Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 476
  • 998
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Просто ми напира от вътре да поздравя Ривела,Орелия,Виви07,Присила и Муцка за постигнатите резултати !
  bouquet

# 436
  • Варна
Просто ми напира от вътре да поздравя Ривела,Орелия,Виви07,Присила и Муцка за постигнатите резултати !
  bouquet

Много благодаря  smile3521
vivi07, честити 2 месеца с Дюкан, чудесно постижение   bouquet

# 437
Здравейте,момичета! Hug
Отдавна не съм писала,но ви чета.
Цвете12-Ако се чувстваш добре на тези кг. минавай в 3-та фаза.Аз съм вече трета седмица в 3-та-няма нищо страшно.Гравитирам около 68кг-плюс минус 300гр. Направи си график за седмицата и го спазвай.А на свалените кг. в тази фаза не можем да разчитаме/мисля , че Фоли беше писала по-напред в темите/ -това е фаза на задържане на постигнатото тегло.
А ако искаш да свалиш още няколко кг остани си във втора фаза.Успех newsm10
m_jov-Добре дошла  bouquetСвалила си 3кг smile3501Нормално е като включиш зеленчуци да има задържане или дори покачване.При всеки е различно.Я не се отчайвай - още си в началото.Щом спазването на режима не ти е проблем и си стриктна ще има намаление. Peace
Въпрос към третофазничките-за бисквитите Хогаренас - по колко ядете на ден?
Приятен и отслабващ ден  love001

# 438
Добър ден на всички,

Допивам си кафето,че сутринта с дзеверо не можах............... CrazyКантара отново не иска да помръдне,стои си на 68......карам си 3ПЗ и се чудя след това как да ги редувам........ Rolling Eyes

amsimom И аз имам проблеми относно това да се възприема с новата визия.........все ми се струва ,че съм все още старата шишкавелка и не поглеждам към поли и по-вталени дрешки.......... Confused а пък как ми се иска,май е време да пробвам вече........ Crazy

ros4enka Поздравления за минуса........ Hug ама да знаеш като я видя тая цифра....68  Crazy

Divana Напълно съм съгласна с теб, прегрешеният забавят процеса и удължават престоя ни във втора фаза...........и аз от опит. Blush и аз не се гордея..........но трябва да сме максимално стриктни! Peace

m_jov
Добре дошла!   bouquet Да ще ти кажа,че 3кг. за 10 дни си е доста добър резултат, сега задържаш заради зеленчуците,може би, но като минеш пак на П ще започнеш да сваляш,имай търпение и не се отказвай! Peace

Присила  Hug Радвам се,че си по-добре, дано скоро съвсем да се оправиш!   bouquet

# 439
Забравих да ви се пУфаля  Flutter
Мятам се сутринта на кантара и какво да видя. Този упорит 62 килограм се изпарил  newsm44 Голяма борба падна с него , но си взел и 61-я като е тръгнал да си ходи  Party 60 кг и 900 гр съм вечеее newsm44

# 440
Момичета, имам следния(т) (скарана съм с пълния член???) въпрос: Кога се маха задържаната вода от МЦ- след като свърши цикъла или в началото му?

# 441
  • Варна
Момичета, имам въпросче ?
Тъй като по Великден няма да съм в България за около седмица, дали ще е удачно да мина временно в 3-та фаза, че ще ми е по-лесно ?  И после като се прибера пак да мина във 2-ра ? Как смятате , дали ще има големи поражения. Четох, че амсимом е качила след почивката в Турция и затова се чудя какво да правя. Смятам да си взема някои неща оттук в куфара, но няма да успея да се запася за цяла седмица с режимна храна.
Какво ще ме посъветвате ?

Елена82 , здравей  wavey,радвам се да те "видя" . Според мен имаш много малко да сваляш, затова си "закотвила", при оставащи малко килограми става по-трудно за съжаление. Но аз стискам палци, да успееш да постигнеш това което желаеш  Hug

Nelly82 , браво, все така да те радва кантара  Peace

# 442
Здравейте момичета! Аз съм нова тук в този форум, но с удоволствие Ви чета. Днес реших, че е крайно време да се взема в ръце и да отслабна, защото вече множко ми идват килограмите. Изчетох за диетата и ми се вижда доста добра, поне по моите предпочитания за храни и я започвам от днес. Simple Smile
Искам просто да Ви помоля за съвет по колко дни да се задържам на ударния етап и на смесеният? В момента тежа 68кг, висока съм 170см и искам да сваля 10кг, т.е. целта ми е да стана 58кг. На първата страница където е и самата диета пише за времетраенето, че е по преценка на диетуващия, взависимост от това колко иска да отслабне, но Вие сте по-запознати и затова ви питам вас за съвет.

Благодаря предварително!

# 443
  • София
Пираня, аз почвам да се оттичам  Grinning на 3-4 ден от Ц.

# 444
Кати7140, добре дошла и успех!   bouquet
РивелаHug
Ори, честито минусче!  Hug
АмериHug
Виви07, честити 2 месеца!  Hug Супер резултати! Браво!  smile3501
Пиглет, аз в 3-та фаза ядях от зелените "Хогаренас" по 1/4 - 1/2 пакетче на ден.  Simple Smile
Нелка, честито намаление!  Hug
Пи, най-добре е изобщо да не се теглиш в МЦ.  Peace
Лабело, добре дошла и успех!   bouquet Направи 5 ударни дни и след това редувай 5П/5ПЗ.  Peace

# 445
labello Здравей и добре дошла!Имаш почти моите мерки, аз съм 173 ,68кг. но започнах от по-нагоре..... CrazyТа по въпроса, мисля,че не са много килограмите за сваляне и ударният етап можеш да го направиш 5 дни,няма смисъл от повече..........  bouquetПосле си избираш схема за редуване,5/5 е с най-добри резултати и редуваш до свалянето на всички кг.,колко ще продължи....незнам,при всеки е различно.Успех!

Приси Права си, от това задържам,а и дълго време съм била на тези кг.

# 446
Здравейте и от мен.  bouquet
Присила радвам се , че си по-добре , много са коварни тези шипове .Относно въпросът ти за минаване в трета фаза по празниците , преди време Вещи беше споделила , че тя лично минава в 3-та за 10-ина дни. Hug
А аз не смея да се кача на кантара , че МЦ ме изненада. #Crazy

# 447
Уф, мерси, няма да се тегля докато не мине, да не се сговням. Макар, че съм се заредила с търпение де. Благодаря ви много.

# 448
Здравейте, нова съм в вашия форум и много ви се радвам. Аз съм дюканка от 19.03.08г. заедно с моя колежка Simple Smile зада се подкрепяме взаимно. Аз съм висока 1.70 и почнах от 74 кг/ тая зима ми разказа играта/. В момента почти месец след диетата съм 68.5 кг. Страхотно се чувствам и съм много доволна. Надявам се на подкрепа докато постигна заветните 58 кг. / иска ми се по надолу ма ставам прекалено кльощава/ . Та така много ви се радвам и много прегръдки от мен и успешен ден  Simple Smile

# 449
  • Варна
bermudez , здравей  wavey
И аз прочетох поста на Вещи, като писа това, но за себе си наистина незнам как да постъпя. Не ми се иска да влизам в 3-та, но съм почти 100 % сигурна , че ще ми се наложи да ям неща които не трябва. Но май ще е по-добре отколкото да гладувам.

Надявам се и Вещи да се включи- Вещи, като влизаш по празниците в 3-та фаза, качваш ли и колко ?

Общи условия

Активация на акаунт