Пролет искаме сега - заедно с нашите цветя -2 !

• 39 496
  • 512
  •   1
Отговори
# 450
МерСедес,
при майка ми имах два цветарника, единия стига до тавана и се захваща с болт в него, а другия бях вързала за всеки случай към тръбите на парното, сега съм си го взела. В общи линии има варианти да се захване цветарника, но и самите саксии е опасно да не паднат, затова е най-добре да се изолира донякъде достъпа. Аз преместих цветарника, така че да е между двата дивана, пред него си търся подходяща масичка барче (засега съм сложила една широка табуретка). http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232320&photo=6

# 451
Хич не я наричай опършавяла - много си е хубава градинката ти.
Поне са на едно място и е красиво да си пиеш кафето на диван до този оазис.

# 452
Merci Деси! Както винаги си много мила! "Опършавяла" е ( и то в кавички), защото имах мноооого, много повече цветя при нашите, но тук нито имам място, нито време и възможност; сами си гледаме детето и ми е трудничко. Да не говорим че малчо умира да "скубе" на мама цветята Wink Иначе градинката ми е много мила на сърцето Heart Eyes , но ми е много мъчно, че така съм я зарязала Sad ; чрез вашите цветя така да се каже "си чеша крастата" Mr. Green

# 453
Ето го и моя цветарник как е натрупан с китки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&photo=45

# 454
Таш,
И твоите са много красиви и подредени.
Моя цветарник е само за 8 саксии и лошото е че са на много близка височина  поставени поставките и високо цвете не мога да сложа.
Отделно от това до никъде не стигат.

# 455
  • На края на света !
При мен е много тежко зимата ,имам доста големи саксии ,които се чудя къде да дяна ,защото радиаторите са под прозорците а точно там цветята се чустват най добре зимата ,,малките саксийки зимата ги слагам в саксиите на големите цветя и така икономисвам място  ,лятото лесна работа всичко е навън ,в момента има само една палма и една висяща саксия в банята ,една дифенбакия в кухнята и един хлорофитум в едната децка ,но скоро време и тях ще изнеса ,,в едно ъгълче в градината преди седмица си посях райграс и всички саксий изнесох там ,ще си спретна мини градинка  Peace

# 456
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Готова съм вече и с пресаждането на декоративните цветя, които не изнасям на балкона.
Ето ги тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242563&photo=11

За съжаление сенполията ми май няма да оцелее след тази процедура, а цъфтеше нонстоп три години Confused. Но нищо. Потопих си във вода няколко листчета, за да си я подхвана пак.

# 457
  • Виена
 Добро утро  Hug.
Да ви покажа с каква красота се сдобих вчера по случай Дена на майката,който е в неделя http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5804449  Flutter.Мъжът ми ме изненада изключително приятно  Heart Eyes.
И на мен,като на Деси,ми е забранено да купувам повече цветя  Blush.Ама понякога пристъпвам забраната  Mr. Green.Пък и като гледам цветята на Таша и на Lenyto моите са направо малко  Whistling  Wink.
Ние за щастие в новото жилище нямаме радиатори.Отопляваме се на някаква нова система.Високо по стените има едни кръгли решетъчни неща и от там духа температурата която си нагласиш...Това е нова система за отопление и нашата кооперация е първата такава във Виена.Топлината идва от земното ядро със сонди.Първо бяхме доста скептично настроени,но сега сме страшно доволни!Зимата само дето въздухът е доста сух,но за тази цел пък си вземахме овлажнител...

# 458
Тедито, честити теменужки. Hug
Здравейте! Моля за помощ, бях споделила,че си купих юнкус спиралус, http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=ani4kap&aid=5 … 88338087825980386 пресях го, тръгна нормално,но изведнъж забелязах,че повечето листа са пожълтели. Rolling EyesЧудя се какво да я правя? newsm78 Страх ме е да не й загубя, много я харесвам. Да не би това,че не е на слънце да не и действа добре?

# 459
Здравейте Hug
ani_4ka , за съжаление и моя юнкус не върви добре,напротив!
През празниците мислех че ще умре от изсушаване защото нямаше кой да полива /19 дни/,но за моя изненада като се върнах той беше подгизнал и едната му част беше мухлясала и изсъхнала.
За щастие са останали около десетина "пръчици" и се надявам да потръгне пак!

# 460
Здравейте,  bouquet
аз си купих буганвилията,светло лилава е Heart Eyes и ве4е настанена PeaceПо улицата за разсадника има един балкон,от 1-2 години съм го забелязала,обвит в буганвилии,много красив PeaceЗапо4нали са да цъфтят,като се покрие целия,ще го снимам да ви го покажа.На мен ми се отварят 1вите цветенца на жасмина,до няколко дни ще се покрие,4е е обсипан с пъп4ици,а как ухаееее....4удо PeaceТа ще пусна още някоя снимка и аз,малко по-нататък Hug
Както казах там има много цветове алби,хареса ми много една тъмно лилава и оранжева и тях сигурно ще си взема ама като ми попремине срама от пари4ките похар4ени за буганвилията Embarassed Embarassed Mr. Green

# 461
Да ви покажа с каква красота се сдобих вчера по случай Дена на майката,който е в неделя http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5804449  Flutter.Мъжът ми ме изненада изключително приятно  Heart Eyes.

Много хубава изненада  Wink
Пак да те изненадат Теди  Laughing

# 462
Tedito,
направо ми спря дъха от тези теменужки!!! Страхотни са! Честити да са ти и да се гледате с радост!
Italina,
възползвай се от прекрасния средиземноморски климат! За мен това е само мечта! Така че дерзай с каквото ти хареса!
За малко да забравя!
Mari_eta,
страхотна градинка си имаш! Адмирации!!! А сентполията не я мисли, сега като се поднови и пак ще цъфти.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 13:00 от Lenyto

# 463
  • София
Ето ме и мен с нови придобивки. Не се стърпях днес и си купих тези цветенца. ТУК Офертата беше много примамлива, за тричките дадох 9 лева, а още колко имаше и ми се искаше да си ги купя. ooooh!
Момичета, за това разбрах, че се казва алоказия, но това и това не ги знам, помагайте. Hug

Тедито, разкошни са теменужките, обичам такива изненади. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:48 от geleva

# 464
Честити цветенца на всички, радвам им се, все едно са мои. На Георгьовден ходихме при моите родители, градината им е огромна, такива красоти имаше, обаче си бях забравила фотоапарат, че снимах с телефона.
алпинеум

късни лалета

Общи условия

Активация на акаунт