Маги спя тази нощ по-лошо, събуди се към 5.30 да яде, а бях отвикнала, все се будеше към 7-8
. Това е защото снощи ми заспа по никое време (като даваха "Music Idol") и се събуди само за банята. Дано днес пак да се върне към стария си режим, че аз не мога да си легна в 8 часа
. По ме устройва да заспива късно - към 11 и да спи до 7-8, така поне и аз спя по това време. Сега също е будна и си е в кревата, заиграла се е едни дрънкалки на Блажко.Активна гимнастика нямам и мисля пак да не купувам. И без това се чудя какво да правя повечето им играчки, някои изхвърлям, други сваляме в гаража, ама там все пак трябва да остане място и за колата. Живот и здраве като родя трето започвам всичко да давам на църквата.
За рецептата за сач: Сачовете ми са най-обикновени, купени са от "Произведено в България" и двата. Има по 4, 5 и 6 лв в зависимост от размера (аз имам от 6лв., а вчера си купих от 5 лв., че предишният ми е по-голям от котлона). Преди първата употреба се мажат обилно с мазнина. Също така винаги спазвам правилото да сложа сача върху студен котлон и после бавно да го загрея (котлоните са ми до 9, аз готвя на 4-5). Иначе рецептата е следната - слагам малко мазнина (масло) и каквито зеленчуци имам. Разбърквам леко докато поомекнат, после отгоре настъргвам кашкавал (слагала съм и топено сирене и отгоре кашкавал и запичам във фурна). Пробвала съм с лук, домати, тиквички, чушки, гъби (стават великолепни), броколи и патладжан. Зеленчуците са според сезона и каквото намирам в хладилника. Все се каня и да нарежа малко бекон да видя какво ще се получи. Обикновено към сача предлагам на домочадието и някакво задушено месце в гюведже или сирене по шопски (Митко умира за такова нещо). Става доста бързо и много лесно. Преди да сложа кашкавала слагам сол и подправки. Най-често слагам от тази подправка на Маги със зеленчуците, също така съм слакала кимион и листни подправки (чубрица, риган, мащерка). Сигурно става хубаво с черен пипер (в къщи въобще не използваме), но не съм пробвала, че няма да се яде.
За зодиите - аз съм Близнак, Митко и Маги са Водолейчета (нали са и на една дата родени), а Блажко е Везни. В къщи все сме въздухари. Иначе най-трудно на мен ми е със зодия Риби и Дева. Иначе в хороскопите пише, че съюзът между Близнак и Водолей е много траен, още си изпитваме нервичките (вече 8 години), може и да е вярно
.Барамундито ми реве, отивам да кърмя
. 

От какво може друго да са толкова течни и слузести?
И асцендентът ми е рак! 
/както казва моя дядо/Немога да се включа - имахме гости.
.