На Цветница окичваме върбово клонче за здравето на ОКТОМВРИЙСКОТО бонбонче

• 12 067
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!

Аз се изгубих миналата седмица, но сега изчетох темата и се включвам!

Северинка, Авал, аз съм в Бъкстон/Манастирски ливади, не е много близо, но смятам да се разхождам в южния парк, защото нашите разбити кални улици не стават дори за 20 мин. разходка.

Аз снощи сънувах, че бебето ще е момиче, въпреки, че за разлика от повечето от вас се надявам на сини гащи Mr. Green

Аз последната седмица покрай празненствата за рождения ден на малката забравих че съм бременна - като съм заета с приятни емоции се чувствам чудесно. Още не съм качила на кг., но дрехите започват да ме стягат.

Ох, и на мен хич не ми се работи. Чакам дългите почивни дни, а и вече съм толкова разсеяна и незаинтересувана, че не знам как ме търпят.  Wink

# 226
И аз съм "в района", в Борово съм, така че можем да се заформим голяма група за южния парк  Hug

# 227
Здравейте момичета, на всички именници - Честито на патерица  bouquet Wink
Много сте писалииии, едвам ви изчетох, на работа съм и ту чета, ту слушам с едно ухо шефа Simple Smile
Искам да ви попитам яде ли ви се много, защото аз имам чувстовто че ме гони някакъв вълчи глад Shocked, ако не ям и ме поразява, едно лошо ми става Crazy
Кажете вие как се справяте?

Пожелавам на всички приятен ден и успешна седмица, дано по - бързо да мине и да дойдат празниците Wink Hug

# 228
Ехаа, ще се съберем голяма групичка за разходки в Южния парк  Hug

bebo4ka
и аз вече имам огромен апетит - прияжда ми се изведнъж ито зверски, после хапвам малко, защото иначе ми става тежко, но скоро след това пак ми се дояжда. Вече почти всичко ми се яде, но ми текат лигите само по плодовете и зеленчуците

# 229
Ейиииииии ама сте пъргави hahaha
И аз съм така с яденето само плодове ми се прияждат ако някой се мъчи с месо да ме съблазнява ще има да взема,а преди много си го обичах.Незнам защо така се получава и плодовете си ги обичах и преди ама сега още повече, от тях не ми се повдига докато от месцетооооо ooooh! Sick
Ние нали ходихме вчера в гората на пикник и днес ходихме до болницата да ни вадят кърлеж на малката де не на мен ,непосмях сама да рискувам ,че ме хвана шубето ако немога хубаво да го извадя и я заведох на лекар.Сега ще я наблюдавам да не се зачерви,случват се и такива неща,но вече трябва много да се внимава. А йде отивам до магазина докато спи детенцето ,че иначе нестава hahaha

# 230
  • София
Привет!
Сев, и аз се бях вманиачила по цветята и напълних къщата с тях. Сега ще ми се наложи да се поотърва от някои от тях, че знам, че не е хубаво с бебе да се гледат и цветя. Иначе гледам гардения, азалия, алое, блатна палма, ZZ, строманте, гордостта ми една лилава орхидея, драцена, африкански теменужки няколко цвята, 3 китайски рози  т.н. Реших да наблегна на летните растения за терасата, които не искат презимуване за да не ги прибирам в къщи. Мъжът ми сега ми купи 12 корена петунии. Ще изчакам майка да дойде да ми ги засади по саксиите на терасата. Явно там ще прекарвам доста време с книжка Simple Smile Миналата година засадих 4 лилиума (от тези които стават само 2 педи високи) в ярко оранжево. Жестоки бяха. Точно сега им е времето, но няма кой да ходи да ми търси луковици. Нищо, тази година ще пропусна, но ако имаш възможност да си засадиш няма да съжаляваш. Peace

bebo4ka, и на мен започна да ми се яде много. Миналия месец ми се гадеше от почти всичко, а сега само се чудя какво да хапна. Ям често, но по малко. Ако почна да прекалявам се натъпквам с плодове. Вчера мъжът ми ме зарадва с един плод (няма да му казвам името да не подразня някого Wink) и изядох всичко като ламя. Но поне са плодове-вода и витамини. Все още съм -2-3кг. въпреки, че на външен вид заради талията (или липсата на такава) и корема бих си дала няколко кила отгоре. Как може човек да изглежда огромен а да е отслабнал едновременно с това newsm78
Стискайте ми палци, днес съм при доки Praynig

# 231
Ние нали ходихме вчера в гората на пикник и днес ходихме до болницата да ни вадят кърлеж на малката де не на мен ,непосмях сама да рискувам ,че ме хвана шубето ако немога хубаво да го извадя и я заведох на лекар.Сега ще я наблюдавам да не се зачерви,случват се и такива неща,но вече трябва много да се внимава. А йде отивам до магазина докато спи детенцето ,че иначе нестава hahaha

Задължително и пусни иследване за лаймска болест. Шанса от заразяване е малък, но едиствения начин да се открие е с кръвно иследване.

# 232
shareez, много кофти това с кърлежа,но щом сте отишли на лекар предполагам, че всичко ще е наред сега.

Лелее, mylili, така като ми приказваш направо е рай във вас, все хубави цветя и то по много. Това за лилиумите е много добра идея, ама аз не съм виждала по магазините около нас, трябва да пообиколя. Аз сега се чудя дали да не си взема фрезии, че миришкат страхотно и са много нежни, вече било разпространено да се отглеждат и в саксии. Извинявай, ама какво е ZZ? newsm78 Иначе трябва да питам дали въобще не трябва да има цветя при бебето, тези от спалнята мога да ги преместя, че са само две, но от хола тези няма къде да ги сложа.
И успех днес при доктора, да кажеш после как е минало  Hug

# 233
Каква голяма компания ще се заформим!!! Много се радвам, че ще сме си другарчета.

Кой беше подхванал темата за това дали се виждат коремчетата ни. Моето определено да. Както неведнъж съм ви се оплаквала изглеждам като бременна поне в 5-6 месец. Предполагам е до структура защото съм качила 2 килограма. И с предната бременност бях така - от много рано ми пролича. Добре, че модата е благосклонна - всички рокли сега са с висока талия. Аз си купих 2 от обикновени магазини, една бременна пола и мисля с тях да изкарам. Едни дънки ще си взема и дотам. Макар, че още мога да се напъхам в едни стари дънки с много ниска талия.
А пък за яденето хич ме няма. Не ми се яде, лошо мие още, гади ми се непрекъснато, повръщам. Насилвам се да хапна нещо ама голям зор. Само плодове ми се ядат ама от тези, дето още не им е сезона. Та и тях трудно намирам.
Mylili успех при прегледа. И моето време наближава - в петък съм на ФМ. Чакам този момент от един месец, мислех, че никога няма да дойде.
Оплаках ви се едно хубаво. Чао засега.

# 234
За лаймската болест ми казаха,но лекарката и каза,че ваксината и за тетанус е прясна и няма да се наложи изследвания само да следя да не се зачерви местото и да не вдигне температура и тогава да и звънна .Дано обаче всияко е наред ,че сега баш по празниците не ми се виси по доктори Praynig.Аз съм на преглед в сряда и се надявам всичко да е наред ,че искаме да пътуваме през почивните дни и сега само това се моля Praynig,ама щом аз се чуствам добре предполагам ,че няма да имам проблем нали?

# 235
  • София
Сев, ето на това казват ZZ, защото му е трудно за произнасяне името
http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?t=417

Надявам се да не ни се сърдят, че коментираме и другите си страсти, че то иначе как ще минава времето до октомври Rolling Eyes
Айде аз изчезвам!

shareez, не се тревожи, всичко му е наред на детето! Ние що кърлежи сме видяли покрай кучетата...споко! Пазете се, че сега плъзват гадините.

# 236
ЕЕЕх значи не съм само аз с апетита към плодове и зеленчуци. Въобще не ми се яде месо Sick
прияждат ми се само някакво плодове, дето не им е сезона и сега и само чакам с нетърпение да ги пуснат на пазара да се юрна да се наям до насита Grinning
А що се отнася до корема, абе имам си аз талия още, обаче на дупето съм качила килца Wink Още не съм си купила ни една дреха за бременна, карам с едни дънки с ниска талия и няккави блузки, обаче от рязкото качане на кила нищо от стария гардероб не ми става.
shareez миличка, стискам палци всичко да е наред Praynig

# 237
Здравейте  Grinning
Тедико аз съм в Младост 1 ,Северинка мен също може да ме броите за разходки в Южния парк,защото до преди година си живеех в Хиподрума .Сега родителите ми са там.
Аз си имам коремче и дупенце си имам  Laughing Тези дънки ,които си купих за бременни са ми страшно удобни и понеже умишелно ги взех малко по -широчки ако мога да ги нося до края на бременността ще бъде супер  Grinning
Все се каня да ви питам  - до тук как сте с килограмите?
Мими дано вече си по-добре Hug

# 238
Здравейте Laughing
Честит имен ден!(С малко закъснение Embarassed) на всички празнували  bouquet
 Аааа,за цветята има и други с тази страст Laughing,но като се роди малкият ги поразредих,и най лошото е че нямам тераса да си я направя цветна градинка.
  mimisofia надявам се да се отървеш най после от тези болести,че много се измъчи Heart Eyes
  shareez много  Hug на малката и успех утре,всичко ще е  Peace
 За коремчето,моето си личи и вече не си нося старите дрешки,че ме поприсвиват.
 С яденето нямам проблем,дори и месото вече ми е по вкуса Wink
 Аз днес ходих на БХС.Сега ще се изприщя докато станат резултатите,а и с тези празници съвсем ще се изчакам #Crazy Най важното е всичко да е наред Praynig
  mylili успех днес Heart Eyes
  Лек ден от мен Grinning

# 239
За лаймската болест ми казаха,но лекарката и каза,че ваксината и за тетанус е прясна и няма да се наложи изследвания само да следя да не се зачерви местото и да не вдигне температура и тогава да и звънна .Дано обаче всияко е наред ,че сега баш по празниците не ми се виси по доктори Praynig.Аз съм на преглед в сряда и се надявам всичко да е наред ,че искаме да пътуваме през почивните дни и сега само това се моля Praynig,ама щом аз се чуствам добре предполагам ,че няма да имам проблем нали?

Стискам палци да нямате проблеми, че ние как си изпатихме на миналия Великден.... Бяхме на село и ходихме на разходка в гората, където аз, за да ми е хубаво гарджето я накичих с едно цветенце в косите. А чичо й й се разхождаше бос из гората, та като се прибрахме той имаше сигурно около 20 кърлежчета (много мънички) по краката си, някои не се бяха забили още. Аз, естествено проверих дъщеря ми, цялото тяло, но нямаше нищо. След около 4 дни, една сутрин докато я сресвах и й правих прическата открих два кърлежа забити в главата й..... направо ми се подкосиха краката, бяха станали доста големи вече, за 4 дни добре се бяха охранили.....но нищо й нямаше в последствие... стискам палци и дано всичко да е наред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт