Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 594
  • 998
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,маци  :bouquet.Не съм ви чела,защото сме болнички ooooh!,най-малката беболина е най- зле(и зъбки и разтройство),направо ужас.А и времето само вари.Нямам време за кантара но,  си спазвам диетата макар че,се храня по-малко :peace.Успех на всички и много минусчета  bouquet
Защо не си смениш лентичката да показва в кг. вместо паундс?

# 151
МОМИЧЕТААААААААА ВЛИЗАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ....(много сте писали тези два дни..ще чета по късно ) .....значи съчетанието Дюкан + денонощно бачкане + тичане като "лудото ленче из цялата страна " + 1000проблеми на веднъж = на свалени килограми
ТАЗИ СУТРИН ...КАНТАРА МИ ПОТВЪРДИ ДАННИТЕ ОТ ВЧЕРА КОЕТО ЗНАЧИ ПОСТИГНАТ РЕЗУЛТАТ ..... СВАЛЕНИ ДВА КИЛОГРАМА ...
вече мога да си позволя да го отбележа на линийката ....вече видях 90кг ....( сто пъти се качих на кантара и не една сутрин а две ) .....значи за 48дни свалени 11кг ( мисля че е супер резултат)
Май ще правя предсрочно пролетно пререждане на гардероба ...защото панталоните които сега нося вече ми висят ..онази вечер като бях в разлог валеше дъжд панталона ми се смъкваше постоянно и крачолите му метеха локвите .....
ЩЕ ВАДЯ ЗАПАСИТЕ ОТ ОТЕСНЕЛИ ПАНТАЛОНИ  newsm44 newsm44 newsm44
Поздравявам всички с минусчета ...на всички които задържат казвам "потърпете после е страшно готино като видиш резултатите наведнъж "....иииииииииии
Целувки от мен на всички .... защото ако си няма такава компания като вас едва ли да съм издържала толкова време  newsm51 newsm51 newsm51

# 152
Бермудез, браво!  smile3501
Халеева, честито намаление и успешна 3-та фаза!  Hug  bouquet
Виши95, да оздравявате бързо!  Praynig Hug
Цоци, честито намаление! Браво!  smile3501 Възхищавам се на енергията ти!  newsm10
Мишленце,  Hug Heart Eyes

# 153
  • София
Дорче, ама сега съвсем по-друг начин ти седи инструмента. Отпреди се виждаже само ти, а сега само той. Губиш се зад него.
Лени плд на мен така ми изглеждаш перфекциозно. Ако свалиш още
3-4 кила съвсем ще изчезнеш.
И сега един съвсем тъп въпрос. Аз като една "луда фенка на спорта" незнам каква е разликата между кростренажор и велоергометър? Май ще трябва да се пробвам да поспортувам, но нямам никакво време да  ходя във фитнес зала, та затова да си взема нещо за вкъщи. Да, ама кое?
Ривелче ша черпя, няма начин. Даже два пъти. Толкова ми е кефффф.
Цоци  smile3501
Мамица, тенк ю. И аз ще ти викам браво, ти какво си мислиш? Joy
Сънче, чакай да видиш сега какво ви чака. До сега не задавах въпроси, ама с тая 3-та ми е такава кашав главата.
Момичета, страхотни сте, във вашата компания  килата си отиват неусетно. Като че ли вчера започнах режима.
Много ви обичам

# 154
Играчка-Плачка   smile3501малък , голям ,  минусът си е минус Hug
Знаеш ли каква радост беше.., че скачам, че се въртя  Joy Сърцето ми щеше да изкочи от радост. Как само радват малките неща Hug
Цоци, браво мила!
И на всички с и без минусчета
Халеева, лекъ пътуване до Луната  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 11:08 от играчка-плачка

# 155
Мамика -не я сменям защото компа ми нещо запецва макар че сме на бтк.Благодаря на всички за подкрепата и много newsm51.Честит рожден ден на палкия рожденик. Hug

# 156
  • Universe
Честит да е денят на българската Конституция и професионалният празник на юристите !!!

Халеева - специално за теб:
Кростренажор - с него се тренират не само краката, а и ръцете /все едно караш ски/- http://www.fahrrad.de/images/Crosstrainer-Kettler-Astro-big.jpg
Велоергометър - ръцете са статични -, а дръжките служат само за опора /колело, което е не се движи/ - http://www.bodys-sport.com/catalog/images/2860.JPG

На новичките, свалилилите, задържалите, надничащите скришом от балкончето, желая щастлив, усмихнат и отслабващ ден 

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 11:32 от lenny_pld

# 157
Добър ден и от мен момичета!Честита ни нова тема!Вещи и Джинджари   bouquet
Днес краят на МЦ и кантарът ми поднесоха подарък - 1 кг! Вече съм 62 кг ! Laughing
Ами това е за сега от мен, поздрави на всички ви!  Hug

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 11:25 от josefins

# 158
haleeva ....и аз съм такава "спортна фенка"   и преди няколко месеца и аз като теб се чудех какво от двете да къпя ...и сега ти казвам какви са + и - ..на едно то и другото ...
за не лош велоергометър ( колело на място ) ...ще дадеш около 200-300лв ..заема по малко място, нооо натоварва само краката и горната част на тялото не се раздвижва въобще ...
Кростренажора ( като все едно караш ски по неравен терен) ...струва 500-600лв ...заема повече място ( 130см /100см височина 140см) .... но раздвижва всички мускули на тялото и рамене и ръце и според мен е много по ефикасен ... ...е въпроса е да не го ползваш като мен за "скъпичка стоика за дрехи" Embarassed

# 159
Здравейте момичета,  bouquet
Много минуси ви пожелавам.
От утре съм отпускарка и заминавам при мама и няма да имам нет. Като не се мяркам, да не помислите че се отказвам от Дюкан, НЕ.
Ще се отчета с резултати когато се върна.

# 160
  • София
ЗДравейте дюканки  Hug
Не съм ви забравила и изоставила...
Вече съм - 10 , но в момента съм адски болна и за няколко дни сменям режима  Sad Т.е. имам неистова нужда от плодове и май почти нищо друго не ям Sad Само да се почувствам по-добре и се връщам в релси Sad
Не знам дали режима понижава имунитета и може ли да има нещо общо изобщо, но се чувствам като парцал Sad И преди съм била болна и настинала, но като сега....такова чудо не е било  Cry
Извинете за излиянието, но се нуждая от подкрепа  Sad  Praynig
Желая ви лек ден   bouquet

# 161
Хоп и аз в новата тема, че вече гледам, осем страници сте изписали.  И да се похваля - вербувах мъжа ми да е с мен. Сега и той хапва блажено мръвка, та да видим докъде ще я докара!

# 162
Привет, мили момичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЮРИСТИТЕ! /ако има такива сред нас!/ МНОГО УСПЕХИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ С НАМАЛЕНИЯ!
Бързам да кажа, че имам леко намаление и аз...Доста неочаквано, защото вчера ми беше нишестен ден и не се лиших от картофи. И въпреки това има минус! Лееко съм обнадеждена, че мога да достигна и моите желани кг, а не само на д-р Дюкан! Според калкулатора от lenny_pld и аз съм с 12% мазнини. Без мазнини трябва да съм 47, но толкова съм била в 6 клас, май!
Лени 27, видима разлика! БРАВО!
Дамаянти, бързо възстановяване ти желая!
Халеева, добре дошла в трета фаза! Успех!
Пилито, хайде идвай и ти. Може пък тук да го сбориш това килце!
NelinaHug
Хубав ден,

# 163
Дамаянти, аз съм така от четвъртък.. Навръх рождения ми ден страшен подарък си получих  ooooh! То не беше температура, гърло, нос, кашлица, от вчера очите са ми леш кървясали - като вампир съм.. Днеска за капак на всичко ми дойде и корема ме боли ужасно.. И при всеки опит да пия нещо обезболяващо след 3 минути го повръщам.. Както и всяка храна.. Просто всеки ден се чудя какво още може да ми се случи  Rolling Eyes Не съм боледувала от години.. и сега така всичко на куп  Cry
Май не съм режимна, защото цялото ми ядене се състои по-скоро в пиене.. Прясно мляко и бульони и само вечер по 1/2 бутче успявам да хапна.. Ужассссссс.. Искам да се оправям вечеееееее  Tired

# 164
Здравейте и от мен в новата тема, Вещи, Джинджари   bouquet
Дамаянти, дано скоро се почувстваш по-добре  Hug
Духи и ти бързо да оздравяваш Hug
Халеева, хайде чакаме те в трета  Hug Няма нищо страшно. Дюкан явно си знае работата  Wink
Дружинаааа  Heart Eyes
Гушки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт