АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 909
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ние днес добре се справихме с яйцата. Счупихме 4 при варенето и ни останаха 11. Ще направя снимка и ще пусна.

Ние ще сме тук на Великден. Който идва на църквичката на бул.България (пред нас), да свирне да се видим.

Болничките ми са вече много по-добре, почти им се завехнаха пъпчиците.

Лека вечер!

# 241
  • София
На мен ми се ще да остане списъчето на хората, които пишат все пак, но както решите!

Ренката вече ще ...хъм, хъм, ще и пиша на лични!

# 242
  • Варна
Честит  празник на всички празнували през изминалите дни!

Аз пак си живея в моя си сериал  Mr. Green Сега вече съм съвсем в оркестъра! Предложиха ми място и военните, дет са вика сладка работа без перспектива. Засега клоня към напускане, ама знам ли кво ще ми щукне. Твърде голяма ми се вижда стъпката с напускането на държавна работа.
Смини, гони ги до дупка с мокрите дрехи. Ники беше така преди месец, аз се оплаках и тука. Доста ги търпях, като се развиках и изведнъж спряха мокрите дрехи. Просто не ги сменят на навреме или по скоро сменят ги малко преди да ги вземем и те подгизват милите. Иначе с работното време ще си имат проблеми и при нас същите мурафети. Че си позволяват да дразнят последните деца, че не ги вземали майките им. Свеки ми разказва как разстроили едно детенце. Вадят последните да гледат как вземат другите. Що за хора са?! Все пак и ние работим, идват за втора смяна в 11.30, а искат да си ходят в 5 Twisted Evil

# 243
Красе като ти гледам аватара ,снощи сънувах ,че съм на концерт на Metalica  Joy .

# 244
  • Варна
Красе като ти гледам аватара ,снощи сънувах ,че съм на концерт на Metalica  Joy .

пак си по-добре от мен, аз сънувах полковника дето ми е началник сега да кара автобус  Joy Joy Joy. Ей, побърках се!
halapela , ако не етайна на как реши да кръстиш сина си Аксел? Щото аз бях едно време фенка на Гънс, че затова се замислих

# 245
И аз им бях фенка ,но мъжа ми го измисли  Laughing .И много мразя като сложат ударението на е   Crossing Arms  Simple Smile .Най-редовно в градината слагат ударението на "е" и много ме ядосват ,ама и аз съм патка и мълча .Обаче на концерта имаше много малко хора,само около 100 човека.Айде лека нощ на всички ,че се разписах нещо.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 23:53 от halapela

# 246
  • София
Здравейте и от мен,
не ми остава никакво време за писане. И аз като Бабълче все още нямам свое работно място и дебна заместника ми, за да прочета поне как сте и кой е пораснал.
С Гооооооооляма патерица поздравявам всички празнували последните дни: красавиците Вили, Диди, Мария и юначето Стенли. Пожелавам им здраве и безгрижно детство!   ura newsm59 newsm67 baloni
Енви, Иленко, Зарка и Наде, да ви растат здрави, умни, обичани и щастливи прекрасните слънчица.

Ние след няколко часа тръгваме за Варна newsm44 newsm44 newsm44. Взела съм 3 почивни дни и до 5-ти ще сме при родата. Отивам да се запозная със сладкия си племеник, откога чакам отново да гушна малко бебе Simple Smile

Днес Емо в яслата боядисвал яйце и отсрами дома ни, защото аз нямах време за такива занимания. Реших да не боядисвам яйца в София, защото в събота ще боядисваме с майка ми яйцата...
Смини, ама на недоразумения си случила мила...
Нашата ясла работо до 18:00, но се е случвало да вземем Емо и в 18:20 и да не е последен. Но никой нищо не ни е казал. При условие, че нашето работно време е до 18:00 няма как да се телепортираме на секундата в яслата и служителите го разбират.

Весели празници на всички! Бъдете здрави и обичани!
Отивам да спя, че пътя дълъг и ще съм шИфьорка...

# 247
Добро утро!

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЛИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ И ДНЕС РОЖДЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!! Hug Heart Eyes

Да кажа едно дзак, 4е малкия беше пак болен-грип ли настинка ли незнам. След изблик на сополи вдигна 38.4 в понеделник, но само тогава и удържахме фронта с хомеопатия.Сега остана малко сопол и кашлица от време на време. Ползваме и лекарства за астма и алергия, но без АБ. Хомеопатката каза 4е така действието на хомеопати4ните се забавя, но няма как. А ако се по4не АБ трябва да се пие поне 3 дни ина4е някаква реакция се полу4авала с хомеопати4ни когато е - не мисля уж/4укам на дърво/ да опитвам тая комбинация.
Аз също бях от неверниците, но ве4е 2 пъти се разбоява/както и преди-4есто/оба4е бързо ни минава крити4ното състояние.

Целувки на вси4ки Hug Hug

# 248
ТИНА,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛИЧНО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 Hug Heart Eyes Hug

Аз също съм за това, да има списък, но разчистен, пък и неукрасен - някак си по-прегледно е.
Но и да няма - пак съм тук! Mr. Green

Дочакахме последния работен предпразничен ден!!!
Party

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 11:47 от envia

# 249
Тинче, честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти любов и здраве!

Нашата ясла е до 6 часа вечер, само ни предупредиха да го вземаме първите седмици по-раничко, за да не остава последен от самото начало и да се травмира. За съжаление Младен не може да отиде по-рано от 5.30, но единственият път, когато Иво е останал следобяд, е бил весел и радостен и не е плакал. Аз съм много доволна от отношението им, мисля че добре се грижат за децата.

Халапела, винаги ми прави впечатление имената на децата ти, много са необикновени и много си отиват като звучене.

Раче, приятно прекарване във Варна!
Ние ще ходим в Пловдив, но чак в неделя, като изпратим девер ми за Англия. Дано този път не го върнат (той има адски лош късмет в това отношпение, полседните години го връщаха от Ирландия и Гърция - това преди да паднат визите). Ако не се обади до 48 часа - успял е, ще има купон  Wink
Искаше ни се да отдем и до Русе, но на този етап и с тия болни деца решихме да постъпим умно и да отложим  Tired

# 250
Тинче, честит рожден ден  Hug
Бъди винаги усмихната и щастлива, много здрава и обичана!

# 251
  • София
Тинче, честит рожден ден!!!![/glow]Много здраве, любов и успехи във всяко едно начинание!

Аз съм за оставяне на разчистен списък.
Ама много е хубаво така като се пише повече....

Боядисах яйцата и съм много доволна. А моето слънце, вчера ме изненада много. Като го взехме от ясла и ни дадоха първата му картина - рисунка на яйце, ами много добре се е справил милия, имал добър усет към цветовете. Освен това боядисвал и яйца, та получих и едно червено яйце. Сега съм окачила рисунката на видно място и само се хваля с нея.
Като чета оплакванията от държавните ясли, ами май е по-добре в частните стига човек да има финансова възможност. И по-добре се грижат за децата и по-малко боледуват.
А и с още нещо да го похваля моя син - оная вечер реших да видя дали може да яде сам, ами оказа се че детето си можело ама що да си казва, та сега му връчвам лъжицата и се оправя сам и не се цапа.
Айде лек ден, весело изкарване на празниците, ние пътуваме за Т-н и незнам дали ще имам време да се включа!

# 252
  • Русе
Честит Рожден Ден, Тина!
Да си здрава, обичана, засмяна и все така прекрасна мама!

И аз съм за разчистване на списъка, без да го махаме (ще ми липсва  Blush). От неподчертаните се сещам, че Dani_Tod (14.04) още пише тук. Засичала съм и други момичета да четат (adyto  и ladye, примерно)... Абе, права е Бубка за "развоя на събитията" - то е ясно, като се има и предвид активността в "родени 2004 и 2005", накъде вървят нещата.  Confused

Красе, голям джумбиш с твоята табота  Laughing ...ама, пак да кажа - ако планираш второ скоро, я си кютай при военните  Wink. Честно, мисля си, че е много жестока действителността за младите майки и бременни в частния бизнес... Rolling Eyes

...
Искаше ни се да отдем и до Русе, но на този етап и с тия болни деца решихме да постъпим умно и да отложим  Tired

Юле, ам що не вземеш да постъпиш неразумно, че да нащипя Данинцето по бузанките аз? Wink Hug

Раче, забравих да те поздравя за племеника!  bouquet - браво, браво... след толкоз каки, най-после мъж за другар на Емо в игрите! Sunglasses

Аз съм доволна от нашата държавна ясла, ама от Диди не съм доволна - продължава сутрин да реве като влиза  Close, но пък вечер я прибирам щастлива (и винаги чиста).

П.П., Успях вчера да боядисам яйцата - с Преслав, и нито едно не счупихме  Mr. Green. Днес ще ни дадат и това, което е боядисал вчера в градината (сега е на изложба).

# 253
  • София
Честит Рожден Ден, Тина!   bouquet

# 254
Тина, честит рожден ден. Много здраве, много поводи за радост и гордост.  bouquet

Раче, Юлче, Скарлет и всички други заминаващи нанякъде, лек път. И приятни празници на всички.

И ние утре заминаваме, а ми е толкова тъжно, че мама вече я няма да ни посрещне.

Общи условия

Активация на акаунт