да го цитирам по памет - "тези килограми сме ги качвали в продължение на месеци или на години, няма как да ги смъкнем за седмица."

За протокола - за 3 седмици от началото съм -3кг. Остават  още 18 и задържането им.

# 140
  • София
Здравейте, сладурки!
Минавам да ви кажа "Здрасти" на всички ви и да ви пожелая прекрасен ден, въпреки мрачното време навън Hug
Даманяти, твоето детенце да е днес рожденник? newsm78 Ако да- да ти е живо и здраво и само да те радва! Hug

# 141
Добър ден bowuu!
Много минусчета днес! Моят кантар като е запецнал на 57.8 и не мърда, една стограмка поне да  слезе, а той толкова дни- едно и също.
Имам нова любима закуска! Вещи   bouquet. За последната ти рецепта! Напоследък все хапвах дюканският дюнер, но установих, ме ми омръзна и имах нужда от разнообразяване. Правя си сместта от рецептата, слагам в 2 купички в микровълновата и стават като 2 тънички питки! Днес си ги направих с телешка кайма, запичам на скаричката и си хапнах принцеси. Дечко като ми награби едната, види се, и на него му се услажда моята храна . А пък Културата как я обича. Дюканин под прикритие. Joy
Галито, Майка Зайка, Амери, Ривела, Лейди А, Вили Бетс-мъж, - Честити минусчета! smile3501
Даанито, чудесен резултат! newsm10
Вили Бетс, така е, в началото се сваля по-бързо! Пък и първите дни големият минус е задържана вода! Grinning
Лени 27, има разлика вече, много добре изглеждаш! И подмладена! smile3521
Мишле,  Hug, детенцето на Дамаянти имаше рожден ден вчера! Heart Eyes Гледам, нов аватар! а нова лентичка Thinking?

# 142
  • София
Здравейте!
Минавам да се запиша в новата темичка - Вещи   bouquet
Аз си стоя на 54кг. на 1/1 съм, вече обмислям да мина следващата седмица полека в трета..., че не се дава това килце и туйто Rolling Eyes
Лек и усмихнат ден  Hug

# 143
Здравейте момичета , да се запиша и аз в новата темичка.
Днес реших да пробвам едни стари дънки , които не съм обувала от 3 години и познайте-влязох.......закопчах и ципа ..........и кой е като мене............ newsm44
Голям кеф........... newsm44
Играчка-Плачка   smile3501малък , голям ,  минусът си е минус Hug
Лени27 разликата е очевидна , браво  bouquet
Креми Савова не можах да повярвам като видях снимките ти , малко е да ти кажа браво .........БРАВИСИМО smile3501
Данитоо честити 2 месеца с Дюкан   bouquet
Цвети Русимова , спокойно , ще мръдне къде ще ходи  bouquet
Успешен ден момичета Hug Hug Hug

# 144

А,добър ден и от мен! Не знам дали свалям ,но само мисълта ,че правя нещо в тази посока ме радва,защото съм убедена,че ще стане Laughing. Вашите снимки го показват. Вчера коментирахте нещо за доктор Емилова. Какво е казала и къде да го прочета, просто от любопитство. Мисълта за чай и плодове и то дни наред е ужасна,за пълно гладуване да не говорим. Close
                Мазнислава, или Теди ,овесени трици има в един магазин-гъбка за ядки срещу "Сплендид"-ресторанта. Някои ден ,ако искаш може да се видим.Да пием кафе ,да обменим опит и рецепти и т.н. Grinning
                Мислих режима ми да бъде 3-4,но ще взема пример от вас ,пък и имам доста салати в хладилника,само аз ги ям .
        Чета,че идеята за чат канал се хареса на някои момичета,а дано ,че е лесен начин за общуване при хора ,които се познават лично и имат доста за споделяне.Така няма да се изписват тук толкова страници и ще можем да четем всичко,а не само по "диагонала".         Лек и отслабващ ден на всички.  Peace Hug Hug Hug

# 145
  • София
Мишле,  Hug, детенцето на Дамаянти имаше рожден ден вчера! Heart Eyes Гледам, нов аватар! а нова лентичка Thinking?

Ами тези от бг-мамата в гювеча са ме подвели Crossing Arms Нищо де, аз като не съм влизала вчера- да честитя днес Hug Flutter
За лентичка.......има време! Hug

# 146
  • София
Хай компания,
Хали-гали много щастлив днес. Хали излита в космоса. Ще ходи на гости на луната, да и обясни някои общи положения за отслабването, и да и  се поФали с новото си тяло. Защото се оказа, че днес е денят Х. Падна и последното кило - до тук - 12.
Ще изчакам задържането му от 2-3 дни и официално обявавам минаването си в 3-та фаза.

На всички ИНВЕСТИТОРКИ - не се бойте и не се предавайте - това кило го боря цели 3 седмици, ама накрая се оказах по-голям инат от него. Последната седмица бяха на схемата 1/1.

# 147
Здравейте,маци  :bouquet.Не съм ви чела,защото сме болнички ooooh!,най-малката беболина е най- зле(и зъбки и разтройство),направо ужас.А и времето само вари.Нямам време за кантара но,  си спазвам диетата макар че,се храня по-малко :peace.Успех на всички и много минусчета  bouquet

# 148
Халеева, черпнята няма да ти се размине Laughingчеститоооо newsm53
vichi95, така е с малките бебочета ,ще трябва търпение Hug

# 149
Халева, браво моме, браво мила, браво, браво   love001

Общи условия

Активация на акаунт