Отговори
# 120
  • София
Розичка, цял ден искам да те попитам нещо. Защо на твоята линийка пише, че си в 8 седмица и ти остават 179 дни, а но моята пише почти 11 седмица и ми остават 204 дни.
Кажи откъде да си дръпна твоята да дойде по-бързо бебето  smile3534

# 121
Розичка, цял ден искам да те попитам нещо. Защо на твоята линийка пише, че си в 8 седмица и ти остават 179 дни, а но моята пише почти 11 седмица и ми остават 204 дни.
Кажи откъде да си дръпна твоята да дойде по-бързо бебето  smile3534
Да бе и аз одеве се загледах , че е така Crazy
Розичка , кажи тайната Flutter

И още една линийка забелязах , ама забравих на кой  ooooh! , на която пише , че остават 7 месеца и нещо , а плъзгача е на 30 и някоя си седмица Crazy

# 122
  • София
Хриси, това са късметлийки, в нашите линии няма такива екстри... съдба  Joy

# 123
  • София
И моята първа лентичка даваше такова отклонение, защото бях пропуснала да напиша вероятната дата на забременяването. Мислех, че само терминът е достатъчен и имаше някакво разминаване. После вкарах и другата дата и лентичката се коригира.

Денчо, мерси за инфото за Била. А дините поне сладки ли са? Аз съм доста придирчива по отношение на цвят и захарност. И аз като Розичка искам истински вкус, но ако опре ножа да кокала, ще се прежаля, няма да навредя на бебо, я  Joy Joy Joy

Мишле, права си за есента  Joy, но имай предвид, че някои от мамите с термин началото на ноември ще родят още в средата на октомври. Тогава си е направо есен, а ако и времето е хубаво 10-14 дни след раждането може вече да се излиза на разходка. В тази връзка ще си имаме везнички, скорпиончета и стрелчета. Моето обаче ще е скорпи със сигурност Laughing, само да не стане някой сакатлък да родя преди 9-тия  Praynig Praynig Praynig

Момичета, вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285427.0
Направо се потресох  #Crazy

# 124
И моята първа лентичка даваше такова отклонение, защото бях пропуснала да напиша вероятната дата на забременяването. Мислех, че само терминът е достатъчен и имаше някакво разминаване. После вкарах и другата дата и лентичката се коригира.

Денчо, мерси за инфото за Била. А дините поне сладки ли са? Аз съм доста придирчива по отношение на цвят и захарност. И аз като Розичка искам истински вкус, но ако опре ножа да кокала, ще се прежаля, няма да навредя на бебо, я  Joy Joy Joy

Мишле, права си за есента  Joy, но имай предвид, че някои от мамите с термин началото на ноември ще родят още в средата на октомври. Тогава си е направо есен, а ако и времето е хубаво 10-14 дни след раждането може вече да се излиза на разходка. В тази връзка ще си имаме везнички, скорпиончета и стрелчета. Моето обаче ще е скорпи със сигурност Laughing, само да не стане някой сакатлък да родя преди 9-тия  Praynig Praynig Praynig

леле това е ужасно - дано на никого не се случи - трябва да ги съди това момича - ужас #Cussing out
а иначе - да динята беше сладка Simple Smile

# 125
Боже хора, като ви слушам направо недоумявам  Shocked
много кофти ми стана за Мишлето, явно не е християнка, което не е осъдително разбира се , всеки избира в какво да вярва, но се надявах поне болшинството от българите да са наистина християни и да са наясно с историята и истината за Исус Христос, за раждането, умирането му за греховете ни и възкресението, което празнуваме  и най-вече да вярват, че Той е нашия Господ и Спасител,
 Shocked
Все пак всички проспериращи държави са християнски
ужас
Мишле, според мен ти е прилошало от бременността, по-скоро трябва да си благодарна на чистачката, казала ти е истината, само и единствено чрез Христос можем да сме живи, здрави и да бъдат простени греховете ни. Бог Отец казва в Словото си, че само заради и чрез Исус сме спасени и то по благодат а не поради делата ни. Стига да се покаем от греховете си разбира се. И това не съм го измислила аз а е нещо, пред което голяма част от света се прекланя. Самата Американска конституция е чиста Библия, законите и всичко, самия Буш е ходил от малък на неделно християнско училище, на запад всяка неделя всички хора, включително видни доктори, адвокати, лекари и министри са костюмирани и са на неделна проповед, а също и да се поклонят на Христос. Само ние няколко псевдо-вярващи държавици сме на тоя мизерен хал, защото нямаме християнско възпитание да спазваме Божиите заповеди и закони и нямаме страх от грехове /не всички хора са такива разбира се/.

хайде от мен лека вечер и лека бременност на всички.

# 126
  • София
lida   , как можа да си помислиш такова нещо  newsm51
Yanoren , не съм съгласна с теб. Не знам дали Мишлето е християнка или не, но определено циганката не и е работа да обяснява за Исус Христос, още повече никой не я е питал. Аз съм кръстена, но в последствие станах атеистка и не виждам нищо лошо в това. Надявам се не съм била груба. Лека вечер на всички, след малко яхам метла към ресторантааа  Hug

# 127
  • София

Познавам Кали (Даниела) лично и ме хвана много яд за това, което й се е наложило да преживее. Свестен и готин човек е, не го заслужава. Но така е, когато парица-царица диктува....в частните и скъпи клиники за мутрески ( всяко правило с изключението си) е така.  А за тази Мазнейкова...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В този ред на мисли, аз лично не съм за тези клиники. Това за мен си е чиста доза глезотия и егоизъм от страна на майката, да се чувства ТЯ добре, да й е комфортно, да й е удобно.....в случая май не мисли  главно за детето, а предимно за себе си, защото тези частни клиники нямат добри неонатолози (уф че сложна дума ooooh!) и ако не дай си Боже стане нещо с детенцето- не могат да реагират светкавично и го карат към големите специализирани държавни болници- Майчин дом, Шейново, ТК...... Според мен 4-5 дена все ще се изтърпят условията в държ. б/ца, само и само за бебо да има добър екип от специалисти Hug

# 128
  • София
Боже хора, като ви слушам направо недоумявам  Shocked
много кофти ми стана за Мишлето, явно не е християнка, което не е осъдително разбира се , всеки избира в какво да вярва, но се надявах поне болшинството от българите да са наистина християни и да са наясно с историята и истината за Исус Христос, за раждането, умирането му за греховете ни и възкресението, което празнуваме  и най-вече да вярват, че Той е нашия Господ и Спасител,
 Shocked
Мишле, според мен ти е прилошало от бременността

Напротив! Naughty Християнка съм!  Peace Е, вярно е че не съм от тези дето ходят всяка събота и неделя на църква, постят винаги и се придържат към определения в Библията и каноните живот, но си имам своите убеждения и ценности и ги спазвам, доколкото мога

# 129
Здравейте момичета   bouquet Едва смогнах да изчета всичко  newsm74

djindjari   благодаря за линковете  smile3501

Да ви се похваля, че от динята не ми е зле и като започна да ям няма спиране  newsm22
Гаденето при мен започна 3-4 седмица(това беше причината за да си направя тест 5 дена предварително) продължава и сега  Weary .

# 130
  • София
Даммм  newsm78, утре ще засиля мъжа ми до Била за диня. Дано да е хубава. А някой има ли представа дали в Пикадили има, че ни е по-близо?

# 131
Здравейте Мамчета ,

Днес съм радостна и спокойна , бях на леркар видях си отново мъничето и направо полудях от радост  Hug ясно се очертаваха крачета и ръчички ,вече сме пораснали цели 5 см и пак си чухме сърчице , пулс и ми става много спокойно на душата  Grinning Да има как всеки ден да се гледам на този видеозон за да знам , че всичко е наред  Grinning baby_neutral
 Попитах лекарката си за изследването ФМ , тя ме увери , че още е рано за това изследване , правело се в 19-20 седмица , а аз съм в края на 11......... незнам дали да и повярвам , че в началота както ми обърка едни антибиотици .........
  Хайде Мами лека вечер  !!!  Hug

# 132
Мама от доктор се прибра
и за тупкащо сърце разбра!
Колко много е щастлива-
кръв във вените й чак пулсира.
Бързах много да ви споделя
тази супер новина!
 Two Hearts

# 133
  • София
Еееее, Бизаборк, чудесна новина! Много се радвам за теб! Много се моля в понеделник и аз да мога да напиша такова свое стихче! Praynig Praynig

Мила, чудесни новини! Браво на вас! За ФМ мисля, че се прави между 11-13 седмица, поне така съм чела и чувала...консултирай се с още един лекар или надникни в темичките на Октомврийките или Септемврийките, те вече са минали по този път! Peace

А за УЗ- и на мен ми се иска да си имам едно такова апаратаче в къщи и да си гледкам бебчо всеки ден Peace Ама сигурно не струва малко....

# 134
Момичетаааа, не съм някоя лигла която е седнала да се тръшка за такива дребни неща, нито съм дребнава. Просто така се почувствах и го написах на момента. Мишле, нищо лично, само че точно ти ми попадна на прицел и взех тебе за пример - извиняваи Peace. А съм трета година във форума и никога не ми се беше налагало да пиша нещо от този сорт Rolling Eyes. Знам че не винаги е възможно всеки да ти отговаря или да коментира заедно с тебе написаното, но какво да направя, наистина така ми доиде от вътре. Извиняваите още веднъж за това, аз наистина съм готина и ви харесвам всички. Желая ви приятна вечер и страхотен weekend lovekiss lovekiss lovekiss.

Общи условия

Активация на акаунт