Изневярата ??

• 8 186
  • 141
  •   1
Отговори
# 120

А и понякога пеперуди може да усещаш и без да си влюбен.
Започнат ли пеперудите, на крачка сме от влюбването, дори и да не ни се иска да си го признаем...

# 121
  • Бургас
Азаф, нямам отговор на този въпрос. Предполагам, че ако обичам силно един човек, не бих обичала и друг по същият начин. С една дума в сърцето ми няма да има място и за двамата. Но. Мисля, че хубаво ще преценя ситуацията и ползите, респективно  вредите от дадена промяна. Най - важното е ще преценя как ще се отрази на детето. Ако другият е без деца и не му се е налагало да поема сериозни отговорности, хубавичко ще се замисля дали е готов. Най - вече не бива да забравяме, че всичко непознато и ново е хубаво, но и то "остарява".
И не на последно място ще помисля, как моето решение ще засегне съпругът ми. Защото ако остана с него и се виждам с другият човек /предполага се че съм влюбена в него/, ще засегна отношенията в семейството и ще бъда егоист. Казвам егоист, защото забърквам съпругът си в нещо от което аз ще съм добре, а той ще е ощетен без да има възможност да се предпази /факт колкото и да се старая да не стане/. Много мислене трябва по въпроса. Не съм била в така ситуация и не знам. Има 100 фактора дето влияят. Баби, отношения, ако се разделим - нови половинки. Трудно е, знам ли.

# 122
Азаф, нямам отговор на този въпрос. ...
Ако другият е без деца и не му се е налагало да поема сериозни отговорности, хубавичко ще се замисля дали е готов. Най - вече не бива да забравяме, че всичко непознато и ново е хубаво, но и то "остарява".
И не на последно място ще помисля, как моето решение ще засегне съпругът ми. ...

Въпросът беше към всички, не само към теб.
Но това, което съм цитирала, е наистина нещото, което според мен би вэзпрепятствало подобна драстична промяна /при повечето хора/.
 Peace

# 123
Предполагам, че ако обичам силно един човек, не бих обичала и друг по същият начин. С една дума в сърцето ми няма да има място и за двамата.
Aз мисля по подобен начин.
Мой познат обаче твърди, че: 'Женското сърце е като гайда- в него винаги можело да се намери място за още един!'

# 124
Така, де - в сърцето един, в главата - друг, между краката може трети... Сложно е.

# 125
  • София
Само да кажа, че изневярата няма нищо общо с любовта или липсата й в семейството, както и с това дали семейството е "добро" или не.
Това е нещо, което просто се случва. Но не винаги само на другите...
Peace
И аз мисля така.
Понякога се случва без да си го обмислял,без да търсиш нещо различно и изгубено.Просто го има.

Никога не бих се развела заради такова нещо.

# 126
Докато не ти се случи не можеш да кажеш какво точно решение ще вземеш  .Сега само си гадаем  .Сложничко си е .Особено ако имаме и деца .В повечето случаи те са най -потърпевши.

# 127
за децата да.но дори и когато най-много се заричаш тогава ,ти идва като "гръм от ясно небе"и наистина ти идва "като гръм...."и тогава се чудиш какво става.....просто оставяш се на момента.просто изживей го

# 128
  • Galaxy 13197853088
и аз и разправям на жената че ми дойде като гръма, ама тя не вярва, казва че човек заради този до себе си трябва да устои ... да ли е права?

# 129
  • Linz
и аз и разправям на жената че ми дойде като гръма, ама тя не вярва, казва че човек заради този до себе си трябва да устои ... да ли е права?
А твоята съвест какво ти казва? Тя жената така или иначе няма да разбЕре, освен ако ти не я осведомиш.

# 130
  • Galaxy 13197853088
шегувам се Рени, просто представям друга гледна точка.
подписа ми е верен ...

# 131
  • Linz
шегувам се Рени, просто представям друга гледна точка.
подписа ми е верен ...
Поздравления тогава! Надявам се обаче, че не обичаш майката на децата си "по задължение" Wink

# 132
  • Galaxy 13197853088
имах предвид долния текст (но е на холандски) ...
и естествено, че не е по задължение.

# 133
  • Linz
имах предвид долния текст (но е на холандски) ...
и естествено, че не е по задължение.
Ако искаш можеш да го преведеш от холандски Simple Smile

# 134
Аз смятам, че ако човек е достъчно интелигентен и ангажиран емоционално със семейството си, то дори и да му се случи да изневери, ще го направи максимално дискретно.

На мнение съм , че на всеки един човек може да му се случи да залитне, да реагира на момента, без да мисли и прочие. Но да го направи така, че само той и другият "грешник" да си знаят. Това е интелигентния начин. Защото ако се стигне до там, че половинката му разбере, ще има наранени - неминуемо. А ако наистина обичаш човека до себе си - не би искал да го нараниш, нали!?

Това сме си говорили със съпруга ми - ако ще го правим, да е като хората. Т.е. никой да не разбере.

Общи условия

Активация на акаунт