Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 368
  • 315
  •   1
Отговори
# 15
Лилииии! Ха да ти е честито! Какво стана с Ева (нали тя беше...)?
Шапчице, аз ме нема на 5-ти...

# 16
Шапчице, през ваканцията повечето хора ще гледат да избягат някъде. По-добре е да се видим след това.

Естествено, че всички мами имат право на глас, "Пълна къща" не е само софийска кауза. Затова си имаме тема, да може всеки да си каже, дори да му е невъзможно да присъства физически на срещите.

Ева остава член на Управителния съвет. Галя също.  Simple Smile

# 17
Ако някой друг изявява желание, може да се самопредложи. Няма нищо лошо. Нека да има избор. Моля не се чувствайте длъжни да изберете непременно мен, защото Цвети ме е предложила Peace

# 18
Ако някой друг изявява желание, може да се самопредложи. Няма нищо лошо. Нека да има избор. Моля не се чувствайте длъжни да изберете непременно мен, защото Цвети ме е предложила Peace

Аз се самопредлагам да бъда почерпена лично от теб за новия ти пост, на място, когато се моторизираш......

Не се чувствам длъжна да те подкрепя, защото Цвети те е предложила......Тя ще е Голямата Председателка, ти ще си Председателката......Идеално!

# 19
Предлагаме Галя и ... Мимоза ... ето, има избор! Grinning

# 20
  • София
Кабо Алма,честито ти нова голяма отговорност!Гордея се,че те познавам   bouquet  bouquet  bouquet

И аз подкрепям кандидатурата на Галче за наш шеф  Wink

А за срещата,по-добре е след празниците.

# 21
Раз(у)мница, Умница, Скъпо Ценна, Мимоза Глухарчева, gal4e... Голям наплив, голямо нещо Joy

# 22
Раз(у)мница, Умница, Скъпо Ценна, Мимоза Глухарчева, gal4e... Голям наплив, голямо нещо Joy
Брей, много паметливи били многодетните Crazy А пък аз си мислех, че многото деца са ви изпили мозъците smile3534

Касандра, ние със СуперТеди с удоволствие ще се срещнем с теб по празниците. Ще се уговорим допълнително.

# 23
Брей, много паметливи били многодетните Crazy А пък аз си мислех, че многото деца са ви изпили мозъците smile3534

Касандра, ние със СуперТеди с удоволствие ще се срещнем с теб по празниците. Ще се уговорим допълнително.
ОК!Ще ви чакам!!!

Ама вие това с телевизията...Аз ли сама да мисля?!

# 24
Тъкмо си мислех снощи ,че щеше да има среща на членовете на "Родители " и да питам как е протекла и ето ти  новинка ..
Честито Кабо Алма  !!!Много се радвам ,че са избрали точно теб...и като една от нас. Само дано от много нови и стари ангажименти не ни забравиш.....тя пък Цоци им хвана цаката на загубващите се .....
Макар , че и аз ще  ще подкрепя Галя за нов председател на клуба,  ще си позволя да продължа списъкът на Пешеходката
Цитат
Раз(у)мница, Умница, Скъпо Ценна, Мимоза Глухарчева, gal4e
-Хаджийката  Peace

И Пешеходке признавам си ....домашното не мога да го напиша .....Не съм лоша ученичка, просто съм пропуснала много материал.Ама бъдещето е пред мен bowuu

# 25
# 26

Ще се върнат, ще се върнат.....как им се точа направо...Изоставиха ни те, забравиха ни...Като се върнат и ще кажат - празници, пътуване...А ние, простосмъртните, дето дишахме праха на града - само въздишаме.....

# 27
Ти, скитницо, ти лично, къде се буташ!?

Ще се гледаме ли мами? За другата седмица говоря...

# 28
За другата седмица съм ЗА!

# 29
За другата седмица съм ЗА!

Въй....Любимката на мама се появи.......

Ти, скитницо, ти лично, къде се буташ!?

От 1 месец никъде не съм мърдала......моля, моля....

Общи условия

Активация на акаунт