Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 313
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Шушони.Да е жива и здрава.

# 166
juju1 защо не пробваш с купешко. По-назад момичетата бяха споменали разни марки мисля, че Ам-ам видях, но не съм сигурна и на хип пюретата. Като се дава разреждай с малко мляко и започни с по една две лъжички на ден, особено щом не и харесва и постепенно увеличавай. Спомням си с каката, че имаше майки, които направо разреждаха пюрето с мляко и го даваха на бебето да пие, не знам до колко е правилно де. Аз го давах на нашата кака с лъжичка, но постепенно се почва.

# 167
  • Варна
Аз не бих давала с шише, против съм, защото бебето трябва да се научи да яде с лъжица, затова и се почва по-късно захранването, когато то е готово. Ако сте забелязали когато давате капки с лъжичка, бебенцата все още избутват навън с езичето.

Шушони, честит рожден ден!   bouquet

# 168
Здравейте. Нямам много време за чата, много бързо пишете не мога да сваря да чета. Вивив ми пише ,че трябва да си намаля снимките на 200 пиксела , как да го направя бе хора. Едвам ги сложих , ко ги изтрия втори път няма да мога? Embarassed Embarassed

Сега ще обесна -отива върху снимката с дясен бутон казваш с коя програма да е отвори
избираш си - Майкрософт офис  пикчър мениджър, после отиваш горе и натискаш Пикчър и излиза падащо меню, от там избираш
Ресайз и отстрани намаляш процентите . Peace
Дано съм обеснила правилно ! 

# 169
  • София
Благодаря усмивка ще опитам. Ако изчезна значе нещо не съм разбрала Embarassed

Честит рожден ден на Шушони!  bouquet

Благодаря и за съветите за захранването. Аз съм си купила и готови ,но не смея още да почна. Чакам да наблизим 4 месеца Hug

# 170
juju1, и на мен ми е болна тема това захранване. От всякъде всеки ден чувам различни мнения по въпроса и да се чуди човек с какво, как и защо?! От толкова много инфо реших да започна със малко сок от ябълка на Хип (3 дни), после ябълка и морков, например, така сок около седмица-две да свикне малко коремчето и после от 4 - 4,5 месец да пробваме плодово пюренце, засега така съм решила newsm78 .

# 171
  • София
Момичета неискам да се мешам,но защо не отложите соковете за по-натам,първо някакво пюренце....

# 172
Благодаря ви момичета за милите думи. Hug
Вече сложих децата по леглата и къщата утихна. То нямаше голям купон, само ние си бяхме.
К `во да правиш, женени с деца. Rolling Eyes Crazy
А иначе не пропуснахме разходката и днес, а вие в чата ли се загубихте?

# 173
  И аз ще захранвам-но проблема как стои с пълна сила.Единствената лекарка тук,която е за късно захранване препоръчва да се почне с каша,а на мен някакси ми се иска с пЮре.Защото сега докато пи аб яде и лечебна хумана с лъжица-и бананова и морковена-предпочита  морковите на Милупа.И не ме питайте какво стана-мадам се усети че и е по-лесно да зее и аз да бутам лъжицата и сега даже и млякото си ядем така ooooh! ooooh!
  След дълго търсене на правилния биберон се спря на НУК-каучук,с широката основа.А иначе си харесва силиконовата бибка на КАМЕРА.Та ги препоръчвам,а за лъжицата не се отчайвайте-голяма част отива на вън и номера е да хванеш цаката на езика-после вече си гълтат нормално bowuu
 А сега за другото-наближава вече 4-тия месец .Имам още малко от Милумил1,но няма да стигне до тогава,може би 3-4 дни преди 4-я месец.И мога ли да взема Милумил2 или да си взема 1-цата и да изчакам да  свърши и после newsm78
Някои иска ли едно кремче п/в колики-за външно мазане?

# 174
  • пред екрана
Благодаря на всички ви, че бяхте съпричастни на моите притеснения и радост! Hug Hug Hug

newsm59на Шушони

# 175
Ние купихме от самото на4ало широките биберони на НУК, каучукови. сега съм изкупила единичките в Люлин  Mr. Green Само тях признава. Имаше и една криза де, когато искаше един силиконов на БейбиНова, но беше за кратко.  baby_neutral
Аз днес разглеждах каши и пюрета. Бях решила да захранвам с картоф и зеленчукови пюрета, днес се размислих и реших с каша, но сега пък умувам по нощите: кърмата и АМ са сладки, следователно няма ли да е по-малък стреса за бебето ако започне с нещо сладичко  newsm78 ей на какви ги мисля по никое време  ooooh!

# 176
  • София
Aз да споделя отново моят тъжен опит със захранването на каката. Просто да не повтарят моите грешки майките с първи дечица. Но съм в лек ужас, че може отново да не се справя  Confused

Почнах да захранвам Ева на 4 месеца. Не беше готова. Това, че бутат с езиче храната навън е и рефлекс, но на нея не и харесваше да яде така и не и харесваха пюретата (почнах с морков, после картоф и морков и т.н.). Вместо да спра и да я изчакам някоя друга седмица. Аз настоятелно увеличавах дозата. Купих шише с накрайник лъжичка - уж за по-лесно, но накрая просто сложих биберона на това шише, отрязах с голямата ножица и тя взе да си яде от шишето. Но пак не по много, защото и растяха зъби, защото навън беше месец юни и беше 30 градуса. Яденето се превърна в мъка, убиваща цялата радост от това да гледаш как расте детето ти.  
Не остана ненаучена да яде с лъжичка или да пие от чашка, не умря от глад  Mr. Green , не остана незахранена...ама аз си съкратих живота, че и този на хората около мен.

Просто ви препоръчвам ТЪРПЕНИЕ И УМЕРЕНОСТ и на себе си го препоръчвам най-вече!

Хайде лека нощ!

# 177
  • Карлово
Алекс, препоръките на коконка за захранването може да ги сложиш на първа страничка, определено съвпадат с моята философия по въпроса. Peace
Да ви кажа това французойчетата много ще са дребнички Mr. Green Получих си една поръчка от Редута само с неща за Ангел, размер 71, който е за 9-месечни, пък му станаха на моя 60 сантиметров 3-месечен синковец Grinning

# 178
A къде чатите ако не е тайна?

# 179
А сега за другото-наближава вече 4-тия месец .Имам още малко от Милумил1,но няма да стигне до тогава,може би 3-4 дни преди 4-я месец.И мога ли да взема Милумил2 или да си взема 1-цата и да изчакам да  свърши и после newsm78

Аз също храня Алекс с Милумил 1 и се питам същото. Аз мисля направо като ми свърши храната след 3-4 дни да и взема направо двойка. Тя вече яде плодови пюрета с лъжичка и нямам проблеми. Хубавото на пюретата е, че тях не ги повръща, за разлика от АМ.

Общи условия

Активация на акаунт