Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 519
  • 998
  •   1
Отговори
# 420
Ей, голяма краста с тоя чат  Crazy Особено за такива "болни" на темата индивиди като мен  Embarassed
Вещи, не се ядосвай  Hug Надяваме се като си бърборкаме там глупостите, тук да остане наистина по-важната за режима информация, да не наводняваме само темата.. Предполагам ще ти е по-лесно така и на теб  Hug За всичко, което правиш   bouquet
И може ли, може ли и аз да измоля да ме промениш в табличката сега 76 кг  Embarassed

# 421
Добро утро от мен  Joy
Някой ще бъде ли така добър , мил и любезен да ми обясни за чат канала Praynig  - никога не съм ползвала мирк-а newsm78 от снощи се мъча безрезултатно

# 422
Нели, няма мирка в скайпа говорим Simple Smile
Пиши ми на лични как ти е там юзъра и ще те добавя в чата  Peace

# 423
  • Варна
Здравейте, хубавелки  smile3525
Вчера, пак имах проблеми със сървъра, така че ви доизчетох днес  Peace
МАМС, ФЕН и ЕЛЕНА82, мерси за съчуствието ви , след 2-рата серия инжекции вече се чувствам сравнително по-добре   bouquet
Сън, мерси и на теб  Hug
vichi95, и аз ползвам антицелулитния на Ейвън, а доволна ли си от спрея за стягане ?
Танчето83, мерси за препоръката с масажите, но  трябва да ми ги прави някой друг, сега и това не мога да правя сама  Sad
Сецилия7, Белла, Амси, Росченка , Гууди, Татитт, То_ни, Жоржито, Виши95, Валето, Етомира, Милена Михайлова и Цвете12   честити намаления  newsm51

Рокипагане, честито влизане в 3-та фаза. Дано ти е лесно да я спазваш   bouquet
Росченка, честити 2 месеца с Дюкан, радвам се че при теб нещата вече се раздвижиха   bouquet

kati_7140 , всички много или малко сме се докарали до тоя хал, аз като влязох да раждам преди 1г. и 7 м. бях 103 кг, от болницата се върнах 97 кг, сега съм 71 кг.
Така че има шанс да отслабнем, тук е правилното място. Добре дошла и успех   bouquet

# 424
  • Бургас
Добре дошла, kati_7140 !     bouquet
Успех и постоянство ти желая!

# 425
  • София
Здравейте момичета!

От 10 дни съм на диетата и досега само -3 кг като тях ги свалих в ударния етап, който беше 5 дни. Сега карам 5ПЗ/5П. Днес свършвам първите 5 дни на ПЗ и утре почвам пак само месото. Обаче нещо взех да не съм толкова оптимистична като в началото. Верно че само 10 дни спазвам, но като чета, че някои отслабват 7-9 кг. за един месец на режима и чак не мога да повярвам. При мен дали ще стане?  Sad
Сигурно ям много, макар че не хапвам нищо извън списъка, никога не докарвам до 800-1000г. млечни на ден, най-много да изям 1 кофичка кисело мляко и 200г. извара за целия ден + там 2 пилешки пържоли или рулца от раци и там каквото месо е позволено.
Знам, че ще ми кажете, че 3кг. за 10 дни не са малко, но на мен това задържане последните 5 дни и нито грам долу ми действа адски демотивиращо. Инача спазването на режима не ми предствлява проблем никакъв. Може би да включа и малко упражнения...макар че хич не си падам

голям хленч му ударих, ама днес не ми е ден, ще ме прощавате

# 426
Привет от мен!
Росченка, любима моя, толкова се радвам за теб, уууууу разгеле Heart Eyes Hug
Зеленко Hug Peace
jedira Heart
Гудии, браво!  bouquet
Рокипагане, пожелавам успешна трета фаза! Peace
Тони, честит минус! Hug
Атракция, ще тръгнеш надолу, няма къде да ходиш. Я виж колко е хубаво усещането да си с пола, например Simple Smile
Etomira, браво, продължавай в същия дух! Peace
Цвети Русимова, слушай мъжа си, право ти дума Laughing Според мен изглеждаш много добре! Вярно, че човек няма добра собствена преценка, но трябва и да се усеща добре в кожата си Hug
Цвете12, ако се чувстваш добре на тези кг - скачай в трета Peace
Сънче, Боби1973, Ривела, Пилето, Духи-пухи, Свидничка, Нели82, Цоци, Присила lovekiss
kati_7140, добре дошла и успех! Peace

Днес много минуси, много нещо, и аз не правя изключение, затвърдих  и моя минус и ще променя линията Rolling Eyes Sunglasses
Доближавам се до заветната петица, ама да не я урочасвам, чееее.... Напоследък тъй-тъй не ми върви Crazy

m_jov, здравей! Не си свалила само 3 кг, да те успокоя. Свалила си цели 3 кг! И да, потискащо е задържането, няма спор. А какво ще кажеш за евентуалното покачване по време на МЦ Tired Не се оставяй да те депресират подобни неща! Peace Хапвай по колкото искаш от режимните храни. Утре ще дойдеш и ще цъкнеш  newsm44, сигурна съм Hug

Амери  mrstraetz

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:04 от Орелия

# 427
  • София
Орелия , мерси за подкрепата, няма да се дам аз  Crossing Arms

# 428
Здравейте, муцунки  Hug
Кате, Гуди, Вещи, мерси за кафенцата и колата  Grinning
Кри, Зеленко, Вещи   202uu
Jedira, Свидничка, Сън, Цоци, Цвети Русимова  Hug
Рокипагане, Цвете12, успешна 3- та фаза  Grinning
 welcome Кате 7140, много минуси  Peace
Днес, за много минуси прочетох, и записки си водих, но ще бъда кратка ЧЕСТИТИ да са ви момичета   bouquet
Свидничка, много се радвам за теб  Hug
При мен, няма промяна, но 100 - те грама минус от вчера си стоят, та ще си мръдна линийката - за стимул  Wink Днес става 1 м , от как си взех мерките. Щастлива съм, че 9см от талията са в историята, в х -4 см, бедрото - 3.5 см. Успях да се вмъкна в една дънкова пола, от слабият ми период - 36 р-р. Има още малко какво да се желае, но имам още време  Grinning Доволна съм, и се придържам изцяло към режима. Благодаря на всички, за подкрепата   bouquet
Орелия  Heart Eyes

# 429
m_jov, много е рано да се отчайваш Peace тук има дами, които са на този режим от миналата година Hug последното ми задържане беше около 13 дена Hug
Амери smile3501
Ори бравос  newsm47

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:04 от rivela

# 430
  • Варна
Ори, Амери, честити минусчета. Минусът си е минус  newsm51
Амери, как влизаш в 36-ти размер  , аз трябва да сваля още поне 10 кг за да стигна там някъде. Вярно ,че си доста височка доколкото си спомням. newsm78

# 431
Хм, за размери иде реч - аз съм наясно само с номерацията на дънки, но пробвах едни панталони и се натъпках в 34 размер - добре де, закопчавам ги със зор Crossing Arms Искам да кажа, че 36 ми е идеално. Дънките не си отговарят масово на номерацията, влизам и в 27 и 28. Че и 29 имам, с които мога да изляза, без да ми паднат!
За обувки няма да говоря - имам маратонки 36 номер, които ми широчеят. Crazy

Кака ви яде телешка кайма. /Баща ми каза, че е млял месо от бутчето.// Под форма на кюфте. Телешко не съм яла от ученическите си години.
Натъпках го с подправки обаче. Става, ще се яде оттук-нататък Whistling

# 432
Здравейте момичета!
Скоро не съм писала, но ме тръшна един вирус и още не мога да се оправя. Нещо не съм от най-яшните тия дни и тялото ме наказва за това - не мръдва и грамче. Ама какво да направя, не ми се яде!

Днеска правя 2 месеца на режима и съм страшно доволна. Сборих 13 кг, които се надявам да останат завинаги в миналото. Талия -12, ханш -9, подгръдна -6, ръка -4, бедро -5. Днеска ще направя една фотосесия и утре ще пусна и снимки.

Днеска има много минусчета.  Момичета честито на всички!

И аз искам да подкрепя Крикри, Зеленкото и Вещи и да кажа, че аз спазвам режима в най-строгия му вид и смятам, че резултатите са на лице. Момичета колкото сме по-стриктни, толкова по-бързо ще влезнем в 3-та фаза и там ще можем в рамките на позволеното, да си хапваме и други неща. Така, че дерзайте и не се предавайте.

Приятен ден на всички.

# 433
Гууди,според мен ти е правилен въпроса за протеините.
Преди време напомних,ще кажа пак.
Като чета из френските форуми много се коментира приема на достатъчно белтъчини на ден.По 1 гр на килограм тегло.
Пример аз съм 75.5 кг=трябва да приемам 75.5 гр белтъчини на ден(независимо дали съм на П или ПЗ)
В различните храни има различно количество белтъчини.
Сега имам само тази таблица на български за съдържание на белтъчини в 100 гр. продукт(за съжаление е много непълна)
http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts/
Всеки може да сметне горе-долу какъв дневен прием на белтъчини има.
Да не забравяме,че това е протеинов режим на хранене.
Ако някой има по-пълна таблица със съдържание на белтъчини в храните,моля да я сподели. Praynig

# 434
Благодаря ви за топлия прием, чувствам ви много близки. Аз съм новобранка, но питам вече за срещичка в Бургас, да се видим и опознаем? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт