Страхотни прически за малки дами

• 331 966
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Руске страхотна коса има детенце ах дал бог  Praynig Praynig Praynigи на мойта щерка да стане такава дълга и гъста.Ква ти е тайната ?

# 181
  • гр. София
И на мен много ми харесаха всички снимки!Прическите са страхотни за момиченца с дълга коса!Моята Евелинка обаче никак не обича да й сплитам косата-харесва се само със спусната коса и с диадема... newsm78

# 182
  • Там където е семейството ми
Малко инпровизация и от нас.Поизкривих плитката от горният край,но малката  не я свърта на едно място. Несполочлив опит за сега. ooooh!Rolling Eyes

# 183
запис да ви следя

# 184
Да ви попитам това ли е вълшебното уредче с кукичка, което някои майки ползваха?  Simple Smile
http://www.-spam088-.com/pictures/511_big.jpg

# 185
  • Стара Загора
Много хубави прически сте измислили......аз ще се включа по-нататък,когато малката порасне Wink

# 186
  • Варна
Да ви попитам това ли е вълшебното уредче с кукичка, което някои майки ползваха?  Simple Smile

Не, онова е като вдевачка (все едно пластмасова игла с голямо ухо). Peace

# 187
Руске страхотна коса има детенце ах дал бог  Praynig Praynig Praynigи на мойта щерка да стане такава дълга и гъста.Ква ти е тайната ?
Shocked....чак сега виждам това ooooh!
Орхидейке, сори... Blush
Де да знам каква е тайната.
Всъщност- няма такава.... Thinking
От малка я мия със шампоани за големи
и й слагам балсам....ама не е от това... Crazy
Явно генетично й е заложено bowuu Wink Joy

Ето, че пак се вдъхнових и утре ще се захвана с нови прически Crazy
(преди да я подстрижа малко като за първия учебен ден)
...ще обработя и малката си щерка  Crazy

# 188
Малко инпровизация и от нас.Поизкривих плитката от горният край,но малката  не я свърта на едно място. Несполочлив опит за сега. ooooh!Rolling Eyes http://img141.imageshack.us/img141/1248/imgp1067no0.jpg
Те на това се вика "импровизация" Peace
...уникална е плетката Peace Hug Grinning

Не, онова е като вдевачка (все едно пластмасова игла с голямо ухо). Peace
....и кво вдявате в това?
Коса ли?
...и какъв е резултата? Thinking

# 189
  • Добрич
Здравейте! Отдавна не бях писала в тази тема. Вчера дъщеря ми беше с тази прическа:

А днес сутринта просто вързах косата отзад на една опашка.

# 190
И Габи вчера беше с такава, ама вечерта я развалихме, днес сутринта пак направих такава.
Не мислиш ли, че много й стяга през нощта? За спане през деня о.к., но цяла нощ Thinking

# 191
Записвам се и аз да ви следя, момичета  Peace

# 192
  • Добрич
...Не мислиш ли, че много й стяга през нощта? За спане през деня о.к., но цяла нощ Thinking

Зависи колко стегнато си сложила ластичките. Аз не ги стягам много и освен това, когато правя прическата не изпъвам косата максимално, а я оставям малко по - свободна. Без проблем можеш да бръкнеш под снопчетата без да скубеш детето. 
Снощи също не и развалих фризурата. Днес е първият ден в градината без сборни групи и исках да има подобаваща прическа за случая. Само, че ако трябва да и я напрая сутринта трябва да я вдигна поне половин час по - рано. А така сутринта направих наново само голямата опашка отзад.

Между другото моята дъщеря спи само с вързана коса. Няма значение на каква точно прическа, но задължително вързана, защото много се изпотява, когато косата и е пусната.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 12:56 от Вела

# 193
  • Добрич
Последните седмици съм доста ангажирана и нямам много свободно време за сложни прически. Като гледам обаче от кога никой не е писал в темата явно не само аз не разполагам с достатъчно свободно време. Днес направих на бързо ето това:

Надявам се да ми дадете още идеи и за други бързи, но ефектни прически.

# 194
Вела, много интересно се е получило. И ние нямаме никакво време за специални прически, сутрин преди у-ще. Връзвам косата на една, две опашки, плитка рибена кост, или просто прибера само част от косата за да не й пречи, че мойта с тая коса, ако я оставя спусната, няма да може да си намери тетрадката. Laughing Ще пробвам твойта прическа, точно тия дни си мислех да ми остане малко време, да измисля някакви бързи , но ефектни прически. Макар че сутрин, то само докато я среша и времето отива, както и моите нерви. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт