Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността през първите седмици?
Какво казва диетологът за натуралните сокове?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността през първите седмици?
-
Какво казва диетологът за натуралните сокове?
Диетологът Харви Дайъмънд твърди, че индустриално произведените плодови сокове, като портокаловия сок, са основно киселинни преди консумация. Той подчертава, че терминът „естествен“ не е законово дефиниран и производителите могат да го използват по желание. Специалистът по хранене Ед Блонц обяснява, че естествените храни трябва да претърпят минимална обработка, но този термин не е официално определен, което позволява на производителите да го използват свободно. Следователно плодовите сокове с естествено висока концентрация на захар често се преработват, оставяйки само захарта като използван подсладител в продукти, които се продават като „напълно естествени“.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на сушени плодове, мюсли, овесени ядки и активия, които могат да помогнат при гадене. Също така се препоръчва да се избягват храни с високо съдържание на нитрати и да се консумират повече плодове и зеленчуци. Важно е да запомните, че организмът сам показва от какво има нужда и че наддаването на тегло по време на бременност не е само до хранене, но и до хормони.
-
Какви са препоръките за избор на сутиени по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на Дуфастон по време на бременност?

Ти не знаеш аз какви големи шамари имам, моли се да не ги опиташ, щото.......
Ще ми оклюмва тя нос!
Смао хубави мисли и всичко ще е наред!

: Според мен, ако няма изришна забрана от доки няма причина да се спира. Може да се ограничи, но да се спре ... на мен ми се струва доста крайно. Аз съм с мисед от преди 5 месеца и много се притесняваме за бебе, но с мъжът ми си казахме, че каквото е писано - това ще стане. Предния път се пазихме и нямахме късмет. Два месеца не бяхме правили секс, след това кюретаж и пак пазене ... Бяха ни се насъбрали 3-4 месеца въздържание. Никак не ни беше приятно! Оше повече че тогава няхме съвсем младоженци. После обаче бебо стана от раз! Въздържахме се първите седмици, но напоследък вече неиздържаме и ... Слава Богу, висчко е наред, нямам никакви болки след това. Проблемът със секса до колкото аз знам идва веднъж от разположението на плодното сакче и веднъж от чувствителността на матката. Но май най-вече зависи от оргазма - при него матката контрахира и има опасност сакчето да се отлепи (то май вече не е сакче а плацента?
) И така де ... според мен ако мама се чувства добре, то и бебо ще се чувства добре и няма нищо лошо по малко любов между чаршафите.
И каквото е писано - това ще стане!
Но сега определено е различно! Преди успявах да го стегна и да го поскрия, а сега съвсем откровено си стърчи все едно 4-5 месец! И дори и да се опитам да го стегна и да го 'глътна' - няма начин
Но аз много си се гордея с него! С таткото си го галим редовно и си му говорим