Изневярата ??

• 8 163
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
По настоящем не съм и не бих могла да изневеря. Мнението ни с него по този въпрос е еднопосочно.
В миналото съм го правила. Разведох се след определен период от време.

# 61
  • Далечният изток
По-скоро не мога да намеря обяснение, да. Това е нещо, което се случи преди толкова много години, но още ме гризе...

Станалото станало, не трябва да се обвиняваш, забравяш и напред Sunglasses, малко любопитно ама кое толкова те гризе, ако не ти беше простил и се бяхте разделили по добре ли щеше да ти е??
Мъжа с който си имала изневяра , че е бил крайно неподходящ ли какво.Мен щеше да ме гризе ако той не знаеше и го крия, щеше да ми е гузна съвестта.Гледай от добрата му страна ако не беше изневерила може би нямаше да разбереш че го обичаш толкова много и щеше да гледаш на страни.Ако сега като попарило се дете , ще зинеш че не трябва да си играеш с огъня вече.
Така е- изводите съм си ги направила. Ама понякога какво ми става, не мога да си обясня. Сигурно самото предателство, защото никой не го заслужава това... А сега не мога вече и да си помисля за изневяра, защото съм по-влюбена от всякога!!!

# 62
На мен ми стана интересно следното...
Когато изневерявате,не се ли притеснявате от:
1. Обекта е поставено лице на съпруга Ви?
2. Обекта би ви изпял пред съпруга ви?
3. Обекта ви заснема тайно и после ви манипулира?
4. Забременяване?
5.... и т.н.

Или всичко си протича рутинно!?

# 63
  • Galaxy 13197853088
4. Забременяване?
5.... и т.н.

много филми гледаш ...

# 64
4. Забременяване?
5.... и т.н.

Ееее, това вече е филм...

# 65
1. Обекта е поставено лице на съпруга Ви?-това като от сериалка бре Laughing
2. Обекта би ви изпял пред съпруга ви?-ще изпее ама и той е на топа Mr. Green
3. Обекта ви заснема тайно и после ви манипулира?-то това може и благоверния да го стори
4. Забременяване?-нали за зрели хора става въпрос...
5.... и т.н.-те тук риска е най-голям Laughing
За мен лично изневярата е последното нещо, което може да бъде охарактеризирано като "рутинно занимание ".

# 66
Май-май,много взех да гледам сериали...но този от 11ч не го изтървам Crazy

# 67

Сигурно, ако бяхме изживели тръпката през тези 10 дни, сега щях да съм се кротнала и изобщо да не мисля повече...При това съм реалист и го осъзнах колко невъзможно чепат е и с такъв човек определено не бих искала да имам реална връзка...
И кой знае как ли бих се чувствала по отношение на половинката ми...

Това, което не знаеш обаче в този "сценарии" е как ще ти се отрази точно това изживяване на тръпката, приемам, че под това имаш предвид: секс. Представи си, само за миг, че изживееш с този човек нещо ново, непознато за теб и невероятно хубаво! Теоритично е възможно, нали?  Wink
От друга страна казваш, че реално преценяваш, че той не превъзхожда в нищо съпругът ти, че е "чепат" и не би искала реална връзка. Обичаш, държиш и искаш да си запазиш съпругът! ОК, напълно разбирам и приемам тази нагласа, но какво мислиш, а и другите, за описаната ситуация? Появата на едно неудържимо влечение на сексуална основа + флирта, тръпката на "непозволеното" Crazy . Би ли "издържала"? Би ли го живяла? Какво е това... най-страшната и непростима изневяра, или подчинение на природни закони, че човек не е моногамно животно?  newsm78

# 68
За мен е допустимо, даже приемливо, да не кажа - препоръчително!
За него е недопустимо, да не кажа - унищожително...
Много ми харесва това изказване  smile3521

# 69
Дона, трудно ми е дори да си го представя. Още повече, че човекът не е българин и няма как дори да си представя да имаме връзка - евентуално, кратки флиртове занапред във времето /ама с години напред, защото тепърва ще се засичаме/, ама и това ми е трудно да си представя...
Трудно ми е да си представя вариант: тук - семейството, навън - някакво подобие на връзка /още повече, че той е красив и свободен мъж и сигурно има и други такива като мен тук-там по света.../.
Е, ако флиртовете са градивни /както в момента, защото изтикват на преден план цялата ми работоспособност + цялото ми женско самочувствие + положителната оценка за семейството ми/ - просто не виждам нищо лошо...

Всъщност, не бих искала да коментирам повече темата толкова открито. Ако някой може да ми даде адекватен и полезен съвет, може на ЛС, ама прекалено много се разкрих /за пореден път/.

# 70
  • София
Ето и мнението ми:
Защо се омъжва някоя жена, след като възамерява да изневерява? Това според мен е огромно незачиане на само на човекът до теб, а и на самата себе си. Същото се отнася и до мъжете, на които щом им се отдаде великолепната ситуация и възможност-гледат да действат. Направо като си помисля, всичко ми се свива и обръща. Може би, защото мислено се поставям на мястото на
потърпевшата страна...незнам. Дали бих изневерила-НЕ, бих била с друг мъж, само след като официално съм се разделила с настоящия ми.

# 71
...
Защо се омъжва някоя жена, след като възамерява да изневерява? ...

Това пък е адски далеч от реалния живот.
Все едно да питаш някой блъснат от кола - защо е излязъл сутринта от къщи, щом е имал намерение да бъде бутнат от въпросната кола...

# 72
  • Galaxy 13197853088
Дона, трудно ми е дори да си го представя. Още повече, че човекът не е българин и няма как дори да си представя да имаме връзка - евентуално, кратки флиртове занапред във времето /ама с години напред, защото тепърва ще се засичаме/, ама и това ми е трудно да си представя...
Трудно ми е да си представя вариант: тук - семейството, навън - някакво подобие на връзка /още повече, че той е красив и свободен мъж и сигурно има и други такива като мен тук-там по света.../.
Е, ако флиртовете са градивни /както в момента, защото изтикват на преден план цялата ми работоспособност + цялото ми женско самочувствие + положителната оценка за семейството ми/ - просто не виждам нищо лошо...

Всъщност, не бих искала да коментирам повече темата толкова открито. Ако някой може да ми даде адекватен и полезен съвет, може на ЛС, ама прекалено много се разкрих /за пореден път/.

Какво разбираш под адекватен съвет?

# 73
Dilirium, никой не се омъжва с мисълта да изневерява.
Както и никой не се жени с мисълта да се развежда.
По мои наблюдения хората с по-богат житейски опит имат по-толерантно и по-реалистично отношение към изневярата.
Ние, "младите" сме доста по-крайни и идеалистично настроени към любовта и брака. Peace

# 74
...

Какво разбираш под адекватен съвет?

Как да дойда на себе си. Ама май рецепти няма. Приятелите ми казват: "Ще ти мине". newsm78

Общи условия

Активация на акаунт