ЮЛСКИ бебчета '08(тема 40)

• 11 142
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Момичета , благодаря ви  Hug
Другата седмица най вероятно ще е последна, ако въобще ходя през цялата седмица..Заместника ми идва тези дни да се обучава и от понеделник е на работа.Аз трябваше да работя до 25-ти уж за пълната си заплата  Rolling Eyes, от която сега ще изрина пари за стелки на онзи човек ...излъгания от мен.. Rolling Eyes
В скандала по телефона с мъжа ми преди 2 часа казах, че ще скоча от терасата вече ... и явно доста истерично съм звучала, защото човека горкия дойде преди малко, избягал от работа да види дали съм у ред ... ooooh! Просто не ме е виждал и чувал в такава светлина..Та ме нацелува и замина току що пак да работи ..
Пак се оплаквах ама само вие ме разбирате  Hug
Обичам ви  Heart Eyes

# 46
искате ли линкче с видео за домашни раждания?  Wink може и на лични.

# 47
  • Варна
искате ли линкче с видео за домашни раждания?  Wink може и на лични.

давай ги тука, и без тва съм психясала днес ... Crazy

# 48
Ето един линк за меренето на коремите във Варна в новините на Еврофутбол
http://www.eurofootball.bg/news.php

# 49
Веси ползвай формулата на Карлсон "Спокойствие и само спокойствие" Hug
Никой клиент не е по-важен от бебчо, нали?
Още повече, че човека е бил разбран и това, което те мъчи е собственото ти чувство за вина. А от това полза няма никой.
Я спри да мислиш за това и си намери приятно занимание  Sunglasses
Утре сто на сто ще ти е смешно за днешните емоции  Sunglasses

# 50
  • София
Потресена съм!  Shocked
Вчера си направих един списък с нещата, дето трябва да вземем, че нали ще чакаме 9тия, поне да имам някаква подготовка... и така излезнаха ми около 30неща и сега се разрових в разни онлайн магазини да видя горе-долу цени. Написах им някакви средни и ми излезе като крайна сума 1000лв. Направо не знам от къде ще ги вземем тия пари като аз сега и не ходя на работа. Трябва да говоря май с мъжа да отделим някаква сума и от заплатата за тоя месец, че иначе наведнъж множко ще ни дойде...  ooooh!
Не знам дали не съм се оляла и да съм писала излишни неща, но и да махна 1-2 няма да падне много сумата. Rolling Eyes

Веси, не че съм добър пример, ама моля те "тревожи мисълта си" с позитивни неща. Хич не се ядосвай!   Peace Тази вечер си легни и кажи вълшебните думички "Утре за мен ще е един щастлив и спокоен ден. Просто прекрасен! Двамата с бебчо ще се чувстваме чудесно."  Hug

# 51
Момичета, вечерно време ми се учестява пулсът и сякаш не мога да си поема въздух. Като вдишам дълбоко се оправям, но е неприятно. Случва ли се на някоя от вас?? Каква може да е причината?

# 52
  • София
jollity, на мен ми се случва понякога да се задъхвам... Абе седя си на дивана, гледам ТВ  и се задъхвам. Без никакво физическо усилие..  Rolling Eyes

# 53
Веси не се ядосвай още малко остава Hug на другата среща и аз идвам днес не можах мъчи ме тази хрема  Close  и за протокола 89 см корем те май 6+ килограма там само са се натрупали
От 2 дена забелязвам лицето ми подпухнало Rolling Eyes

# 54
Момичета, вечерно време ми се учестява пулсът и сякаш не мога да си поема въздух. Като вдишам дълбоко се оправям, но е неприятно. Случва ли се на някоя от вас?? Каква може да е причината?

Случва ни се, най-често от вариациите в кръвното, или като сме забравили да пием достатъчно вода (течности). Като ти стане така, сядаш или лягаш най-добре и започваш да дишаш бавно и равномерно докато се нормализира. И си наливаш една голяма чаша вода да си възстановиш течностите.

Веси, ако бях на твое място щях да си направя една купа пуканки, да си сваля 2 забавни филма и да си изкарам вечерта без грижи и терзания.

# 55
Явно е било забавно днес, мен още ме е яд, че не можах да дойда  Sad. Инка, мерси много, ще се радвам, ако не ти трябва да ми го дадеш  Hug, дано на следващата среща мога и аз да дойда вече, искам да се запозная с повече от вас. Но мойта бъдеща заместничка денс се обади, че се отказва и сега трябва да търсим друг човек, аз мислех края на май да излизам болничен, но ще видим дали ще стане или ще трябва до 5 юни да си ходя  Rolling Eyes.
Веси, спокойно, не го вземай толкова присърце, нали човека не е бил толкова ядосан, заради бебчо трябва да си спокойна.
А моят корем, в четвъртък на консултацията беше 79 см  newsm78, освен ако нещо не съм разбрала погрешно де, сега като ви чета, много малко ми се струва.
Не се сещам какво друго щях да пиша, така че лека нощ на всички и сладки сънища  Heart Eyes

PS Забравих да честитя наградата на Шмилянка Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:46 от kupa

# 56
сакси, повечето онлайн магазини дават високи цени. Поинтересувай се какво можеш и искаш да вземеш от приятелки/роднини, после обиколи места от рода на Даяна и Ники, и положението ще ти светне  Peace не забравяй, че ще има подаръци, някои от които можеш да уговориш предварително.

купа, на консултацията май мерят коремите в легнало положение? така излизат по-малки.

# 57
  • София
... после обиколи места от рода на Даяна и Ники, и положението ще ти светне  Peace

Това магазини ли са, че нещо съм изглупяла..?  Blush

# 58
това е складът в хаджи димитър, на който вече ти давах адреса  Wink един ден просто ще те заведа там  bowuu

количката ми е от Илиенци пък. Но не я препоръчвам, въпреки че второ детенце ще бутам в нея.

# 59
  • София
А, аз вече много добре го знам къде е. Попадна ми брошурка за него. Но мислех, че се казва Бялата къща  Joy Все едно.  Hug
Не съм ходила още, понеже съм от хората, дето си умират от неудобство, ако само влизат и зяпат, пък накрая нищо не купуват. То разбирам да питам за нещо конкретно и да го няма... ама просто така да гледам.. (Тук не влизат големите магазини на самообслужване като КОМО, ХИПОЛАНД и т.н.)

Общи условия

Активация на акаунт