АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 900
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Честито на всичките празнували през изминалите дни (няма да изреждам, че ще пропусна някой Sad)

А с Десито какво става!? Confused
Енви, ей ме на тук съм Wink
Напоследък нямам много време да пиша, но в малките промеждутъци дето ми се отварят чета Simple Smile
Днес си бях взела ден отпуск, та тичах да върша една камара задачи, които няма как да свърша извън работно време ... имах и огромното желание да платя данъка на колата, обаче и двата пъти като отидох и видях опашката и  Shocked трябваше да чакам около 3 часа и не беше ясно дали ще мина днес ... и затова реших да не чакам Crossing Arms Ще платя като мине срока, това е ненормално ... да направят и данъка за МПС да се плаща онлайн, че да не ми се налага да си взимам отпуск за да видя по опашките ... На всичкото отгоре съм и болна от съботата, но вече съм доста по-добре. Днес бях на контролен преглед и се оказа, че нещата се оправят и ми се размина антибиотика на мен ...

ЕЙ много са сладки дечицата. Такъв кеф ми е да разглеждам снимки ... Кало и той като види и сяда до мен и започва да нарежда "Мамо, искам да гледам снимките. Виж мамо, виж тази снимка,... "
После
"Това кой е? ... а това кой е..... а това кой е...." и така докато не разгледаме всички снимки и не обясня кой кой е Simple Smile

Целувки на всички и много Hug на болничките и да се оправят бързо Praynig

# 46
Добър вечер априлски мами!Не съм писала отдавна,но понякога ви чета. Hug
Първо честити две годинки на всички сладури и сладурки които съм пропуснала да поздравя!  bouquet Tada    bouquet
Благодаря,че не забравихте че и аз съм от отбора на вчера празнувалите и имаше поздрави и за мен,още веднъж благодаря,надявам се след празниците като дам близнаците на градина да успея да си взема изпитите и да отида на държавни за да мога да се дипломирам най-накрая. Hug Peace   Blush
Нашият рожден ден тепърва предстои и в момента съм насочила голяма част от вниманието си точно върху неговото организиране. Party
Ние с единият от близнаците-Асен пребивавахме 1 седмица в София,за да го оперират в Пирогов.
Радвам се че най-накрая всичко свърши и е зад гърба ни.
Много се притеснявах преди това,в тази връзка
/Много благодаря на Ренката защото ме успокояваше като ми даваше информация по всички зададени от мен въпроси,дори и глупави на моменти,може да съм изпадала и в прекалени подробности,но се тревожех за всичко как ще мине и тя ми даваше кураж и смелост да се преборя заедно с детето си с този проблем/  bouquet Hug  bouquet
Когато идвахме да ни свалят конците имах удоволствието да се запозная на живо с Надето,която също ме подкрепяше много и се посмяхме за малкото време през което се видяхме,за съжаление не можахме да видим Стенли,но другият път като дойдат в Благоевград на разходка ще се видим за повече и ще ви покажем снимков материал.
Другият ми син тези дни се опитва да прави спазъм,но за сега го овладяваме и потискаме,сезонът на алергиите е все пак,а и вирусите нямат край. Sad
Ами за сега това е от мен,бъдете здрави! Peace

# 47
  • София
Момичета, да почерпя за здравето и на моето момче!

Честито и на другите рожденници - Дея-Мария и Йоанка!

# 48
  • Добрич
Честито на всичките празнували през изминалите дни   bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ ДЕЯ-МАРИЯ, ВАЛЬО И ЙОАНА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА! ЧЕСТИТО И НА МИЛИТЕ ВИ МАЙЧЕТА!

# 49
  • Добрич
http://www.ndt1.com/article.php/20080416192625913#comments

Момичета прочетете, това е сходен случай с Алекс на Смини. Отново зверски нахапано дете от друго. Това е Артур детето на моята приятелка.Това се случва в "уж" най-елитната ни детска ясла в града.

# 50

НА ЙОАНА, ДЕЯ-МАРИЯ И ВАЛЬО!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМИ НА РОЖДЕНИЦИ!
НЕЗАБРАВИМ ДЕН!

# 51
Честит втори рожден ден на миличките рожденици Дея-Мария, Вальо и Йоанка!
С много здраве и усмивки да посрещат всеки следващ ден, който да е изпълнен с много щастие и весели игри  Hug

На прекрасните майчета Дея, Ренката и Ивка пожелаваме много здраве и щастливи моменти с дечицата!

# 52

Рали, чакам да се включваш по-често и д пишеш повече за вас, липсвате ни  Hug

Вени, надявам се да намеря време тези дни да разкажа за нас. Добре сме, но тази седмица имам много ангажименти и нямам свободно време.

Joy Joy Joy

Диди, това е ужасно  Close Онзи ден една позната чула в рейса две да си говорят и явно е, че били лелки в яслата и едната се оплаквала, че ставала луда като са много децата в яслата. Другата казала, че като се изпотят децата и отваряла прозореца и на следващия ден били в половин състав и нямала проблем  #Crazy #2gunfire #Cussing out

Рени, Стенли е в същия период и не знам какъв РД ще празнуваме  ooooh! а той на всичкото отгоре е станал и много агресивен и само по него ходя, за да не удари или одраска някое дете.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 08:51 от Nadeto

# 53
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ ДЕЯ-МАРИЯ, ВАЛЬО И ЙОАНА!

На скъпите им мами, много целувки и най-добри пожелания!

Днес Мати е плакал като влизал в тяхната стая, но имало много деца струпани и едно плачело! Чудя се дали не се е заразил и той от него. Преди да тръгне, мрънкаше да му пускам филмче, но тръгна с желание.

Това за изпотените деца и отворения прозорец съм го чувала, ама ако човек не иска да работи в детска градина, какво прави там? Какви хора са това, питам се?

# 54
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ДЕЯ-МАРИЯ, ВАЛЬО И ЙОАНА!

Вени, май никой не работи по призвание д ДЯ или ДГ, а от немотия. Аз лично не мога да си предствя какво е да се гледат 40 деца като моя бяс. Те затова и толкова ги гледат.
Поне моя не хапе в ДЯ, или не толкова лошо. Има едно дете, което редовно ги гризе, но пак не е толкова зверски. Просто се чудя, ако изгонят детето от ДЯ, защото хапе какво ще правят родителите??!! То и няма и как да го отучиш да не хапе, поне като са по-малки. Добре, че засега нямам такъв проблем.

# 55
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на днешните пораснали сладури Дея-Мария, Вальо и Йоана! Да растат здрави, усмихнати и винаги щастливи!

Честито и на майките им!

На патерица да честитя и на вчерашните чаровни муцунки Стаско, Тони и Марти! Много да радват майките си, да се забавляват и да са здравички!!!

Ще ми се да сложа хубави картинки, но съм вече на работа и време нямам.

Влязох да изкажа поздрави и пожелания, да не ви пропусна какви ги правите и после ще докладвам как е работния ден.

Лек ден на всички.

Петък е все пак!!!! Mr. Green

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с малко закъснение НА СТАСКО И ТОНИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ БОНБОНИ -
ПРИНЦЕСАТА ДЕЯ МАРИЯ И СЛАДУРА ВАЛЬО!
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

МИЛИ МАЙЧЕТА, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 57
Както Надето беше казала - пускам нов пост за да не развалям предния....
Диди, нямам думи...наистина...милото детенце  Cry Confused При Алекс поне няма последици в желанието му да ходи на ясла, въпреки, че все още има белег на крачето и го сочи с пръстче. Много е тъжно всичко това, но пък иотношението на родителите на виновното дете...нямам думи, поне при нас - родителите се чувстват все още зле, избягват контакт с мен, но аз дори искам да си поговоря с тях.

За мен причината е главно и основно в детето и в семейството, защото може да не са тези сестри или лелки, може да не са тези деца, но пак ще се случи, ако не се види от какво е продиктувана тази агресия...Ето една хубава статия.

Красе, не съм съгласна, в нашата група има една леля - Мариянка, ти я знаеш, защото дойде от вашата група - невероятно лъчезарен човек, усмихната е винаги и децата постоянно говорят за нея и я боготворят, имаме и добри сестри  Peace  И тук да ти кажа, че никога не съм мислила, че детето трябва да бъде изгонено от яслата, а трябва да му се помогне да не прави повече така. В нашия случай отстраниха момичето от общите игри леко и след някоко дни е обещала, че повече няма да хапе, но иска да играе с децата. Ами засега няма нови инциденти, дано и да няма в бъдеще!  Praynig А това какво ще правят родителите - ами ще му говорят на детето, ще му обясняват и ще ограничат агресивните фактори - филми, игри и т.н От 10 изречения казани, 2 думи поне то ще чуе.

Направо на психолог се превърнах след нашия инцидент, но не пожелавам на никое детенце да преживее този ужас!  Praynig

Сега малко по-ведро  Mr. Green

Мамче, този батко много сладък бре, а малката принцеса е бонбон, поздравления и за нервите и смелостта за породени дечица!  Hug
Юлче, тез сладури да ги доведете насам, че да ги нащипя по бузите. Ама според мен и 2те момчета си приличат на тати  Laughing Mr. Green
Наде, аз се чувам от време на време с Цвети, в момента са леко сополиви и те.
Вени, браво на Матюша!

Я да питам - освен Деската други навити ще има ли за Чукурово, че ще ходя да давам капаро?  newsm78 За датите 3ти и 4ти става дума  Peace

Нашата торта в заведението - 20 парчета беше 35 лв с все украсата от фигурки отгоре, мисля, че беше на приемлива цена  Peace

# 58
Ето какво забравих  ooooh! Мамче, Юлче, дечицата са невероятни  Heart Eyes направо ми се прииска и аз да имам две и да ги снимам, гушкам и да ги гледам как си играят. А Деси и Дани са толкова пораснали, че не знам вече колко бързо лети времето. Да ги нацелувате от нас  Heart Eyes

# 59
Честит рожден ден на Дея-Мария,Вальо и Йоана!
Весело празнуване мили дечица и мами!
 bouquet

Юлче,много бавно минава това гърло,а как боли...Милото Данинце дано по-бързо да му идва гласчето.
Деси,и ти бързо да оздравяваш.
Днес заведохме Кало в яслата да се запознае с госпожите и дечицата,че от понеделник вече да го оставяме по няколко часа и съм много щастлива,че на него му хареса там.Веднага си хареса играчки,даде ръка на госпожата и отиде вътре при децата и после с баща му не можем да го изведем навън.Много се обнадеждих от това негово първо посещение в яслата,дано само да не му омръзне бързо. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт