АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 906
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочетете и в темата за Пленума - наближава времето да представим списък на хората, които ще ходят в Усоето, т.н. роуминг лист!

# 16
Честит рожден ден на Миленката и Дими  nbirthday. Да растат здрави и усмихнати дечица.

Честит професионален празник на всички празнуващи    bouquet

Намерих рецептата за еклерова торта, гледах я цяла седмица с идеята да я направя и накрая я поръчах
 от Лагуна  Embarassed и май нямаше и 30 лв. , но както я предлагат , не детска. На специалните въобще не съм им гледала цените, защото съм взела отделно някои работи да я украся, пък ще видим какво ще се получи  Rolling Eyes.

Вени, дано наистина Мати така продължи с яслата.

Бубка, какъв е този морковен пай, нещо странно ми звучи  newsm78, вкусно ли е?

# 17
  • София
Почерпчица за нашия Ден!  Heart Eyes

# 18
ЧЕСТИТИ ВТОРИ РОЖДЕНИ ДНИ НА СТАСИ И НА ТОНИ!
КРЕПКО ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ОБИЧ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

ДАНЧЕ, НИЯ, ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ПРЕИЗПЪЛНЕНИ С ЩАСТИЕ И ГОРДОСТ МАЙЧИНИ СЪРЦА!
 Hug Heart Eyes Hug

# 19

Честит рожден ден на Стаско и Тони! Честито и на всички рожденици от миналите дни, които съм пропуснала!
Данче, Скарлет - честити ви пораснали младежи!   bouquet

Ние сме болни (аз, разбира се, съм най-зле), нощните изпълнения не секват и затова не ми се пише много. Мернах нещо за температурата и АБ - ами нашата лекарка не ни изписва АБ. Слуша гърдите и ако са чисти, дава само сиропи и капки за нос, независимо от температурата. Този път май улучих лекар.

# 20
Честит втори рожден ден на сладурковците Стаси, Тони и Марти!
Да са ни живи и здрави, винаги щастливи и усмихнати, гордостта на мама и тати и да изживеят едно незабравимо детство  Hug

Данче, Скарлет, Денинас, честит празник! Бъдете много щастливи с вашите съкровища и един незабравим празник!

# 21
Забравих. Наденце, пусни ми на лични адреса на албумчето, да кача снимки на Иво от РД.

# 22
Честита нова работа на Краси, пожелавам ти успех  Peace
Вени, браво на Мати  Grinning дано и занапред е така, за пореден път се убеждавам колко по-добре е, когато повечето деца са се успокоили.
Венианд, кажи вие как сте  Wink
Рали, чакам да се включваш по-често и д пишеш повече за вас, липсвате ни  Hug
Някой чувал ли е какво става с Цвети  newsm78
Бубка, направи ми впечатление, че надписа на тортата ви е на български  Heart Eyes
Априлска мама, това е ужасно  Sad вчера слушах по ТВ за една дето осиновила дете, но после го била с маша и кво ли не, защото й късало новите тапети  #2gunfire Поздрави за успешния тест   bouquet
Янче, вие как сте, как е малката бонбонка?

# 23
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И СТАСИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Вени, става въпрос за строителна фирма. Нова на пазара (от около година), позицията е за офис координатор, но според мен отива към технически сътрудник. Заплатата е добра за Варна, като има таван 1000лв. в зависимост от натовареността. Общо взето добри пари за мнооого работа (е, иначе няма как де). Сега видях, че ме викатна още едно интервю, честно казано ме мързи да отида  Embarassed Все още има възможност и за предложение от страна военните, така че имам още време и възможности.

# 24
Тони, Стаско, Марто, Честит Втори Рожден Ден, мили момченца Heart Eyes Много усмивки и обич на този ден и на всички останали.
Ния, Данче, Дени, честит празник мили майки  bouquet

Наде, Симонка е добре. Забавлява ни и повдига настроението.

# 25
Сложих снимки на Иво.

# 26
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСКО, ТОНИЛ МАРТИН!  bouquet

# 27
Честит рожден ден на Стаси и Тони!
Честито и на вчерашните пораснали рожденнички!

Мили мами да са ви живи и здрави сладките дечица,да ви носят радост,щастие и изпълнени с усмивки дни!

Краси,браво на теб за интервюто,не се отказвай и от другата възможност преди да си я проверила.Желая ти късмет!
Вени,дано Мати все така лесно и безпроблемно продължи с яслата.
Стискайте палци,че може би и Кало от понеделник ще тръгва на ясла,но всичко зависи от кашлицата и сополките,с които все още се борим.
Енви,аз все още не купувам за Деси подарък,но тя и не се сеща.
Юлче,дано бързо да оздравявате,пазете малкото човече,че те са много жални като се разболеят.

# 28
Големи сладури са рожденниците на снимките.Аз още не съм качила снимките на Кало от рожденния ден,но тук се опитах да кача някои по-отдавна направени снимки,дано съм успяла.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237353

# 29
  • София
Честит рожден ден на Стасик, Тони и Марти!
Данче, Скарлет, Дени, прекрасен и незабравим празник ви желая!

Нещо лентичката в подписа ми е състарила детето с 2 месеца. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт