Пролет искаме сега - заедно с нашите цветя -2 !

• 40 065
  • 512
  •   1
Отговори
# 225
asyalein мерси.....Сега качих нова снимка на второто цвете, надявам се по нея ще разберете какво е  Rolling Eyes

# 226
# 227
Ехххх много ти благодаря. Трябва да се науча да им помня имената....Много харесах албата или както прочетох в сайта който ми даде кралско мушкато.... Party засега го сях в кофичка от кисело мляко докато си пусне коренче....

# 228
Да се похваля с моите лалета, че започват да преминават! Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172610&photo=10
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172610&photo=9

# 229
емм,
лалетата ти са прекрасни разбира се, но като фен на хостата не мога да пропусна да изкажа възхищението си! Heart Eyes

# 230
emm много красиви лаленца  Hug
Днес си набрах от вилата огромен букет с лаленца, но те ща са последните - просто вече започнаха да преминават  Confused

# 231
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
кой гледаше водна лилия?
каква дълбочина й трябва?
водата течаща ли трябва да е?

гледах в един магазин юнкос,
продаваха го при водните, половината саксия беше под вода....
воден ли е?

# 232
кой гледаше водна лилия?
каква дълбочина й трябва?
водата течаща ли трябва да е?

Ние имаме на вилата в малко езерце. Дълбоко е около 1 - 1.20 м. Като бройка са четири
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&view=1&photo=17

# 233
Таша, много е хубаво езерцето Hug

чудех се дали да не си сложа една при спиралата за подправки
ама имам за "езеро" едно корито, около 50 см. дълбоко Thinking
май ще е тясно за водна лилия, друго ще търся....

ако някой се сеща нещо да казва Crazy

# 234
Някой пробвал ли е да си засади горски теменужки (виолетки) на балкона?
Много искам да ида в близкия парк и да си откопая няколко туфички, но не знам дали ще цъфтят на балкона ми. newsm78

# 235
Някой пробвал ли е да си засади горски теменужки (виолетки) на балкона?
Много искам да ида в близкия парк и да си откопая няколко туфички, но не знам дали ще цъфтят на балкона ми. newsm78

аз защо не ги оставиш в парка? newsm78
купи си градински Peace, те издържат много време и се отблагодаряват с много цвят.

# 236
  • София
Момичета, много съм щастлива! Оплаквах се от пасифлората, че не е покарала, но днес видях ето това и съм много радостна, тук са и покаралите ягодки и бегонията. Heart Eyes

# 237
 Тази палма ми я даде една колежка/беше едно стръкче- бебе/, и ми каза че й казват "малка палма" но едва ли това е истинското й име, някой ако знае как се казва ще му бъда благодарна.
И да се похвала в кавички де, червената ми петуния цъфна в цвят лила #Cussing out е поне съм в крак с модата Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 19:06 от tin_tin_

# 238
tin_tin_ не знам как се казва тази палма, но да ти е честита  Grinning

# 239
О благодаря, но тя беше като тези малките стръкове които в момента избиват, и аз хич не я исках но тя пък напук растеше дори забравях да я поливам.Хич не е капризна и много бързо расте, може би защото не и вися отгоре като на цикаса аз го гледам през час, а той все с едно листо си стои Laughing

Общи условия

Активация на акаунт