АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 993
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
 Tada Честит рожден ден на Анжела и Йоана!!! Щастливо детство и много усмивки newsm59

Вени, аз от доста време се каня да те разпитам за вашия хомеопат, но това ще стане на лични. Все повече се замислям дали да не започна да лекувам Яна по този начин, от 4 месеца не е имало ден без да пие някакво лекарство Tired Не знам и аз...

Скарлет, дано е до време  Hug

# 136
  • 2 етажа над тавана
Хайде на кафенцетооооооооо!

# 137
Ооооо Бабълка, благодарско  Hug малко да се разбудим, а Laughing

След малко отиваме на рентгена, стискайте ни палци.

# 138
  • София
Честит рожден ден на Анжела и Йоана!

Честит Рожден Ден на Чери!

Раче, честит племеник!

# 139

от мен на виртуалната маса, че имам юбиляр. Blush

Спокойна вечер на всички! Hug

# 140
  • София
Ей, Бабълчето тръгна на работа и вече черпи с кафенце следобед  Mr. Green

Когато говорихме за съдбата на темата ни след година, ме жегна Енви като каза, че се съмня да сме по-пишещи от набор 2005. Сега като гледам кой има ЧРД ми става криво, че останахме една шепа верни априлки. То е ясно, че всеки го вее нанякъде живота, но като си споделял тревоги и радости с група хора, като си писал "С обич!" не може така да се врътнеш и да не драсваш ред.

А, Енви, кой?

# 141
4естит рожден ден на Анжела и Йоана, да са 4аровни малки госпожици които много радват мама и тате  Hug

При нас неЩата не са добре, Милена не се оправя, има оЩе мн секрети, утре имаме 4ас при педито, да видим. А моя синуzит е УЖАСЕН, ходих на лекар днес, а другата седмица на остеопат, дано могат да ми помагат 4е не иzдържам ве4е  Sad

И малко фук, ето я скромната ми торта  Wink http://picasaweb.google.de/Tani4ka75/April2008/photo#5191691145560493970

Скарлет, моето мнение е съвсем раzли4но.  Wink 
Самата пиШеШ, 4е такива слу4ки се слу4ват, когато е иzнервен, примерно zаЩото го боли zъб. Според мен той просто не zнае как да иzраzява 4увствата си (което е съвсем нормално zа таzи въzраст), но трябва да я иzлее по някакъв на4ин и той си иzбра тоzи, може би и zаЩото по тоzи на4ин полу4ава внимание  newsm78  Оба4е важното е, 4е има при4ина zа това поведение. И ако то е, 4е той не се 4увства комфортно, моето ли4но мнение е, 4е накаzвания и тем подобни не са уда4ни, той няма да се по4увства раzбран и това може да zадълбо4ава проблема. Има и друго, ако реакцията е накаzване или дори Шляпане, той самият как да се оту4и?  newsm78  Представи си как той вижда неЩата, не се 4увства добре, а родителите го накаzват?   Thinking
Та, ли4но аz бих обърнала много внимание на дуШевното състояние на детето, примерно когато е нервен, да го прегърнеШ и да му каzваШ, 4е zнаеШ 4е не се 4увства добре zаЩото еди си какво, и 4е го съжаляваШ. Ако може да пла4е, 4удесно, остави го да си попла4е, но не го оставяй сам, ами дръж го и го остави да пла4е, беz да го успокояваШ, zа да си иzлива натрупаните емоции. Може да даде 4удесен ефект, да му отлекне и след това да е съвсем спокоен  Peace
4ета в момента една книга на таzи тема и е мнооого интересна, та там лайтмотива е, 4е децата трябва да пла4ат, много е важно zа тях, и не бива да го предоватрим ни 4реz кърмене ( Embarassed виновна), ни 4реz успокояване, ни ниЩо, а просто да ги държим докато се успокояват (раzбира се, при положение, 4е не пла4ат от болка или глад).
Но неzависимо от това, ли4но аz мисля, 4е той се 4увства некомфортен и не zнае какво да прави.....  Thinking  Във всеки слу4ай според мен важното е да се намери при4ината и да се реШава проблема от там  Peace

# 142
Сега като гледам кой има ЧРД ми става криво, че останахме една шепа верни априлки.

А колко има в списъка, които са искали само да ги zапиШем?  ooooh!

# 143
  • София
Татянче, и аз интуитивно усещам така нещата, но не мога да го обесня на никого нито да предотвратя забележките от страна на други родители. Едва ли не ме укоряват, че аз съм такава и затова детето ми е такова. е да ама не. Незнам, може би да избягвам подобен вид родители, да не оставям Тони да си играе с техните деца и т.н Малко изолация, по-малко проблеми докато отмине кризата.

А тортата е супер, браво!!! И Милена личи, че е много щастлива!

# 144
  • 2 етажа над тавана
Татянка, да й изям на Миленка сладката муцунка- и нослето, и очичките, и бузките, много е джиджана Hug Heart Eyes

Енви, сръбнах си от почерпката, тортичката също ми се услади Mr. Green Да ти е жив и здрав юбиляра, нищо че го криеш в тайна! Mr. Green Wink

# 145
  • София
Незнам, може би да избягвам подобен вид родители, да не оставям Тони да си играе с техните деца и т.н Малко изолация, по-малко проблеми докато отмине кризата.
Ми бягането не е изход... Има много резон в приказките на Таня /макар, това да не е моето мнение, съм съгласна и на мястото на Скарлет бих пробвала/ само да добавя - когато Станимир е крив, кисел /защото му се спи най често/ никакво гушкане не може да свърши работа. Скарлет, защо не му предложиш по спокойни занимания когата вече е крив, това може да е от зъб, но може и да е от умора, натрупване на впечатления, емоции и тн.

А колко има в списъка, които са искали само да ги zапиШем?  ooooh!
Жал ми е да ги изтрия, че да си лъснем черно на бяло колко малко сме  Confused Почти всички ги помня... Марак, че и това е вариант да разчистим Списъка  Mr. Green тогава сигурна съм доста ще се появят.

# 146
  • София
Смин, само с хомеопатично - то няма смисъл от АБ и хомеопатично - АБ ще го неотрализира.

Нуни, питай! Peace

Дали са ми данни: Дея, Раче, Диабетка, Ваня, Катя, Чаена, Априлска мама, Рамама, Бабъл, Смин, Деси! С мен стават 12, значи има още 4-ри, които не са дали инфото! Хайде де! Naughty

# 147
Честит рожден ден на всички които празнуват, да сте живи и здрави!
Вени, мерси за лекарството,ще го пробвам.

# 148
Честит рожден ден на всички които празнуват, да сте живи и здрави!
Вени, мерси за лекарството,ще го пробвам.

Вени, мен са ми препоръ4али СИНУТАБ, тук го няма но в БГ го имало.
Аz пия СИНУК но не zнам в БГ дали го има, на билкова основа е, а днес ми иzписаха и УМКАЛОАБО (капки)  Peace

# 149
Аз не знам какво да пия, че за пръв път ми се случва това със синузита.

Общи условия

Активация на акаунт