ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 313
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Още един тъп въпрос  Embarassed- комарите летят ли до 5 етаж  Rolling Eyes?
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Че какво им е?? Що да не летят. Ако много са се наяли може и да им е трудно да отлетят до 12 етаж например.
Ха ха ха. Голям майтап!

# 61
  • Варна
Ели, моето е съкращение от Радостина, водят ме с имен ден на Рождество Христово. В книжката с имената към списание Моята бременност за произход на Ина пише, че е съкращение от други имена , незнам за имен ден  newsm78. Значи, ако го обличам като мен и още една дрешка е правилно   Thinking?
Коколин, здраво ме  Embarassed. Високичко ми се стори за това  Joy. Сега пък и комарници, вече незнам откъде пари  Rolling Eyes. То мъжа ми трябва да не се прибира  #Crazy.
Друго се сетих  Joy. Те, ако са се напили яко с кръвчица, хич няма и да летят да си търсят.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 16:45 от inka 26

# 62
Като заговорихте за комари, та се сетих, ние нямаме такива! Блокът ни е в близост до една от циганските махали във Варна, та се майтапя, че на горките животинки не им понася аромата и за това не идват насам!  Joy Joy Joy

# 63
  • София
Ели, аз съм Нина и винаги съм празнувала на Никулден. От няколко години разбрах, че има Св.Нина на 14 ануари - така, че се уредих с 2 именни дни, но за втория никой почтни не знае, а и аз често забравям - както тази година например  Simple Smile

# 64
Вчера гинеколожката ми се поучуди, че толкова много неща са ми изписани за гъбички. каза, че това, което са ми направили  "на частно" не е било точно микробиология, а нещо друго, затова ставало толкова бързо и лекар можел сам с микроскопа да види, някакъв тип намазка или влагалищна чистота ли как го нарече. Взе ми и цитонамазка и микробиология. Беше супер внимателна, обяснителна и т.н. Явно винаги  е добре и второ мнение да се потърси.

# 65
  • Варна
Мацки, радвам се че, ми казвате за помпата например, има логика ..
Ми нея ще я взема преди това да кажем към края на юни ...
Става дума за разни неща други дето в последствие ще решавам трябват ли ми , не ми ли ..
Помпата си е важна в началото, прави сте ..
Знам че на Авент е добре, 1 вид ли е? Или няколко? Има време ще задавам въпроси пак .. Crazy
Имам пред вид термометри, кофи за боклук, легени,канчета и др. подобни ... Както и някои дрешки - повечето ще си взема предполагам за първо време .. После ще видим колко е голямо бебето, как върви размера ..Доста неща знам остават така новички ако се пълни с дрехи , а бебето расте и трябват нови ...

# 66
Това апаратче п/в комари не го знаех, мерси Пухтулка. Пепи е алергичен към ухапвания от комари, а все се уражда милия. Ние вече имаме комари м/у другото.
За комарниците - мисля, че почти всички фирми за ПВЦ и алуминий правят комарници. Ние имаме, но пак имаме комари Close И таблетки на Райд слагам. Спрейовете и мазилата не са подходящи за бебета, права е Майра, но пък има комарници за колички.
Инка, със сигурност не летят до 15-тия етаж, едно време живеех в блок и знам, ама за 5-тия newsm78

Ох, днес бях на зъболекар, толкова нечовешка болка не бях търпяла. Челюстта ми се схващаше от болка, беше ад някакъв. Излезнах като пребита от кабинета, а доктора е много внимателен. Зъбът ми беше счупен и чувствителността се е обострила от храни и напитки. По принцип ми работят без упойка, днес не беше изключение, но никога не съм чакала цяла седмица да ме боли и да не отида на зъболекар Confused
И попаднах на една брошура за извличане на стволови клетки от млечни зъби, но ми остана в колата.

# 67
Пърли    bouquet  за темичката

# 68
Ние още като слагахме дограмата поръчахме комарници да не влизат комари, мухи и други летящи насекоми Mr. Green
Веси помапата е Avent ISIS и аз мисля да си я купя предварително. Колежка която е раждала, каза че е полезна в родилното за да се отпушат каналите, на ръка предполагам е доста по-трудно и изморително
Инка много хубав става апартамента  Laughing
6milianka днес си запазих час за Скочев за 30-ти. Ти кога щеше да ходиш? Ще се опитам да го разпитам повечко за Окръжна, за раждането дано е на кеф.

# 69
Аз от две години съм на 15 етаж и до сега само един комар сме имали Grinning. Обаче има една нахална гарга, която си е харесала нашата тераса и идва до тоалетна Mr. Green и то започна да идва точно когато боядисахме в бяло... #Cussing out

# 70
Емзи , еми то няма логика да пропускаш 14 етажа с храна .... за да се нахраниш на 15-ия   Joy Joy Joy

# 71
  • София
На 5 етаж има комари  със сигурност Sad От една седмица вече ползваме таблетките на Райд , дето се вклоючват в контакта.
И каквато и да е марката помпа спринцовка не е за преоръчване. Оставаш без ръце и зърна. За пореден път да кажа , че от електрическа помпа Нук съм много доволна. Срува на половината на Авента , а ме изкара 9 месеца не на доизцеждане , след като детето суче ,а изцяло се цедях.
Не знам обаче колко е необходима електрическа помпа на мами , които ще кърмят.

# 72
  • София
Eli_cz и аз съм Димитринка, но от раждането ми - брат ми е бил само на една е  могъл да каже само Инка и от там Ине (това ми е още по - галеното)  Joy
Но имам две познати "Ина" но никога не съм ги питала кога празнуват - аз съм си на Димитровден  Peace
А за комарниците- не е нужно да се слагат на всеки прозорец, аз понеже си сменях дограмата - и съм предвидила едно от крилото в детската стая да е с комарник и в нашата спалня да е вратата с комарник - мисля около 200 лв. излязоха двата - може и по -малко  да е Blush

# 73
  • Варна
Ине, те не ходят ли от стая в стая, аз имам и врати на тераси? Ще я карам на завеси в началото, пък после ще видя летят ли ята от насекоми до 5-я. Ако слагаме комарници искам от тези, които се свалят и вдигат. Те май са по- скъпички  newsm78.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 17:55 от inka 26

# 74
6milianka днес си запазих час за Скочев за 30-ти. Ти кога щеше да ходиш? Ще се опитам да го разпитам повечко за Окръжна, за раждането дано е на кеф.
В понеделник съм при него. ако се пресрамя и аз може да го разпитам...  Blush То трябва да му е ясно защо сме при него на преглед, но мен ме е срам да го разпитвам. Мн. съм загубена!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт