ЮЛСКИ бебчета '08(тема 40)

• 11 127
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Simple Smile
Благодаря на всички, които са ми писали за витамините   bouquet

Тити,  Hug за филмчетата, защото аз така и не можах да ги намеря...сега Кетито вече ще ги види Simple Smile

# 106
  • София
Whitewitch А, още вчера ги видях Joy А търпение хич нямам Joy

Сакси нищо чудно да е 1000лв сметката. Аз миналата бременност бременност си пазарувах още от началото, а и си работех и не усетих много. Е не съм купувала много дрешки, защото братовчедка ми ми даде 1 куфар с бебешки неща от Англия, които бяха несравними.
Ако не искаш да пазаруваш от сега, просто си заделяй всеки ден по 5-10 лв, колкото можеш и ще ти се съберат Hug Иначе идва множко но веднъж  ooooh!
Аз така правя за подаръка на снаха ми. Искам много неща да взема и си събирам пари и по малко купувам Peace

А сега като си сметнах какво ми трябва и ми остават покупки за 200лв Grinning

# 107
Бухтичка, дано всичко е наред при теб.
Аз пък като гледах филмчетата все повече се надъхах за нормално раждане. Щом жените могат да раждат сами в къщи и веднага след това да си гушкат бебетата и да ги кърмят, защо аз да не мога да раждам нормално и то в болница. Направо ми дойде куража, все си го представях много по-страшно  Mr. Green Снощи пък снощи сънувах, че ми пада тапата и баща ми ще ме води да раждам. Ама тапата си беше в буквален смисъл тапа, като капачка за шише Crazy Сутринта като станах си първото нещо което направих е да си пипна корема дали е на място и слава богу там си беше moresmile

# 108
Пърли е права за секрета, аз също имам такова изтичане и си слагам ежедневна превръзка като излизам, че се случва при  ходене, клякане , както и ако малките ме удрят ниско долу (тогава е най-гадно, сякаш всеки момент ще излязат) . Confused
А бе аз сменам по 5-10 ежедневни превръзки и не мога да им смогна. При мен истича огромно количество  #Crazy #Crazy #Crazy И затова вече се стряскам. Не иаксх да коментирам, но като има и други реших да споделя.
А тези клипчета .... no comment. Само не разбрах за какво и таткото трябва да се мушка под завивката. Да не би и него да го втриса след раждането.  hahaha hahaha Много се е изморил милия, та да се сгрее. #Crazy Shocked Shocked

# 109
  • Варна
Здравейте мамита,
аз нямам много време да ви пиша, но често ви чета. И на мен много често ми се случва да сънувам, че вече съм родила. Когато стана се чувствам странно, че още имам корем, толкова е реален съня.Ама сигурно е нормално. Все пак всички се вълнуваме за предстоящото ни раждане.

# 110
А бе аз сменам по 5-10 ежедневни превръзки и не мога да им смогна. При мен истича огромно количество  #Crazy #Crazy #Crazy И затова вече се стряскам. Не иаксх да коментирам, но като има и други реших да споделя.

Абе, хайде, не сменям по 5-10 превръзки на ден, но поне по 3-4. Доста са си също. От началото на бременността, откакто ми се увеличи този секрет, ми взимаха 4 пъти микробиология досега и пак ще ми взимат. Не са ме оставили. И досега няма нищо, ни гъби, ни други чудеса. А и като се поддържам сухичка и се поизмивам често с водичка, не ми пречи чак толкова. Но навън е кофти де, няма какво да направи човек.

# 111
момичета и аз съм със силно увеличен вагинален секрет дори преди два дни се оплаках от леки червеникави жилки в него които ме хвърлиха в ужас но за щастие са били на ниво лигавица, а не от където не трябва..... така или иначе / как да се изразя по интелигентно/ цялата ми вагинална област е станала ужасно чувствителна ...... например като си вземам душ струята от душа ..... винаги нея съм ползвала направо ми се струва че ще ми пробие / да/ и отделно с този увеличен секрет ...
а корема си го мерих 89 см но иначе изглежда огрооомен защото по принцип съм слаба и съм като глътнала глобус в момента ....
започва и да ми натежава усещам че движенията ми са по забавени не мога някой неща да правя навеждане, малкия като му обувам чорапогащник примерно или панталони не го слагам да седне в мен защото трудно го стигам отпред крачетата вечер ме позаболява кръста усещам вече / надявам се само подготвителните / контракции ...
по принцип съм със силно чувствителна матка или как се казваше точно имаше някакъв термин и от ей сега страшно много контракции имам до края на бременността, освен това понякога корема ми става като камък твърд и така стои примерно час....
моля се да нямам проблеми и да не се налага да оставам на легло или пък не дай боже системи болница че моите мъже какво ще правят без мен и най вече малкия Владко като той милия си суче още .....
има ли друга майка която да чака дете сега и да си кърми другото още
аз уж опитах няколко пъти отбиване .... без успех и като гледам ще направя кърмене в тандем ..... чесно казано не се натискам особено за такава екстра .... защото предполагам бебето като започне да суче това голямото ще заиска и то и не дай боже навън ще съм си само за снимки
ок момичета хубав ден на всички

# 112
Аз също имам по обилно течение и доки като го видя последния път каза: "Ама това е мнооооого хубаво течение"  Shocked  съвсем нормално за бременността, но все пак взе секрет - чиста съм и част от секрета смеси с нещо оранжево за да провери, за всеки случай, дали има изтичане на околоплодни води, е нямаше! Така, че мисля, че е излишно да се притеснявате преди да ви види доки!

Коколина, Дуци, аз имам снимки на една приятелка по време на секциото и, и то в същата болница, където ще раждам и аз  bowuu не ми е удобно да ги пусна във форума, все пак не съм я питала ... , но ръцете и определено са опънати и ми се струва, че даже са вързани с нещо, като колани  newsm78!

Дуци, на мен би ми било интересно да разкажеш с подробности за твоето първо раждане!

# 113
А бе аз сменам по 5-10 ежедневни превръзки и не мога да им смогна. При мен истича огромно количество  #Crazy #Crazy #Crazy И затова вече се стряскам. Не иаксх да коментирам, но като има и други реших да споделя.
А тези клипчета .... no comment. Само не разбрах за какво и таткото трябва да се мушка под завивката. Да не би и него да го втриса след раждането.  hahaha hahaha Много се е изморил милия, та да се сгрее. #Crazy Shocked Shocked

Ходила ли си на лекар, какво е неговото мнение по въпроса?

# 114
  • София
Искате ли да ви пусна разказа за моето първо раждане Simple Smile

Даааа Simple Smile Интересно ми е да чета такива истории!
Покрай вас и аз вчера си премерих тумбата, 90 см при изправено положение.

Да ви се похваля - през почивните дни бях с фирмата на тийм билдинг! Страхотно изкарахме, бяхме в един прекрасен спа хотел близо до Банско-Разлог. Всичко беше перфектно - изключително внимателен персонал, храната (много богат избор, оценявам го най-вече понеже съм вегетарианка), самите игри, които фирмата беше уредила и (разбира се!) природата!
Е, от всички процедури можех да ползвай май само басейните и масажа за бременни (това последното не го направих), но пак останах доволна! Оказа се, че съм можела да стрелям с лък и достойно представих отбора  Joy Някои игри пропуснах, но пък направих много снимки.
Ето 2, които са ми правили колеги:
стрелям с лък
а тук нищо не правя  Laughing
Онзи ден си снимах растящото коремче, ще гледам тези дни да ви показа снимките Simple Smile

Снощи нещо много напрегнат ми беше коремът, имах и някакви контракции, доста се притесних. Чета сега, че и Райка е с подобни вълнения  Hug Днес съм добре, да си стисна палци, Peace дано закрепя стабилно. Искам по празниците вече да се преместим в нашето си жилище! Много ми е притеснено, че вече съм 29 седмица, а НИЩО не мога да приготвя за бебето, нямаме място в момента. Ако реши да бърза, ще стане лошо...
Между другото, аз не ползвам ежедневни превръзки, а парчета памук (но да е чист, без синтетични примеси) и съм доволна. Моето течение също е по-силно, а превръзчиците като че ли ме спарват и ми се струва, че ме предразполагат към гъбички.
Спирам сега писането, че малко поспрях работата  Crazy В скоро време пак ще се отчета, може би със снимките на тумбата  Laughing Весел ден на всички ви и кураж на Катина, Ками и всички лежащи и притеснени!

# 115
  • Sofia
Спрете се бе хора, няма изчитане това вашето Mr. Green

Сто неща искам да пиша, дано не изпусна:

За покупките - и по моя списък са 1000 лева, при това БЕЗ количка, помпа за кърма и ваничка със стойка, че те ще са ми подарък.
Ето ви по групи - дрехи - 111лв (имам доста от сестра ми)
за спане - 385лв (с легло и матрак)
Баня и тоалет- 140лв
хранене - 257лв ( с ел.уредите- стерилизатори, нагреватели и прочее)
аптечка - 60лв
за мама (за кърмене) - 100лв

За Токуда - доколкото виждам е потвърдено, че от 01.05 цената за раждане става 1500лв Confused

За омегата - аз сега чувам, че е добре да пия 3-6-9 докато съм бременна. Аз такива си пиех преди да забременея, сигурни ли сте, че са подходящи за бременни? newsm78

Не съм гледала филма за домашните раждания, ама гледах по Zone Reality раждания (вкл и домашни) и честно казано ми се струва ужасно да се гърча по 16 часа само за да усетя раждането напълно, а пък гледката отдолу ми беше много кофти (по принцип не мога да гледам кървища, операции и прочее) та много ми се иска мъжа ми да не настоява да гледа Embarassed

Мисля, че и аз вече имам гъбички #Cussing out Отвреме-навреме имам гадно леко сърбене, а преди нямах такова Confused

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 11:57 от NBM

# 116
Здравейте, едва успях да изчета всичко, хем само вчера не бях влизала. Вчера си изкарахме супер, но няколкото снимки ,които направих ще ги кача довечера, като си дойде мъжът ми. Радвам се , че се запознах с нови мами, даже и с  една от юнските, която по погрешка попадна при нас. Всички са много готини.Съжалявям за закъснението със снимките, но аз не знам как, пък и ще бързам, защото пак имам сума ти и задачи за днес. Сякаш като ходех на работа бях по свободна, не че се оплаквам.
Веси, и аз бях като теб последните дни на работа, броях ги като при уволнение, просто я намразих. Но най накря свършва и после ще се кефиш максимално, съвсем малко ти е останало.
И на следващата среща всички липсващи от вчера да са на линия!

# 117
Мен още ме държи хубавото настроение от вчера  Laughing въпреки че шефката (нали се скатах от работа) се убила да ме търси и звъняла на мобилния  Confused но като се чухме днес се оказа че нещо не и е добре и ще си остане вкъщи  Wink
От тези клипове за домашното раждане този в тоалетната е направо ужасен, не можах да го изгледам целия, то детето суче, котката се разхожда, крачето на бебето се подава  Sick
Иначе съм за раждането в болница при сегашните условия в БГ, но с уговорката да те оставят ти да решиш искаш ли упойка или не, искаш ли окситоцин за ускоряване на раждането или не. А не защото на доктора му свършвала смяната да ти сложат система, да те карат да напъваш, да те срежат за да е по-лесно и т.н. Ако има медицински показания това е друго, но поне аз смятам да държа да ме информират и да обясняват кое защо и как. Пък като дойде времето ЖЗ ще видим  Rolling Eyes
И аз имам по-обилно течение, но не ме притеснява, защото нямам сърбеж или неприятно усещане.
Бухтичка стискам плаци да не са околоплодни води  Hug
Танита чакаме снимки  Grinning

# 118
Споко момичета, аз всеки ден преподавам на ученичките, че влагалищния секрет става по-обилен при някои състояния, бременност, овулация, стрес и т.н.

Това, което са ми изписали не би трябвало да са антибиотици, а антимикотици, абсурд е антибиотици да се изписват за гъбички.  Днес ще се консултирам с тази дето ме следи по каса. Вчера кво правих кво смятах - трябваше да дам 55 лева за преглед и взимане на влагалищен секрет, а накрая на касата платих само 15 лв, мн странно, доктора ли се обърка, жената на касата ли. Добре ми дойде.между другото прекаляването с ежедневните предвръзки също може да предразположи към симптоми на инфекция, особено с тези ароматизираните. Аз вчера спрях да си слагам и се чувствам много по-добре. Явно и те са ми дразнели допълнително.

Дуци, малката не успява да ме върти на пръста си все още и да ме манипулира. Въпреки хитрите и дяволити очички, но е крайно артистична и би могла да заблуди тоя оня, но за мен все още е прозрачна. Снощи много смешно ме отряза. Лягам до нея да заспива и ме изби на любов, почнах да и казвам - много много те обичам и тя по едно време вече унесена ми вика . абе престани да ми говориш, че аз ще си заспивам вече...  Laughing После се разсъни и тръгна да светка лампи и да ми показва къде си била ударила коляното и имала синявица.

А корема ми е толкова колкото Яна е висока или малко по-малко. Тя е към 95-98 см...

# 119
Хей, Julie_k, радвам се, че си се обадила, вече бях почнала да те мисля!  Hug Браво за отсрамването на отбора Simple Smile
Вчера минах през "Изберете българското" в НДК и купих малко бебешки дрешки, има добри на сносни цени, особено на една фирма, Стеда ли беше... newsm78
После следобед с мъжа минахме през "Малечко", че ни е наблизо и гледахме колички. Малко са скъпи нещата там, но пък продавачката беше много любезна и определено си тръгнах доста по-информирана, отколкото влязох. Нарамихме се и с един куп каталози на NeoNato, BebeConfort и други разни...А приятелят ми беше много смешен, като взе да разпитва, да се интересува и да изказва мнение, с по-голям хъс и интерес от мен Simple Smile Беше ми драго да го слушам как си говорят с продавачката  hahaha

Саксофонче, давай списъка, който си направила, да го обсъждаме заедно, че и аз се шашкам леко за цените....

Общи условия

Активация на акаунт