Пролет искаме сега - заедно с нашите цветя -2 !

• 40 096
  • 512
  •   1
Отговори
# 150
  • Виена
ТенкЮ  Hug.Значи скоро и аз ще си имам  Flutter.
Днес не се сдържах и вече и Сансевиерата ми си има нова плетена саксия  Crazy.

# 151
Някой има ли представа къде се продават клематиси?
Имам огромно желание да си купя, но не мога да открия.
Моля Ви, кажете, ако знаете, къде се продават Praynig

# 152
Някой има ли представа къде се продават клематиси?
Имам огромно желание да си купя, но не мога да открия.
Моля Ви, кажете, ако знаете, къде се продават Praynig

# 153
Забравих да кажа, че търся и саксийна стрелиция и магнолия също. Praynig
Търсила съм в цветарски магазини и центрове за озеленявне в София, но не мога да открия.
Ако знаете къде мога да намеря тези цветя, дайте инфо, моля. Praynig

# 154
Клематиси със сигурност знам, че има много и различни в разсадниците на 4-ти км , срещу БАН.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:56 от Lenyto

# 155
Клематиси със сигурност знам, че има много и ралични в разсадниците на 4-ти км , срещу БАН.

Може ли карта на тези разсадници или описание как да стигна до там? Praynig

# 156
Клематиси със сигурност знам, че има много и ралични в разсадниците на 4-ти км , срещу БАН.

Ето на картата, където е червеното кръгче. Ако се движиш от центъра по Цариградско, обръщаш на колелото на 4-ти км, но горе не се включваш отново в Цариградско, а все едно отиваш в локалното, само че завиваш всъщност в първата възможна надясно. Разсадниците са по тази уличка от дясната страна (поне два са доколкото знам). Отляво ти остават сградите на БАН.
Успех!

# 157

Ето на картата, където е червеното кръгче. Ако се движиш от центъра по Цариградско, обръщаш на колелото на 4-ти км, но горе не се включваш отново в Цариградско, а все едно отиваш в локалното, само че завиваш всъщност в първата възможна надясно. Разсадниците са по тази уличка от дясната страна (поне два са доколкото знам). Отляво ти остават сградите на БАН.
Успех!

Благодаря за картата и описанието на точното местоположение.   bouquet Hug  bouquet
Мислех, че тези разсадници се намират някъде по околовръстното и обикаляхме там, но нищо не намерихме Joy hahaha Embarassed

# 158
Момичета,
Не знам дали от топлото време или от това че, бяха навън едни гадинки бели се виждат в някои от саксиите.
Не са въшки,а по скоро пак белокрилки.
Ще трябва пак да купувам препарати и като се прибера от великденските празници да пръскам.

# 159
Момичета,
Не знам дали от топлото време или от това че, бяха навън едни гадинки бели се виждат в някои от саксиите.
Не са въшки,а по скоро пак белокрилки.
Ще трябва пак да купувам препарати и като се прибера от великденските празници да пръскам.

Да, белокрилките са много досадни, но поне не са толкова упорити като щитоносните въшки.

Имам такива на зокума и на алоето и вече 2 години не мога да се отърва от тях. #Cussing out

То беше пръскане с всякакви отрови (една от които много успешно можеше да умори мен), изрязване на всички зелени части, механично отстраняване. Нищо не помага! Вече не знам какво да правя. Sad Confused

# 160
  • На края на света !
Estellia ти имаш опит с кобеята ,кога започва да цъфти ,колко големи трябва да са коренчетата за да пуснат първите си пъпки newsm78 Peace

# 161
Уф,,моето алое и то се овъшлило #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Наскоро си пръсках грейпфрута и мандаринката, все са въшливи, и аз все битка водя.
Алоето е в съвсем друга стая от тях, а откъде са се взели гадинките #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 162
Уф,,моето алое и то се овъшлило #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Наскоро си пръсках грейпфрута и мандаринката, все са въшливи, и аз все битка водя.
Алоето е в съвсем друга стая от тях, а откъде са се взели гадинките #2gunfire #2gunfire #2gunfire
С какво пръскаш против въшките?

# 163
С какво ли не, последно купих готово разредено , Ектокил се казва, около 2.50 лв струваше.
Преди съм ги пръскала/ по съвет на брат ми, ветеринар е /, с разреден Ектомин, 1мл се разрежда в 1л вода.
И всякакви бабини илачи съм пробвала, но всичко е с временен ефект.
Днес ще изнеса алоето навън да го напръскам и него.

# 164
И аз имам същата мъка с белите памукови листни въшки. Няма отърване, само унищожаване на заразените растения (което те често постигат успешно и сами ....Sad )

Общи условия

Активация на акаунт