АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 922
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Яна, Ема, Радост, Честит втори рожден ден, мили слънчица  Hug
Растете здрави и щастливи, бъдете обичани и винаги усмихнати!

Тина, Нуни, Фурор, честит празник и на вас, прекрасни дами  Heart Eyes
Бъдете здрави и щастливи майки, незабравими моменти с дечицата ви!

Раче, честито племениче  Hug да е живо и здраво и бате Емо да тренира  Mr. Green

Нуни, честита работа и ти пожелавам успех  Peace Дано и рожденичката да се оправи по-бързо  Praynig

Венианд, снимките се качват директно в албума. Ако имаш проблем, пиши на лични.

# 76
Добро утро мили дами!

Раче,честит ти племенник да ви е жив и здрав,да порасне голям,хубав и лъчезарен като бати Емо!

Честит рожден ден на красавиците Ема,Яна и Радост!Весел празник на порасналите принцеси и щастливите им майчета!

Прекрасно е да започнеш деня си с такава хубава новина за прекрасно здраво бебче и навън слънчо се усмихва,така че на всички ви желая усмихнат,весел и вълнуващ уикенд! Heart Eyes

# 77
ЧЕСТИТО И ОТ НАС НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕ4ИЦА В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ-СТАСКО,ТОНИ,ДЕЯ-МАРИЯ,ВАЛЕНТИН,ЙОАНКА!!!!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ЕМА,ЯНА И РАДОСТ!!!

РА4Е 4ЕСТИТ ПЛЕМЕННИК-ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 10:28 от rody

# 78
# 79
Честит празник на всички родженници от последните дни!Да са живи и здрави и много весели игри им пожелаваме Hug Heart Eyes.
На болничките ` Hug и скорошно оздравяване.
Юли на третия ден от яслата се прибра със сополи, засега овладяваме положението Praynig.Дано мине само с хремичка.И ние така чакаме последните 2 кътници Twisted Evil.Да излизат най-накрая че доста го измъчиха тия зъби Confused.
Приятни почивни дни и много игри

# 80
  Честит рожден ден на Ема и Радост. Весел празник, много усмивки и подаръци!

Благодаря за пожеланията, момичета! Hug Hug Hug

Раче, живо и здраво да е бебчето   bouquet

# 81
Теди 2 дни беше на ясла. Такова тръшкане не сте виждали сигурно-просто ужас...Явно 2-та месеца отсъствие са се отразили.
Госпожата го дърпа той виси и се вла4и-накрая го вкарват на ръце мятайки се и с кански рев.
Така ми е свито през целия ден и се обаждах и двата дни, но казват 4е след 2 минути се успокоява и вси4ко е наред.

# 82

4естит рожден ден на днеШните и в4ераШните рожденници, с пожелания zа много zдраве и само хубави мигове    bouquet

Хайде и аz в болния отбор. Милена ме zараzи и синуzита ми е в раzгара си. Добре 4е мъжът ми си идва утре, та да ходя на лекар в понеделник, 4е не се търпи ве4е. И на Милена неЩо не Ще да й минава  Thinking  Има оЩе (гъсти) секрети и пусто не може да ги иzкарва, а хем капвам постоянно фиz. раzтвор.... Thinking Идеи?

Ох Роди, мили4кия. Но добре 4е се упокоил след 2 минути  Peace

Ра4е, 4естит племенник  Hug  Вие Ще си бъдете ли у Варненско в на4алото на май? Да си спретнем една хубава среЩа, а? И Десито Ще са там, Роди, Сминс и Краси и те  Wink ....можем да zаведем малките в Делфинариума или детския кът в Морската  Sunglasses

Утре сутринта се връЩа наШия тати, най после. Накупил много работи zа Милена, дрехи, игра4ки.....  Crazy Та утре Ще праzнуваме рожденния ден и покрай вас се мотивирах да направя торта  ooooh! Ако не се похваля утре, по добре не ме питайте  hahaha

# 83
  • София
Танче, Laughing!

При нас хремата е в разгара си, тече нос - бистър секрет и киха ли киха. Отложихме пътуването - то и времето не, каквото трябваше - топло, така че сме си тука. Може и Мати да е хванал хрема и от зъба сега да се развихря. Пълен купон!

# 84
А при нас ни вест ни кост от последните 4 кътници  Thinking От лятото/ранна есен си стои с 16 zъба  Thinking Нас тепърва ни предстои купона  Crazy

Времето е много гадно тук, вали дъжд......а бе края на април е и оЩе сме на парно  #Cussing out

# 85
Ема, Яна и Радост, честит празник, малки госпожици! Бъдете винаги весели и чаровни малки кокетки  :bouquet:

Таня, и при Лекса все още ги няма последните 4 кътника.

Раче, честито ти племенник, да ви е жив и здрав!

# 86
На Тедко му излязоха преди около месец 2-та долу от последните кътници.Горе не съм видяла-долните като се хили и реве като тигър ги видях Mr. Green

# 87
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на милите сладурани Ема, Янчето-Писанчето и Радост! Бъдете здрави, весели, игриви и винаги щастливи!

Тинче, Нуни, Фурор - весел празник момичета!!!

Раче, да е жив и здрав племенника и майчето му също! Много да ви радва и Емко да тренира да бъде батко!
Вчера първия работен ден мина нормално. През по-голямата част от времето се чудех какво да правя, после пък имаше преводи за правене и даже си пресрочих работния ден, че хич не ми се оставяха 5 реда превод за понеделник Tired Но като цяло - не съм загубила тренинг, малко ми се губят някои термини при преводите, но мисля, че бързо ще си припомня нещата. Лошото е, че нямам собствено бюро и компютър и сега прелитам от бюро на бюро според това кой от колегите е излязъл по задачки от офиса.
Сутринта когато Маги отиваше при свекитата с баща й така тъжно ме погледна като ми казваше "Чао, мамо" и ми прати въздушни целувки, че направо ми се скъса сърцето. Насълзиха ми се очите и ми идваше да си я гушна и да не я пускам никъде да ходи. Sad hug

Болничките бързо да оздравяват Hug

"Нашите" кътници отдавна излязоха, но това не пречи Маги да продължава да плаче нощно време.

Забравих си всичките мисли и какво щях да пиша.
Засега лек ден! Hug

# 88
Честит рожден ден на Ема, Радост и Яна, да сте живи и здрави!
Раче, да ти е жив и здрав племеника. Аз много си обичам моите, след малко отиваме на рожден ден на племеника. То при нас много празници- вчера имахме годишнина от сватбата, цели четири. Утре Росен, майка ми и още половината рода имат имен ден.

# 89
  • София
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧЕТАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ И ПО-СПЕЦИАЛНО НА ДНЕШНИТЕ ГОСПОЖИЦИ!  bouquet

Раче, честито племенниче!

И Соня няма кътници. Сега наскоро излезнаха почти наведнъж 4-те кучешки, но без ниакви проблеми.

Вчера бяхме на преглед за гърлото и въпреки, че е по-добре забрани ходенето на ясла още една седмица. Май ще я гледа свекърва ми, защото остана ли още една седмица с нея вкъщи, и после 10 дена празници пак заедно раздялата после ще бъде кървава. Това дете нещо му стана-направо е като залепена за мен.
Хайде чао, че се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт