Говорещи кърмачета

• 64 889
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Хехе  Laughing

Кърмих Сиси година и 10 месеца.
Правеше ми изречения :"Дай млякото" или "Дай циците, мамоооо!"  Embarassed

# 406
Аз да се включа пак по темата с моя екс-кърмак. Приключихме преди една година, когато беше на 2 и половина, но явно още помни, защото много гордо казал пред група баби на село: " Мама има цицета, ама аз изпих всичкото мляко от тях!"  Joy Joy Joy

Честит първи юни на всички сладурчета   bouquet! Да са много здрави и щастливи и все по-умнички да стават   bouquet!

# 407
Седим на раздумка и дядото яде салата с вилица. Детето започва да моли за лъжица, за да яде. Даваме му лъжица, но той я отказва и иска като такава като на дядо му. Питаме го "Вилица ли искаш ?", а той "НЕ! Лъжица с пръчки!" Рогата на вилицата - пръчки били! Побъркаха се да се смеят старите!

# 408
  • Варна
Онзи ден се прибираме от детската градина и минавайки покрай една пейка чувам малката с възхищение в гласа да казва:
 - Виж какви големи цицита! (сигурно си мислеше със съжаление каква находка подминаваме  Simple Smile) Жената от пейката умря да се смее.

# 409
(сигурно си мислеше със съжаление каква находка подминаваме  Simple Smile)

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно си е находка.......
Малката ти е на 3 год и още я кърмиш ли?

# 410
 Joyааа, Блонди, направо ще падна! Joy

# 411
  • София
"Мите има 'ди(гърди), нама мако. Мама има мако. Баба нама мако."

# 412
"Мите има 'ди(гърди), нама мако. Мама има мако. Баба нама мако."

Ама от де знае, да не е пробвал? Joy

# 413
Ама от де знае, да не е пробвал? Joy
Аааа, моят на около 2 години (точно се бях върнала на работа и баба му трябваше да го приспива на обед) на няколко пъти се опита да си иска от баба си, та имаше обяснения кой има цици, кой има мляко...И той така декламираше: тати, баба, мама...

# 414
Аххх че сладко!  Heart Eyes Айде дано и ние го добутаме до такъв момент!  Peace

# 415
Аххх че сладко!  Heart Eyes Айде дано и ние го добутаме до такъв момент!  Peace
Ще го добутате!   Grinning Peace

Тино ме вика да легна до него, за да го накърмя, потупвайки леглото до себе си, с думите: "Идай, пазя място мама! Лягай, мутка Тино, тва е положението!"

# 416
Тино ме вика да легна до него, за да го накърмя, потупвайки леглото до себе си, с думите: "Идай, пазя място мама! Лягай, мутка Тино, тва е положението!"
newsm62 Аааа "тва е положението!" - ще ме довършиш!

# 417
  • Варна
Вярно си е находка.......
Малката ти е на 3 год и още я кърмиш ли?

Да, още е кърмаче. Надявам се сама да спре, че не ми се ще да става насила, но засега няма изгледи.

Все забравям да споделя: и двете ми момичета казват на сутиена "цуциен"  Flutter и няма сила на света, която да ги убеди, че не са прави.

# 418
при нас сутиенът е нани...и като го види някъде идва и ми го носи да си го слагам...

# 419
Понякога Влади като суче от едната гърда не дава да покривам другата, като много заповеднически казва - "Гегаааа! т.е. гледам.

Общи условия

Активация на акаунт