Страхотни прически за малки дами

• 331 944
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Ще се възползвам от темата,с моите 2 дъщери. Flutter

# 226
Руске завиждам им на косите а моята е с 2 косъма не 3 та едвам и шнолка крепът.Много мека и се изхлузват newsm45 newsm45 newsm45 newsm45Моля се накой ден да и стане дълга  и гъста че се отчайвам като гледам таквиз прически Weary smile3518 newsm17
Не плачи, дееееее.... Hug
Твойта е още малка...ще й тръгне косата...ще видиш Peace

Ако това ще те успокои- ще ти споделя:
моята малка дъщеря се роди като глобус в главата...
Ето за доказатлество.
Тук е на около годинка...

Единствения начин да й сложа фибичка,
беше или да й я закова, или да я залепя за скалпа... ooooh!

После...изведнъж й тръгна косата... Crazy

И твойта щерка ще се радва на дълга коса. Сигурна съм Peace Hug

...а за каката...тя си има по рождение... Crazy

# 227
ех добре ме успокой.моята също нямаше.А  на нейната възраст  децата какви коси имат Rolling Eyes

# 228
Е не стана като твойта Crossing Arms(Руска),но ще потренирам newsm39,докато ми хареса Mr. Green
 Thinkingкато се замисля,всъщност голямата има бретон и може би това е малко недостатък

# 229
Е не стана като твойта Crossing Arms(Руска),но ще потренирам newsm39,докато ми хареса Mr. Green
 Thinkingкато се замисля,всъщност голямата има бретон и може би това е малко недостатък
...оооооо, тая прическа няма как да стане с бретон... Thinking
Всъщност, той е жизнено необходим за направата й... Rolling Eyes

Грета, интересно ми е как изглежда с бретон... newsm78
Ще пуснеш ли снимка?....плииииййййййз Praynig Hug

# 230
Слава богу, че съм си мързел, ако се бях разпъргавила и аз да я плета тая плетка, сега щях да се бия в главата! Laughing Щото и мойта с бретон! Mr. Green

Орхидея, и мойта до година и половина някъде беше без коса, сега дал господ, ама никога не съм се притеснявала, щото и аз бях без коса в крехка детска възраст. Laughing Дали се ражда с много коса и дали има такава като малко детето, не винаги означава, че после ще има хубава и гъста коса. Много се променят, гени!

# 231
Грета, интересно ми е как изглежда с бретон... newsm78
Ще пуснеш ли снимка?....плииииййййййз Praynig Hug

Заповядай,но аз бритона го сплетох Mr. Green
http://media.snimka.bg/1153/008562216-big.jpg
Направих само четири,но снощи просто не можах повече Tired
Следващия път ще се постарая повече.Голямата има р.д. в неделя и до тогава трябва да съм се научила

Слава богу, че съм си мързел, ако се бях разпъргавила и аз да я плета тая плетка, сега щях да се бия в главата! Laughing Щото и мойта с бретон! Mr. Green

Аз пък съм инат thumbsup

# 232
Заповядай,но аз бритона го сплетох Mr. Green
http://media.snimka.bg/1153/008562216-big.jpg
Направих само четири,но снощи просто не можах повече Tired
Следващия път ще се постарая повече.Голямата има р.д. в неделя и до тогава трябва да съм се научила

Ха, супер се е получило, браво бе! Peace С малките щипчици си хванала бретона предполагам, браво, екстра си е!

# 233
Ха, супер се е получило, браво бе! Peace С малките щипчици си хванала бретона предполагам, браво, екстра си е!

Благодаря ти,но има какво да се желае още.Да,с малките въшки хванах остатъка от бретона

# 234
Грета, хубаво е станало, само следващия път пробвай с по-малки ластичета, че тези изпъкват пред плетката Peace

Да се похваля и аз с моето плетиво от събота вечер и със здрави нерви Laughing Е, не чак толкова здрави като на Руска, де, само 35 излязоха, но ми отнеха повече от час и половина ooooh!, защото на хлапето му се приспа и взе да се върти и прилягва, но успяхме Simple Smile

# 235
Грета, хубаво е станало, само следващия път пробвай с по-малки ластичета, че тези изпъкват пред плетката Peace

Да се похваля и аз с моето плетиво от събота вечер и със здрави нерви Laughing Е, не чак толкова здрави като на Руска, де, само 35 излязоха, но ми отнеха повече от час и половина ooooh!, защото на хлапето му се приспа и взе да се върти и прилягва, но успяхме Simple Smile

Даааа,права си за ластиците.
Евала за здравите нерви и търпението на теб и Руска,а и на децата също  Hands ClapАз и да искам не мога да отделя толкова време,за да сплета цялата коса.Може,обаче за два дена да се справя Wink

# 236
  • Варна
Леле, Руске, страшни коси имат и двете ти моми! Party

Biba Sparrow и greta.kr - браво и на вас за търпението! Ще се пробвам и аз някой ден с тези плитчици...

Ето прическата на Симона от вчера:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … ny/Picture010.jpg

# 237

Ееееееее, много е красиво, страхотно! Hug

Обясни моля те подробно, много харесвам такъв тип прически. Аз я правя по подобен начин всеки ден, само без тези завъртяните моменти, но пак така на 3,4 пъти я връзвам, става бързо и ефектно.

# 238
Леле, Руске, страшни коси имат и двете ти моми! Party
Biba Sparrow и greta.kr - браво и на вас за търпението! Ще се пробвам и аз някой ден с тези плитчици...
Ето прическата на Симона от вчера:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Snimki%20na%20 … ny/Picture010.jpg

Много е хубава прическата.Тя само със специалното инструментче ли се прави или може само с ръце Mr. Green

# 239
Аз ползвам най-тънкия обръч за плетене,като съм му залепила 2-те игли една за друга  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт