)
Напоследък нямам много време да пиша, но в малките промеждутъци дето ми се отварят чета

Днес си бях взела ден отпуск, та тичах да върша една камара задачи, които няма как да свърша извън работно време ... имах и огромното желание да платя данъка на колата, обаче и двата пъти като отидох и видях опашката и
Ще платя като мине срока, това е ненормално ... да направят и данъка за МПС да се плаща онлайн, че да не ми се налага да си взимам отпуск за да видя по опашките ... На всичкото отгоре съм и болна от съботата, но вече съм доста по-добре. Днес бях на контролен преглед и се оказа, че нещата се оправят и ми се размина антибиотика на мен ... ЕЙ много са сладки дечицата. Такъв кеф ми е да разглеждам снимки ... Кало и той като види и сяда до мен и започва да нарежда "Мамо, искам да гледам снимките. Виж мамо, виж тази снимка,... "
После
"Това кой е? ... а това кой е..... а това кой е...." и така докато не разгледаме всички снимки и не обясня кой кой е

Целувки на всички и много
на болничките и да се оправят бързо

Онзи ден една позната чула в рейса две да си говорят и явно е, че били лелки в яслата и едната се оплаквала, че ставала луда като са много децата в яслата. Другата казала, че като се изпотят децата и отваряла прозореца и на следващия ден били в половин състав и нямала проблем

а той на всичкото отгоре е станал и много агресивен и само по него ходя, за да не удари или одраска някое дете.
За датите 3ти и 4ти става дума