Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 460
  • 998
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета с проблем при свиването на кожата - носете постоянно стягащи колани, най-добре такива като за след липосукция. Паралелната употреба на стягащ крем също би помогнала.
Къде могат да се намерят такива колани и ориентировъчно на каква цена ?
Ми аз не съм много съгласна. Вярвам, че когато се ползва ПОСТОЯННО колан, мускулите и кожата стават лениви и увисват повече. Липосукциата е друго нещо. Много доктори и в чужбина все повече отричат тия колани.
Аз не съм ползвала.

E, хубаво де, и да не е постоянно, но аз съм УБЕДЕНА, че стягането с колан помага на телесата да се посъберат.

Мамица,това беше нещото, което исках да напиша и забравих - напълно те подкрепям.Тези колани се използват, за да не се отварят рани и след мед. интервенции.

Носят се, за да се съединят по-лесно тъканите, където е била изсмукана мазнината, както и предполагам да не се усеща дискомфорта веднага след операцията.

# 391
Гледахте ли сутринта по бтв Ивана говори за диетата с Ани Цолова ?
Лек и успешен ден от мен!  bouquet
Не. И тя ли е на нея? Какво каза?
Дали не ни чете се питам....

# 392
Аз хванах накрая, за диети си говореха, но дали за Дюкан  Thinking

# 393
Здравейте bowuu.
Ех, колко минусчета днес!
Амси, Росченка, Гууди, Татитт, ТоНи, Vichi95- честито!  bouquet
Jorjito- браво на теб! Peace
Колко лесно чета тук, като има чат на друго място. Но рядко ще мога да се включвам там, иначе би обсебило цялото ми време.
Моят кантар е в заговор срещу мен! Незнам вече може ли да покаже друг резултат освен 57.8 Thinking, как пък не мръдна и със 100 гр. надолу. Вчера една приятелка дюканка, която се мери на механичен, се похвали, че най-накрая е стигнала 55 кг. Премери се на моя и я изкара 57. Сега съм се наканила рано сутрин да отида аз на нейния. Ако моят мери повече и според механиченсъм 55-56-супер. Това означава, че съм стигнала ученическата си фигура, когато все на механичен съм се мерила. Мъжът ми снощи каза, да спирам да отслабвам повече, така съм си била екстра Flutter

# 394
Добро утро момичета ...
jorjito ,То_ни ,Tatitt, Milena Mihailova svidni4ka ...поздравление за намаленията ...БРАВО МОМИЧЕТА  smile3525 smile3525 smile3525
Усмивка за усмихнатите Вещи, Sun, Катя, Гууди ....
 newsm51 Heart Eyes smile3525Аз тази сутрин съм на вчерашните кила, но да ме пита човек защо ли въобще стъпвах на кантара ...магии не стават ...
аз гледах Ивана ...точно на Дюкан е ..тя си го каза и е свалила над 10 кг

# 395
tzvety roussimova     и аз имам същия проблем с кантара , моят е електронен уж е прецизен мери грамове ...но на едно мерене от 5-6 качвания има не повече от 2 -3 еднакви резултата и аз отчитам средния и наи повтарящия се, докато сестра ми има един механичен кантар -стара руска машина ...нооооооо дуракоустойчива ..кантара на сестра ми тя го е сравнявала с показанията на онези механични кантари с тежестите дето са в детските градини и старите детски консултации и е точен спрямо тях ......и кантара на сестра ми винаги ме мери с 2 кг под моя .... та прилагам малкия трик ..като задържам и съм вече обезкуражена ...отивам у сестра ми и стъпвам на нейния кантар

# 396
  • Пловдив
                         Все още Вещи не ме е включила в таблицата ,не зная защо ! Вероятно трябва да и пиша лично съобщение.

Ами да речем може да има няколко причини:
1. Да е ангажирана и да се е извинила преди два дена, че ще закъснее с таблицата.
2. Да е в числения състав на дюканстващите - все пак са към 200 бройки и понякога някои неща убягват.
3. Да е забравила за нещо, което е написано преди няколко дена в някоя от предишните теми.
4. Да не е запомнила някои дюканки, особено ако пишат веднъж на ден-два, а темите вървят по една за два дена. Все пак има доста постове.
4. Да е в количеството новопристигнали в темата - по няколко всеки ден.
5. Може да е вещица, ама все пак и тя е човек.

# 397
  • sofia
Момичета темите са толкова дълги че не можах да намеря отговорите на два въпроса които имам,а книгата още не съм си получила така че се надявам да ми отговорите.1 Откъде си набавяте триците в София? 2 Приемат ли се витамини като добавка през ударния защото знам че с други подобни режими се приемат задължително (Аткинс-например).
 newsm12

# 398
  • София
1 Откъде си набавяте триците в София?

от линка на първа страница на ТАЗИ тема

магазини

# 399
Цвети, изглеждасш перфектно. твоите кг. с амечта за мен.

# 400
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Витамините са пожелание, аз лично пия, важното е да са без захар и нишесте.

# 401
Добро утро момичета,
днес ще се похваля още един килограм е зад гърба ми и вече съм 58.Точно толкова ми дава калкулатора на Дюкан.Чувствам се малко раздвоена аз най малко съм била 56, нормалното за ръста ми е 53, а на Дюкан 58. Незнам какво да правя в момента с тези килограми се чувствам повече от чудесно ,но искам още малко ,обаче дали ако сваля още няма да ги кача отново при смесения етап ?
Честито на всички с поводи днес.
Лек и отслабващ ден ви желая.

# 402
Здравейте на всички с минусче и задържащи.
Аз рядко пиша, но чета редовно.
Намерих един сайт с рецепти amber-bg.com
Има рецепти за П и ПЗ
Лек ден на всички  Grinning  Heart Eyes

# 403
Цвете, минавай в Трета фаза - Дюкан дава толкова кг, колкото се предполага че ще задържиш най-лесно после. На мен ми даваше 60кг, но аз в момента съм 58,5кг. и от днес вече съм в Трета. Момичетата казват, че се сваля и в трета. Така че, ти решаваш. Успех! Hug

# 404
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Добро утрооо Simple Smile
Изпих си кафето с вас, но сега едва се наканих да пиша.

Мазниславка днес се излюпи много рано, но се отдаде на домакински занимания (много ги обичам понякога) Simple Smile Колко е хубаво да си в отпуск  Hug
Така имам време да ви прочета изцяло, а това е важно, защото между постовете има и много стойностни.

Като се закова тоз ми ти кантар на 65.3 и не мърда, ааамаха, не ми е приятел за известно време Simple Smile

В Добрич е проблем и намирането на нискомаслено кисело мляко (не знам защо в повечето магазини не го зареждат - не знаят колко губят, толкова много стават дюканките тук).
Като уцеля и купувам за цялата седмица, че иначе ..., трябва да купуваме някакво, което е с 2% масленост..., а това никак не е желателно. Така, нажалих се на рамото ви Simple Smile

Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт