Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са участниците в темата и от къде са?
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са участниците в темата и от къде са?
Участниците в темата са от различни страни като България, Сирия, Мароко, Ливан, ОАЕ, Италия, Канада, Франция , Тунис , Алжир , САЩ и Обединеното кралство. Някои от тях включват Amal-BG/Сирия , akhyal_katya-BG/Марокко , Другарче-BG , DUA-BG/Ливан, Jaismin-BG/Сирия, Iman - BG / ОАЕ, Mama*Mia - BG / Ливан, snejnatamar - Сирия и Ta hmine - BG.
-
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са някои от темите на дискусиите във форума?
-
Какви са трамваите в Кайро?

(абе, детска ми работа
)
има ли разлики в начина на гримиране в различните региони например и най-вече как се трие целият тоя грим?

Май е нещо като въглен и се маже под очите.Има противовъзпалително действие-в пустинята праха и песъчинките дразнят.Не мен лично ми харесват мъже с начернени очи-много екзотично
,мигли,поне 3 вида сенки....Харесва ми само да гледам.Е,на една сватба и аз бях нацапана доста,но на снимките изглеждам добре 

Тъкмо ще празнуват...
после обиколки на морксата градина, за да спят децата на "чист" морски въздух и т.н.
наистина много хубава песен на Амр Диабчо ,но като че ли не е много известна. Сега ще изчакам отговора на Катя и пак ще се поразровя в този сайт за хиджаби ,дали ще е много скъпа доставката
От 2 седмици всеки ден казваме на домакинката да вика майстор, да я залепи, че виси на косъм. Такова безхаберие и непокизъм
А плащаме двойно , защото е чужденец. В стаята екстрите и подобренията са от нас. А за френските студенти ремонтираха специално стаи с нова дограма и т.н., ама те са французи, трябва да се докараме пред Европата...
-крадеш ми кафтана,а???
що така?Какво му наговори бе жабке?Само притесняваш момчето ти