При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 450
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро принцеси-дюкеси!

Hug Hug Hug.

Аз днес имам грозен +, макар и малък  Tired. Ама утре ще го убия - обещавам.  Peace. От ПЗ ще да е

Бях готова да сае нахвърля на доста постове от вчера........ Още ми се иска и много силно стискам зъби.

Само една ще кажа конкретно на Кейт, Софи4 и Пламката...... Момичета и аз съм нова тук! И аз съм питала. Ама прочетох книгата, прочетох няколко стари теми, прочетох първа страничка и блога!!! И чак тогава питах. То че всеки от нас пита глупости - пита, ама ... Всички тук са гостоприемни и подкрепят новичките. Миналата седмица имаше също много нови момичета, на никого не са се скарали .... Ама такива въпроси...  Shocked. И...... чопля е много странен термин  ooooh!.

Сори, не се въздаржах  Embarassed.
Кри голееееми честитки и от мен - страхотно постижение.  newsm51. Дано и на мен ми стигнат силите.

Поздравявам нервозните лелки, с хубавите постове , Зеленко, Кри, Бачи, Ори, Вещи  Peace

smile3521

Честито на всички минусчета - браво момичета, вдъхновяващи постижения.   love001

ПЗ дните ме карат да се чувствам меко казано виновна  ooooh!. Тъпо, ама ........ все едно ужасно преяждам  Grinning. Ще ми мине де! Засега ще го карам 5/5 - че май за много килца, има най голям ефект.

Цитат на Цоци
Tatitt ...пробвай любимото ми пиле .,... аз го обожавам ... и ако научиш и мъжа ти да ти го готви ....и сервира ...още по вкусно става
ПП. сетих се за кометара ти ....аз сега почвам от стартовите килограми на Вещи ...и сега си на моите стартови ...въобще сме като щафетта на "амриканките на световното ".... нямаме спирка ..и все "лични дами "

hahaha hahaha  Hug Той моя и без това е готвача в 'семейството'. Аз само за специални случаи се проявявам.  Party

Sun, мерси за пожеланията.

Зеленко   smile3525 за помощта!

Момичета днес си направих плодов кекс - РЕЖИМЕН - вместо подсладител сложих степче! Никак не беше зле! Поне готин цвят стана  Joy и изглеждаше като нещо ново.

Между другото, какво стана с Абракадабра? Няма я от твърде дълго!  newsm78

Айде засега цеувки от мен и до скороооо!

# 451
Кри, Честита ти годинка
Много добри резултати имаш! Браво

# 452
kri-Честита годишнина newsm51 newsm51 newsm51
tatitt-Степ в кексчето не може Naughty,защото съдържа аспартам,който става канцерогенен след термична обработка.Аз използвам течни есенции с различен  аромат.

# 453
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 Shocked Аууууууууу, каква глупост от моя страна!

Хич и не помислих!  smile3511

Piglet, благодаря!   bouquet   bouquet

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 11:08 от Tatitt

# 454
ха така!днес страстите са охладени!дано да е за целия ден.КРИ честито!продължавай да си все такава отличничка!    аз и днес не съм мръднала.обаче забелязах че нещо задържам вода.сол не слагам; с вода се наливам пък защо така?почнах да си мисля че е от жегите.ама не е си работа така...

Да

са ви честити минусите на всички!ох как ви завиждааам!
сънче где сииииииии?????

# 455
 newsm59 Кри
Дано всички от нас да имат такъв повод за празнуване Two Hearts
 newsm18 newsm74 newsm18 smile3510

# 456
Добро утро!

Тъкмо закусих малко картофено пюре със зехтин, останало от вчера, и 1 много малък мъфин, наистина беше малък, честно.
Това е ок за ударната фаза, нали?!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Шегувам се (добронамерено)  bouquet!

Пийнах кафенце с нискомаслено мляко (0.3 гр на 100гр) и вода.
Сега хапвам 100 гр нискомаслено кисело мляко (0.3 гр на 100 гр) с 1.5 лъжици ленено семе и 1.5 лъжици пшеничени трици.
Нали общо можеше 3 лъжици.
Ауу не съм сигурна дали бяха 3, отивам да сверя с 1ва страница.
Имам много за учене и честно казано си мисля, че цял ден на протеини ще е улеснение - от гледна точка на време за приготвяне и време за чудене какво да ям.

# 457
Denichkata триците трябва да са овесени. А за да имат желания ефект трябва да са 3 с.л.

# 458
Кремена, на 1ва страница и в блога пише, че при липса на овесени се консумират пшеничени и, че ако се яде ленено семе се приспада от общата доза.
Нямам овесени в момента, не съм и в БГ и по-трудно ще ги намеря, дори не знам тук как се казват, а исках да хапна ленено семе заради омегите.
Общо са ми 3 лъжици 2чките.
Прочела съм аааааааааааз, знам Mr. Green!

# 459
Вчера питах нещо, но поради разразилата се БУРЯ никой не ми отговори, та пак да питам- задържа ли се вода от оцета или така ми се струва?

Аз оцет не консумирам точно,защото си правя асоциации,че ако е ябьлков ще има някакво плодове вещество все пак,ако е винен пак така. Само на балсамикото още се чудя. Но не сьм си слагала ни ведньж. Салатките си ги овкусявам с кис.мляко и счукан чесьн.

Denichkata нека и вещите да кажат,но мисля,че от пшеничените трици може да се подува стомаха.
А как е лененото семе на вкус?Аз никога не сьм пробвала.

# 460
Аз пшеничени консумирам от 2 години, почти ежедневно и съм доста компетентна по въпросите на подуването, за съжаление.
Подувах се когато ядях по 100 - 200 гр на ден Blush (смесвах си ги с какао, мляко и потсладител и се пристрастих).
Тогава наистина беше тежко положението.
Пиех еспумизан и мотилиум дори, толкова бях подута и ме болеше.
Но от 3 лъжици никога не съм имала проблем.
Никакъв.

Лененото семе е страхотно на вкус - но трябва да се смели, иначе не се усвоява.
На мен лично много ми допада.
Особено с кисело млекце - ням ням Crazy!

Балсамикото според мен никак не е удачно - има захар в него и му е сравнително висок въглехидрата.
Пробвай мъъъъъъъничко лимонов сок, ако се позволява, за овкусяване.

# 461
  • Пловдив
Ами тя Деничката си знае - препоръчват се овесени трици, които могат да бъдат заменени с пшенични, ако няма, но да се внимава, защото дразнят повече стомаха. Това е написал Дюкан в книгата.
Момичета, призовавам ви отново да не се поддаваме на провокации (призовавам и себе си  Mr. Green ). Просто обръщаме прекалено много внимание на хора, които изобщо не го заслужават и е много по-добре при подобни случаи да даваме игнор.  Confused

# 462
  • София
Кри, поздравявам те за успеха!   bouquet
Когато видях  снимките и резултата ти, изпитах възхищение!Красива,умна  и упорита. Истинска жена!

От мен днес  -0,300  кг.

Поздравявам всички упорити и мотивирани дами от форума, независимо дали свалят,задържат или лекичко качват !  Hug

# 463
  • Бургас
Здравейте!   bouquet
Кри,честита 1 годинка с Дюкан!  newsm51
Бъди все така упорита!Успехът ти е в кърпа вързан!

# 464
Здравейте, момичета!

Честита годишнина на Кри! Ти си ни пример и те следваме!

Големи страсти , голямо писане е било снощи. Но виждам ефект е имало - днес всички сме повече от примерни.

Моннн , късно но - L-карнититина не се препоръчва за прием повече от месец, защото организма привиква и може да забави собствената ти обмяна- този съвет ми го каза инструкторка по тае-бо _най-добрата според мен при нас)
Аз оцет ползвам постоянно, но балсамов и не виждам да задържам от него, но може би и аз трябва да спра с подсладителя. Ежедневно изяждам по една кофичка кисело мляко със степче и още някакъв правен десерт и май става множко. А остават само още 2кг.

Лек, слънчев и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт