Говорещи кърмачета

• 64 788
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • FRANCE
ener4o много ти е мъничко бебенцето и си иска много гушкане, сученето не само храни но и успокоява. Единственият съвет който мога да ти дам и дано те устройва е да спите заедно и да го кърмиш легнала. Така и ти ще можеш да си почиваш.

И по темата. Вчера дъртото ми кърмаче се изказа: Мамо много обичам дебела топла цицика да ми гали гръбчето. Задължително се приспиваме със сучене, но като приключи ми обръща гръб, дига си пижамката и цициката да я галела по гръбчето.

# 556
  • София
ener4o, това е тема, в която се коментират реплики на говорещи кърмачета.

Може би ще намериш отговор на въпросите си, ако пуснеш нова тема с въпросите си тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=8.0 или тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=85.0 .
 А бебето ти се държи точно както би следвало да прави бебе на неговата възраст  Wink

Моето кърмаче определено не обича да коментира кърмата и кърменето. Само ако излъжа, тогава ме поправя. Ако го питам дали горчи, отрича. Иначе други коментари изобщо не обича да прави.

# 557
Аз за съжаление не мога и никога няма да мога да се запиша подобаващо във вашата темичка, защото моето малко кърмаче вече не иска да е кърмаче и отказва да суче, след като 4 месеца се борих изобщо да я накарам да засуче  Cry Но тези дни, в които тя сучеше за мен бяха едни от най-прекрасните и нежни моменти на близост между мама и бебе.  Heart Eyes Много ми е мъчно, че тези моменти са към края си.

Случайно открих темичката ви, докато се самосъжалявах как никога повече няма да мога да усетя магията на кърменето и вашите малчовци освен, че много искрено ме разсмяха, истински ме трогнаха.  Heart Eyes

Това вместо запис Simple Smile

# 558
Либи, опиши на лични какво се случва?  Hug

# 559
Моят вече към възторженото "Нана!" като види гърдите, добавя и едно "Даййй!"Wink приканване

# 560
Звънят ми снощи да им кажа лека нощ, Емма разбира се пита "Ще си дойдеш ли бързо да ми дадеш тити?" чувам татко и предлага шеговито "Емма, спокойно бе, аз ще ти дам тити"  Mr. Green Тя мисли, мисли "Добре де, ще посуча малко от теб, ама после искам мляко!!!"

# 561
# 562
Моето тригодишно кърмаче не приема провокациите относно кърменето.
Пита го дядо му : Сладка ли е много цицата? Докога ще сучеш, вече си голям.
Той отговаря: Сладка е и мирише на бонбон, на дъвка и на киндер /трите най-
 сладки за него глезотии/
 Laughing - Голям съм, но пак ще си цоцам от цицинката.

# 563
  • София
Mislq не се бях сещала че "титите" може да миришат толкова много  hahaha hahaha hahaha

# 564
Здравейте!  Hug
Прекрасна тема, посмях се и аз от сърце!  Grinning
Моето кърмаче още не говори, само издава един характерен молещ звук, но няма как да го опиша...  Mr. Green
Имаме си обаче номер - аз си вдигам блузата, той поцока малко, след което ми я пуска и почва да ми дърпа деколтето - държи цицата да му е извадена от там! Аз си мислех, че си въобразява че имам 2 чифта за по-удобно, но според баща му момчето е естет, иска повдигнати цици, а не увиснали!  hahaha  Mr. Green Mr. Green

# 565
Малката от няколко дни, като я попитам какво иска сочи с пръстче и казва "Нани", пък ако иска и другата - пак сочи с пръстче и казва "айде"  Heart Eyes

# 566
  • София
Кати се примъква тази сутрин да суче и коментира.

Намръщена:"Искам да има мляко в гърдите ти!" (явно няма вече, а аз пробутах веднага идеята да си имаме бебе и да потече пак млечната река, но татенцето не ми се върза Wink)

Любопитна:"Докато суткам гърдата ти бръмчи!" Crazy  hahaha

Възхитена:"Колко е огромнаааааа, колко е мекичкаааа!" Blush

# 567
Страхотна темичка, моето кърмаче едва ли ще изкара толкова дълго на кърма като вашите, но още от сега знае къде е млякото. Сложа ли я в мен, веднага ми дърпа деколтето и си намира каквото й трябва  hahaha
Записче да си ви следя  Peace

# 568
Бебето реве. А Точица:
- Дай на детето м'ако!
- Добре, давам!
Дадох. А Точица:
- А сега, Точица, ма'ко пийнем!

знае, че когато бебето се кърми гледам да не и отказвам, за да не предизвикам ревност и ме изигра Simple Smile)))

# 569
"Мааааалко тоци" и гледа жално с присвити очи.
Аз: "Вече стана много тоци!"
"Не, още, сега от другото тоци!"
Но определено жестовете и мимиките са за снимка.

Общи условия

Активация на акаунт