Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 464
  • 998
  •   2
Отговори
# 405
здравейте момичета!напоследък само ви чета и нямам време пък и няма какво да пиша.нито съм надолу нито съм нагоре.  писнало ми е от всичко и най-вече от това че полагам усилия пък нищо не става.ще видим според лунният календар трябва да сваля около 20ти.
честито на всички с минуси- малки и големи!  bouquet

# 406
Ривела, Пилито, Свидничка, Сънче, Цвети, благодаря ви, милички, мн се радвам Simple Smile Hug
Тони, благодаряяяя Hug, а на теб и на Татит- честит голяяям минус!
Рокипаган, браво за постигнатото и успешна 3-та!  Peace
Jedira Peace
Виши, Валето,Милена, честити намаления!    bouquet   
Jorjito, бравоооо! Hug ами на тази снимка,която си сложила си верно слабичка и хубава! Peace подкрепям мъжа ти.
Етомира, честито минусче и честита годишнина със закъснение!   bouquet
Цвети, изглеждаш наистина чудесно!  Hug
Цвете12, честито намаление....а как мечтая само за твоите килца.....които всъщност са моята заветна цел... ooooh!
Клеми, Атракция, Мазнислава, ще тръгнат килцата! Peace Мон, не се отчайвай! Hug

# 407
Мамица, Росченка, изчервихте ме, бе хора Blush! Тенкс Heart Eyes
Цвете12, и аз мисля, че ти е време за трета! Peace
За витамините- отскоро си взех трицветните Алфавит, пия ги от десетина дена, та ще видим дали ще почувствам някакъв ефект.

# 408
росченка не знам от времето ли е от кво е ама съм на ръба на нервна криза.страшно ми е сговнясано. и едни такива настроения сменям все едно съм психично болна. Crazy #Crazy между другото къде е чата?търсих ма не намерих. newsm78

# 409
Милена Михайлова, Етомира, Свидничка, Цвете12, честити намаления!  Hug
ЦоциHug
Моннн,  spoko

# 410
monnnn..... скрии кантара за няколко дни .... излез събота и неделя някъде в природа може и само за час два ...въобще махни се за малко от обичайната обстановка ..и ще видиш ще се чувстваш като нов човек
Цвете12....минавай в трета ..и там се свалят килца .... най важното е че се чувстваш на тези килограми добре и щастлива ...е това на НАЙ ВАЖНО
ВЕЩИ ...не се ядосвай ...ако всички ЗЛИ ВЕЩИЦИ бяха като теб ....света щеше да е прекрасно място .... аз лично направо ти се възхищавам как имаш търпение и си толкова "всевиждаща" .... аз не успявам да изчета всичко във форума ...а ти винаги успяваш и на всеки да дадеш съвет ...подкрепа ... да споделя аз пишех в един друг форум но там модераторката беше толкова "агресивно КАТЕГОРИЧНА " чак понякога груба ...че просто се махнах ...защото духа на един форум много зависи от модератора ... и тук ти имаш огромна заслуга  за големия "задружен " колектив
ОТ МЕН ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  baloni
Sun .... кажи душо ....нали вече при теб всичко е ОК ...струва ми се че вече си усмихната и всичките ти проблеми са зад гърба ти

# 411
  • София
Здравейте, дами!
Честито намаление на Росченка  и на всички други,естествено Grinning !
Имам някакво намаление,но утре ще се меря на ел.кантар за по-точно.
За електронните кантари - наистина мерят с  около 1-2  кг.повече от механичните.Ако искате да видите дали е точен сложете 2 или 3 или (повече) кг.брашно или нещо за което  сте сигурни колко тежи и сравнете дали дава отклонение.
Целувкина всички  Hug !

# 412
  • Варна
Jorjito, бравоооо! Hug ами на тази снимка,която си сложила си верно слабичка и хубава! Peace подкрепям мъжа ти.

Embarassed Благодаря ти  bouquet само че снимката е от преди близо 4 години и там не съм раждала и съм 45 кила ooooh!
Сега съм я сложила за да се надъхвам Wink

# 413
мерси за подкрепата момичета Hug
За ударния етап ви послушах и не сбърках ще ви послушам и сега .От понеделник добре ли е да вляза в трета фаза в смисъл има ли значение . Отивам да чета за трета.
Благодаря Hug   bouquet

# 414
Аз хванах накрая, за диети си говореха, но дали за Дюкан  Thinking
Да точно за Дюкан ставаше въпрос ,но Ивана каза че това е динствената диета която й  е подействала,че е минала през много медикаменти преди това без резултат ,но не знае дали ще стигне до края ,понеже и е трудно .

За витамини и аз вземам Оптимум /вътре има и минерали/,  аналог са на Центрум

# 415
Ла Форнарина Hug благодаря! честито и на теб!
Jorjito, аз съм сигурна,че и сега си толкова хубава Simple Smile стискам палци да паднат леко и бързо и оставащите 2-3 кила Simple Smile
Цвете, марш в трета  Laughing Hug

# 416
  • Варна
Цвете12....минавай в трета ..и там се свалят килца ....

Не разчитайте на това.  Naughty

Чудя се, как никой третофазник не напомни, че днес ни е протеинов четвъртък.

# 417
Здравейте,да се разпиша и аз:)Днес ми е четвърти ден П,ама не мърдам,по-скоро мърдам,онзи ден бях 96.5,вчера 98,днес 97.....толкова бях и в края на ударния.Може би съм в ПМС,датата ми е на 25,но ме болят яйчниците и явно ще да е от това,иначе съм напълно режимна.Хапвам по 4-5 пъти на ден,около 3 литра вода,че и отгоре....надявам се скоро кантарчето да ме зарадва.Лек и отслабващ ден на всички Hug Hug Hug

# 418
ох престраших се да пиша. Здравейте мили момичета, досега само ви четях и тайничко започнах  без да ви уведомя Embarassed Да ви се представя казвам се Катя от Бургас, на 37 г., запалих се и на 31.03 станах дюкеса. Преди 3 години влязох да раждам и бях 117 кг., след това посвалих до към 96 и хоп йо-йо за една година докато се усетя и 110 кг. До сега съм свалила - 6 кг. Благодаря, да сте живи и здрави, с вас наистина е лесно, получава се. Обещавам да давам отчет. Приятен ден и много минусчета!  bouquet

# 419
росченка не знам от времето ли е от кво е ама съм на ръба на нервна криза.страшно ми е сговнясано. и едни такива настроения сменям все едно съм психично болна. Crazy
Мон ,тъжничко ми стана като ти прочетах поста ,но и аз мисля като Цоци опитай се, докато излезеш от тази криза с нещо друго да се занимаваш
  и не се предавай fingerscrossed
Правилно  kati_7140,пишеш и смаляваш килцата-добре дошла в отбора Hug
Сънче,Перле, Hug HugИ ЗА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт