Tincheto 78 , ние сме ходили няколко пъти в големи детски магазини, супермаркети и в МОЛа, засега да чукам на дърво не сме имали проблеми.
от мен.

) по всички останали въпроси съм се предала и гледам да се успокоявам, че така или иначе не живеем в стерилна среда. 

Не издържах на болката - зърната ми вече са в окаяно положение. Щом чак помпата на Авент не мога да допра до зърната си... Не издържам вече. Как да се справя с проблема?!?!?! Пробвах с крема на Авент, мазах с Гармастан и нищо - те са все така разранени, дори стават по - зле. Имам чувството, че ако и дам да суче още веднъж, буквално ще остана без зърна
А не ми се иска да я отбивам, искам да си е на кърма. А и като и видя ангелската физиономия докато суче ми става много мило. А при какъв доктор трябва да отида, за да ме погледне и да каже какво да правя? Дали при гинеколога, при акушерките или при лекаря на Сиска? Айде лека нощ от нас и цунки на всички малки бебоци

Пpобвахме всякакви видове чайове, капки и кpемчета, но нищо не помага. Има дни, в които е по-добpе, но понякога е ужасно. И на мен ми е толкова мъчно, че с нищо не мога да й помогна